Taaky Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 (edited) Pozdrav kolege . Davno sam se prijavio na forum samo radi razgledavanja . Sada sam postao ponosni vlasnik jedno vw-a pa da vam ga predstavim . Imao sam fiata za kojeg imam sve rijeci hvale stvarno . Auto je za svoju cijenu zmaj . A on je ovako izgledao Ali on nije bitan , sad malo o golfu . Znaci Golf je 2003 godiste sa pacific opremom . Motor je tdi pd sa 101 ks ,cipovan je u sm-chiptuningu na 135 ks navodno .Presao je stvarnih 189000 sa svim racunima od servisa i bla bla . Od opreme mislim da ima dosta : digitalnu klimu,4x el.podizaca ,el retrovizore , mcd navigaciju , full fis mfd displej ,bord kompjuter ,esp ,abs , trokraki volan sa "busenom" kozom ,naslonjac za ruku ,maglenke ,xenone ,lajsne i steke u boji auta ,drzace casa 2x (naprijed i anzad) , fabricki telefon ali je neko skino onaj drzac ,prednja sjedista podesiva po dubini i visini , i mislim da bi to bilo to . Fali mi tempomat i grijaci sjedala sto cu uskoro da nabacim . Stavio sam zadnji brisac od golfa mk5 i kracu antenu . Planova ima dosta ,sada polako u realizaciju . Narucen je k&n filter i morimoto lece . Edited March 30, 2014 by Taaky
Taaky Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Evo ga napokon stigli i ti famozni morimoto projektori . Na prvi izgleda izgledaju predobro i kvalitetni su . Probao sam kako sijaju sa bljeskalicom od moba i stvarno imaju dobar snop . Sutra odma ide ugradnja sta mi vi predlazete da farbam u crno farove ili ostavim hromirane ?
Taaky Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Evo ga i danas se nesto radilo lagano . Stigao k&n filter pa je odma sljedilo ubacivanje i nasao sam telefon za auto ,tako da se i to kriza na listi . Stari vs. Novi filter Ubaceno i zapakovano ,sada slijedi samo vozanje Sutra,prekustra moram da mjenjam prednje amortizere ,jer mi se auto nekako dosta ljulja u krivinama , i kada u drugoj brzini dam pun gas i krene proklizivat pocne nesto udarat ,pa mislim da je to amort ?
Taaky Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Pozdrav kolege , evo opet se nesto sitno radilo . Iako je lose vrijeme meni dzavo neda mira pa u garazu i sarafaj . Nabavio sam kratku antenu od pola 6R i rjesena umjsto kratke kineske antene . A onda su na red dosli amortizeri , tako da je sada sve tip top na autu . Uzeo sam sachs amortizere i jako se dobri sad za sad . Stari orginlani potroseni vanka I novi unutra Za ponedeljak sam narucen na farbanje donjih spojlera branika prednjeg i zadnjeg u boju auta . Hoce li dobro stajati ?
Taaky Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Evo link za komentare http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/79548-golf-mk4-by-taaky-komentari/ Sve pohvale a posebno kritike su dobro dosle
Taaky Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Evo jedna slika 2 blizanca hahah Nista posebno nije radjeno auto se voza ,uradjeno dubinsko ciscenje samo . Traze se ostale stinice sto imam u planu Toliko do iduceg javljanja . pozdravw
Taaky Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Evo ih napokon su gotovi i spojleri . 5dana su se farbali koda su od tenka hahah . Meni se bas svidja kako je ispalo pa da cujem i vasa misljenja .
Taaky Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Evo naumpade mi da nisam stavio kako sijaju morimoto lece , pa ako koga zanima evo slika . JA sam jednostavno ocaran . Svaki put me iznenade kad ih upalim Kratka I duga , nazalost i sa farbickom halogenom ,ali morao sam odluciti dali bi xenon i bez blicanja ili ovako a da mogu blicat
Taaky Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 (edited) Pozdrav drustvo ,evo mene opet s novostima . Napokon mi se ostvarila moja zelja i dosao sam u posjed long beach felgi . Sad sam sretan ko malo dijete hahah Onda me glupa kisa zezala ,pa sam ga morao gledat iz kuce i to prljavog A onda brzinsko pranje da vidimo na cemu smo A danas je usput zamjenjeno i ulje u servu ,tako da sam sto se tice i toga sve kompletirao ,od motora mjenjaca kocnica i serva Za nepunih 10e sam dobio bar 30%-40 % laksi volan ,tako da se sad zezam da je elektricni hahah Ovako je ulje staro bilo , smrdi kao ne znam ti sta ,a novo skoro pa da mirisi i novo original ulje Sve ukupnim dojmom auta sad sam prezadovoljan . Visina je ostala ista i nije losa za sad . U proljece imam u planu eibach pro kit i distancere nazad 1.5 cm -2 cm , Na slikama sad izgleda nazad previsok , jer su nazad divlje gume ,tako da na oko izgledaju puno nize a sire od prednjih a iste su dimenzije . I pored toga narucene su 4 fulda sport control gume ho ho . Da iskoristimo snagu cipa i stabilnost 17ke do kraja I evo link komenatara http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/79548-golf-mk4-by-taaky-komentari/ Edited September 3, 2014 by Taaky
Taaky Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 (edited) Edited September 4, 2014 by Taaky
Taaky Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Hvala kolega Evo ga danas napokon stigla obuca Rijeci je o fuldi sportcontrol gumi A zatim je slijedilo i detaljno ciscenje felgi , jer ih je neko prije mene doslovno silovo ,da se nakupilo nema cega nije Slike su brzinske jer je kisa pomalo padala :@ Cisto i mirsno kao da je novo I za kraj brzinska slika kako lezi na ovim gumama . Doduse ovde je tek spusten sa dizalice tako da je razdignut jos Dok se malo vrijeme proljepsa idu fine slike Komentari http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/79548-golf-mk4-by-taaky-komentari/
Taaky Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Pozdrav drustvo ,evo dugo me nije bilo pa da pokazem par novosti sto se radilo na masini mojoj Uradjen je footwell light (ako se tako zove) ili podno osvjetljenje Zatim su stigli cepovi za sarafe na felgama doduse 16 komada ,jos mi fale 4 za lopov sarafe a i to stize uskoro A onda ona ruzna cifra na satu Zatim druzenje sa blizancem i par potezanja cisto da vidimo razliku fabrike 131ks i 6 brzina i 101 ks i chip I kao slag na kraju ove sedmice auto ostavljeno kod cike llumara I nastade pomracenje sunca i jedna u pokretu
Recommended Posts