Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav!

Zanima me dali se u budučnosti sprema koji dyno day ili možda kde bih mogo napraviti sam dyno test. Poželjeno je da je nekde blizu Zagreba.

Plus zanima me kojeg tunera priporočujete za TDI motore. Ali mora praviti custom mapu.

lp

Mitja

Posted

Ako imas fejs odi na "Konopek Motorsport"

Kad si rekao custom mapu,predpostavio sam da si nesta radio na motoru.. I ovdje je rađena turbina veca i mislim dizne

Ispis sa valjaka ima,ako lazu vealjci lazem i ja

Posted (edited)

Oprosti krivo sam formulirao custom mapu.. Nisam znao da je rađeno nešto na motoru. Ispričavam se :D

EDIT: Potpisujem Jopu... Konopek po meni najbolji..

Edited by markogolf3
Posted

Konopek radi preko sm-a al mislim da ne radi custom mape,mozda za neke određe koje je vec SM mapirao... Za custom mapu se mora ici na vljke u Gradiaku kod Srđana

Posted

za sad imam veče dizne (0,216 i čip tuning).. prvo mi treba Dyno da se pogleda šta smo za sad iz žučota dobili a tek onda idemo na mapu.

Bitno mi je za sad da bi napravio dyno.. da znam kde sam.. a dolzi mi neki hibrid unutra, ali polako.. ;)

tako da.. kome na valjce? :)

Posted

u zg imaš valjke u auto tim i majstoj fire ti na njima mapira aute pa može i tvoga izmapirati

koja stran?

• 2 months later...
Posted (edited)

Slide_01.jpg

auto-tim_procelje_2_20255.jpg

Mjeri se ovdje sa strane

auto_tim3_1364851006.jpg

Ako dolaziš Sisačkom ulicom iz smjera Remetinca voziš do nadvožnjaka,pređeš ga i nakon prvog zavoja (i skretanja za Čehe) vidiš tu zgradu. Ako dolaziš Sisačkom iz smjera Male Mlake onda voziš do kraja i na samom zavoju ti je zgrada sa lijeve strane,nije komplicirano za pronaći.

Edited by Kenny
  • Create New...