Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima, novi sam na forumu i kupio sam prije par dana novi VW CC. Trenutno imam orginalne felge phoenix 8jx17 sa gumama 235/45-17, zanima me da li mogu staviti uze gume na te felge, ako da koje? I jos jedna stvar, da li odstupanje felge ET broja od 1-2 moze promjeniti preformanse, odnosno da li moze nastetiti ili sto vec drugo. Jer u papirima od auta primjerice pise ET38 a ja kupim ET 40. Hvala puno

Posted

Nece bit nista s tako malim razlikama u ET-u..to sto si naveo je toliko neprimjetno, da nema nikakve veze..

Sto se tice uzih guma, ne znam kako je u D.. Hoce limte policija zezat ako stavis uzu gumu? Provjeri kakvi su zakoni kod vas i u ovlastenom ili u stanici za tehnicki pregled zatrazi ispis dimenzija koje su dozvoljene za taj model koji ti imas. Ja sam isto danas napravio za svoj auto... Dobio u stanici popis dimenzija koje mogu upisat u prometnu bez atesta..

I na kraju, predstavi auto :)

Posted

mozes 215/40-17 a vjerojatno i 205 neke gume stavit. bar u D to nije problem.... imas na netu kod vecine proizvođača reifenfreigabe pa vidi koje dimenzije su na 8x17 dozvoljene, upisivanje u knjizicu je jos manji problem, nemora atest, Velika Gorica i slicne p**** materine... tüv eintragung ca. 50€ i gas

Posted

Nece bit nista s tako malim razlikama u ET-u..to sto si naveo je toliko neprimjetno, da nema nikakve veze..

Sto se tice uzih guma, ne znam kako je u D.. Hoce limte policija zezat ako stavis uzu gumu? Provjeri kakvi su zakoni kod vas i u ovlastenom ili u stanici za tehnicki pregled zatrazi ispis dimenzija koje su dozvoljene za taj model koji ti imas. Ja sam isto danas napravio za svoj auto... Dobio u stanici popis dimenzija koje mogu upisat u prometnu bez atesta..

I na kraju, predstavi auto :)

Hvala puno. Kako mislis da predstavim auto? Mislim da cu kupit 16 zoll felge za zimske gume, znam da izgledom nisu bas za takvo auto ali ne patim od izgleda, a ipak malo gledam na cijenu, jer razlika izmedju 16 i 17 je povelika...

Posted (edited)

Čovjek misli da otvoriš temu o autu, znači napišeš koji motor, oprema, neke slike nabaciš itd.

Pošto je riječ o Pasatu ovdje otvori temu, naravno ako hočeš. ;)

EDIT: Pogledaj ostale teme o autima tu na forumu i biti će ti jasno.

Edited by Marcco
Posted

Vidio sam, e sad ima jopš nešto da učiniš, haha :D

Otvori temu sa istim nazivom u komentarima da možemo davat komentare, kritike, itd. :D

Posted

Vidio sam, e sad ima jopš nešto da učiniš, haha :D

Otvori temu sa istim nazivom u komentarima da možemo davat komentare, kritike, itd. :D

Odradjeno, samo komentiraj ;-)

• Create New...