matkoffm Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Pozdrav svima, novi sam na forumu i kupio sam prije par dana novi VW CC. Trenutno imam orginalne felge phoenix 8jx17 sa gumama 235/45-17, zanima me da li mogu staviti uze gume na te felge, ako da koje? I jos jedna stvar, da li odstupanje felge ET broja od 1-2 moze promjeniti preformanse, odnosno da li moze nastetiti ili sto vec drugo. Jer u papirima od auta primjerice pise ET38 a ja kupim ET 40. Hvala puno
vlaho 2901 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Nece bit nista s tako malim razlikama u ET-u..to sto si naveo je toliko neprimjetno, da nema nikakve veze.. Sto se tice uzih guma, ne znam kako je u D.. Hoce limte policija zezat ako stavis uzu gumu? Provjeri kakvi su zakoni kod vas i u ovlastenom ili u stanici za tehnicki pregled zatrazi ispis dimenzija koje su dozvoljene za taj model koji ti imas. Ja sam isto danas napravio za svoj auto... Dobio u stanici popis dimenzija koje mogu upisat u prometnu bez atesta.. I na kraju, predstavi auto
VZ2001CB Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 mozes 215/40-17 a vjerojatno i 205 neke gume stavit. bar u D to nije problem.... imas na netu kod vecine proizvođača reifenfreigabe pa vidi koje dimenzije su na 8x17 dozvoljene, upisivanje u knjizicu je jos manji problem, nemora atest, Velika Gorica i slicne p**** materine... tüv eintragung ca. 50€ i gas
matkoffm Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Nece bit nista s tako malim razlikama u ET-u..to sto si naveo je toliko neprimjetno, da nema nikakve veze.. Sto se tice uzih guma, ne znam kako je u D.. Hoce limte policija zezat ako stavis uzu gumu? Provjeri kakvi su zakoni kod vas i u ovlastenom ili u stanici za tehnicki pregled zatrazi ispis dimenzija koje su dozvoljene za taj model koji ti imas. Ja sam isto danas napravio za svoj auto... Dobio u stanici popis dimenzija koje mogu upisat u prometnu bez atesta.. I na kraju, predstavi auto Hvala puno. Kako mislis da predstavim auto? Mislim da cu kupit 16 zoll felge za zimske gume, znam da izgledom nisu bas za takvo auto ali ne patim od izgleda, a ipak malo gledam na cijenu, jer razlika izmedju 16 i 17 je povelika...
Marcco Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Čovjek misli da otvoriš temu o autu, znači napišeš koji motor, oprema, neke slike nabaciš itd. Pošto je riječ o Pasatu ovdje otvori temu, naravno ako hočeš. EDIT: Pogledaj ostale teme o autima tu na forumu i biti će ti jasno. Edited June 24, 2014 by Marcco
matkoffm Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Evo predstavio sam auto u grupi http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/80806-vw-cc-20-tdi-bmt-dsg/
Marcco Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Vidio sam, e sad ima jopš nešto da učiniš, haha Otvori temu sa istim nazivom u komentarima da možemo davat komentare, kritike, itd.
matkoffm Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Vidio sam, e sad ima jopš nešto da učiniš, haha Otvori temu sa istim nazivom u komentarima da možemo davat komentare, kritike, itd. Odradjeno, samo komentiraj
Recommended Posts