Dario_7R Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Pozivamo Vas na drugi po redu "AUTO TUNING & STYLING SHOW powered by SEDOX PERFORMANCE" u organizaciji Auto kluba Zapreić. Datum održavanja je SUBOTA 13.9.2014. od 12 do 22 h na glavnom gradskom trgu (Trg Ivana Pavla II - etnica). Osim atraktivnih automobila i hostesa, očekuju Vas nagradne igre, bogata tombola, dj program i jo mnotvo iznenađenja, a za natjecatelje smo pripremili i 50 pehara koji će biti podijeljeni u nekoliko kategorija. Prijave za style natjecanje primaju se do 14h a kotizacija iznosi 100 kn. Automobili će biti ocjenjivani i bodovani u kategorijama: 1.,2.,3. mjesto - BEGINNER STYLE - PRO STYLE - EXTREME STYLE - LADY TUNING - OEM+ - GERMAN STYLE - EURO STYLE - JAP STYLE - RACE LOOK - OLDSCHOOL po jedan pehar: - BEST CLEAN LOOK - BEST SMALL WHEELS - BEST LARGE WHEELS - BEST STICKER - BEST INTERIOR - BEST ENGINE LOOK - BEST MULTIMEDIA CAR - BEST NIGHT GLOW - BEST PAINT JOB - BEST STANCE CAR - LOWEST CAR - LOUDEST ON THE STREET - INTAKE - LOUDEST ON THE STREET - EXHAUST - BEST OF SHOW a peharom će biti nagrađen i najbrojniji klub! Osim samog style natjecanja/ocjenjivanja pripremili smo Vam i izložbu oldtimera te automobila složenih za drift utrke. Svi posjetitelji i natjecatelji imati će se priliku okuati i u nagradnim igrama te osvojiti vrijedne nagrade: - povlačenje konopa (5 na 5) - slalom u tačkama - arafljenje matica na arafe (mjeri se vrijeme) a također će te moći sudjelovati i u bogatoj tomboli. Kuponi za tombolu prodavati će se po 20 kn, a nagrade koje možete osvojiti su: - Sedox Performance = 2 x 50% popust za chip tuning - Auto servis Cvetko, Zapreić = 5 x 150 kn (kuponi za pur) - Reneko autodijelovi, Samobor = 2 x 200 kn (vrijedi za cjelokupni asortiman) - Lotus 17 autodijelovi, Zapreić = proizvodi u vrijednosti 1000 kn - Auto stakla agud, Zapreić = 2 x 300 kn (folije za stakla i automobile, zamjena vjetrobranskog stakla i sl.) - San-Ispuh, Podsused = bonovi za auspuh, kočnice te izmjenu ulja - PC Servis Bukovina, Zapreić = USB, Bluetooth, Wi-Fi i ostali stickovi - Auspuh Bernardić, Brdovec = Sportski auspuh te bonovi za pur i balansiranje - SX Hrvatska = Sonax i Wunder Baum proizvodi - bonovi u vrijednosti 2000 kn za klopu i cugu u kafićima i restoranima oko trga (CB Code, CB Macchiato, CB Maserati, CB Joe, CB Koala, UO Kaj, Slastičarna Nautilus) Vidimo se u Zapreiću!! Ovako je to izgledalo prole godine: Edited August 26, 2014 by Dario_ED30
Dario_7R Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 (edited) odgođeno zbog kiše na 27.9 moze neko od admina editirat u naslov ,hvala Edited September 12, 2014 by Dario_ED30
sale6666 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Bili i zabavili se jako a poseban pozdrav ekipu esi mi dobarrrr
Raptor6767 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Evo par mojih: Malo auta, blago rečeno, ne po mom ukusu:
king_tomo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Cija je duja sa natpisom esi mi dobar Jebena boja na corradu,jel neko zna kod? I da,koja je fora sad sa poluprikrivenom motornim prostorom na ovom roccu i gore ovo autu od prijatelj na 2 :S
sale6666 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Duja je od dado halar ne znam da li je na forumu
vlaho 2901 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ova OPC Corsa vjerojatno ide ko sam vrag, čim je Konopek imo prste "u njoj" ?? A prednje kočnice su ??
Passat TDI Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ova OPC Corsa vjerojatno ide ko sam vrag, čim je Konopek imo prste "u njoj" A prednje kočnice su da, opc je bomba 300+ ps
projektilski Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 E a ova spika sa bocom vina i otvorenim casopisom gdje pokazujes kako je tvoj auto izasao u casopisu? Strahota, koji egotriperi....
sale6666 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 U corsi sam se vozio. To je od tonija iz poreca za auto imam samo rijeci hvale. Auto leti nebitno u kojoj brzini a koci auuuuu . Uglavnom mrak
Sonny11kr Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Duja je od dado halar ne znam da li je na forumu gangsta tako nekako
jopa_vr6 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nije to nista petre..ja sam bio jednom na stajlu u zg neznam tocno gdje,al znam da je bilo na krovu trg.centra.. dosli lu likovi iz slovenije i otvorili gepek nekog akcenta ili ceg vec izvadili lcd i gledali brzi i zestoki...ugl.. zasto je spojler dignut na corradu?
Dario_7R Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 elantra ,bila je i ovdje dosla ,prestrasno
Recommended Posts