<TDI> Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 (edited) Konektor (1J0 937 743), B stup i kabel do 2DIN multimedije Ovo su završni koraci i posao je pri samom kraju. Spojen je audio kabel sa B stupom i povezan sa konektorom koji vodi sve do 2DIN multimedije. Ispalo više nego dobro, sad samo testiranje i vidjet da li sve radi kako sam zamislio. Oplata od vrata je stavljena nazad i time su desna stražnja vrata gotova. Desna stražnja vrata sa ugrađenim stražnjim zvučnikom Edited August 14, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 (edited) UGRADNJA VANJSKOG MIKROFONA ZA BT U STROPNO SVIJETLO Nekoliko fotki od ugradnje koja je po meni dobro prošla. Prvo sam htio samo provući kabel i mikrofon staviti u lijevi kut iznad vozača, ali kolega Tomaš mi je pokazao da ga je moguće ugraditi i u interijer svijetlo, što je i Sven ako se ne varam predložio, pa sam htio isprobati tu kombinaciju koja je ujedno i OEM. Najteže mi je bilo skidanje PVC držača od sjenila ali kolega Šime mi je dao ideju oko izrade alata jer sam sve pokušao i nije išlo. Napravio sam ga od starog odvijača i tek tada sam ga uspio skinuti bez oštećenja. Bez odvajanja sjenila ne može se kabel od mikrofona provući, zato j biilo važno napraviti alat. Elegantno rješenje jer se nigdje ne vidi mikrofon, u blizini je glave, što bi se trebalo biti dovoljno za razgovor u vožnji, a kablovi sakriveni. Prva verzija ugradnje vanjskog mikrofona u lijevi kut Alat za skidanje držača od sjenila Skidanje držača sjenila i stropnog svjetla Mikrofon ugrađen u stropnu svjetiljku Spremanje kablova Finiš Edited August 14, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 (edited) Ugradnja GPS +5V antene Antenu sam ugradio ispod volana, gdje je nosač zavaren na poprečnu cijev. Teško je napraviti neku bolju fotku ali nalazi se sa desne strane, između volana i glavne konzole. Odlično je jer ima dovoljno ravne površine za magnet, a na tom mjestu je lim perforiran pa se vezicom može još dodatno uhvatiti kabel od antene i time biti siguran da će dobro stajati. Kabel sam izolirao termobužirom, pa preko njega krpenom trakom da na mjestima gdje prelazi preko metala ima dovoljnu zaštitu. Ako se u međuvremenu nađe neko bolje rješenje budem ju premjestio, za sad je tu. • DIY: How to install MFD into Golf/Bora with Double-Din radio Edited August 16, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 (edited) Ugradnja OEM stražnjeg lijevog zvučnika (1JO 035 411D) Nakon što sam završio desnu stranu prešao sam na lijevu koja mi je išla puno brže jer sam se već uhodao oko redoslijeda skidanja, a imao sam i pomoć, pa smo u sat vremena poskidali sve što sam na desnoj strani potrošio sate, pa i dane jer sam radio u etapama. • OEM stražnji zvučnik - (1JO 035 411D) • Spajanje žica L zvučnika sa konektorom - (1J0 937 733) - PIN 1 (+) / PIN 5 (-) Skidanje lijeve oplate od stražnjih vrata Skinuti PVC dijelovi od interijera Uvlačenje kablova od zvučnika Izoliranje žica od zvučnika Spajanje L zvučnika sa konektorom (1J0 937 733) Edited August 16, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 (edited) Ugradnja stražnjeg visokotonca u lijevu oplatu Ovdje sam zamijenio svoju kompletnu ručku sa ručkom koja je imala ugrađeni visokotonac, onako kako sam i najavio. Inače je zvučnik stavljen u ležište gdje su PVC pinovi rastaljeni i na taj način je pričvršćen. Mogao bi se ugraditi i sam visokotonac u ležište ali ovako mi je bilo jednostavnije jer sam već imao kompletne ručke. Usput sam par zareza od PVC oplate sanirao kad je već prilika, a nakon toga slijedilo je povezivanje konektora i sređivanje kablova te sastavljanje. • Stražnja ručka lijeva - (1J4 839 113C) • Stražnja ručka desna - (1J4 839 114C) • Konektor B stup lijevi - (1J0 937 733) - Pin 1 (+) - Pin 5 (-) Saniranje PVC zareza Stavljanje žica u konektor i spajanje sa B stupom Kabel od stražnjeg lijevog zvučnika Izoliranje kablova, stavljanje releja u Armaflex Edited August 18, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 (edited) Ugradnja lijevog stražnjeg zvučnika (1JO 354 411D) Nazire se polako kraj pa me veseli kako će to na kraju sve izgledati. Za sad radovi idu po planu, pa se ne bunim i čekam da sve polako legne na svoje mjesto. Hrpa kablova je iza mene i sve zamotano Tesa trakom kao da je tvornički, razlike nema, tako da sam poprilično zadovoljan poslom, iako sam razočaran da VW nije mogao provući tu instalaciju i da se zvučnici samo spoje, to bi olakšalo posao uveliko, ovako je to popriličan poduhvat, pogotovo ako se ide ovim putem na ugradnju OEM instalacije. • OEM stražnji zvučnik - (1JO 354 411D) • OEM gumeni prsten na zvučnik - (1J0 035 217A) • ISO konektor od zvučnika - prednji zvučnici: RF pin 3 (+) / 4 (-), LF pin 5 (+) / pin 6 (-) - stražnji zvučnici: RR pin 1 (+) / 2 (-), LR pin 7 (+) / pin 8 (-) Shema Zamotana OEM instalacija Tesa trakom Slijepa matica na 5mm imbus vijak OEM gumeni prsten na zvučnik (1J0 035 217 A) Vraćanje oplate od vrata Svi kablovi provedeni do središnje konzole Edited August 19, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 (edited) UGRADNJA PHILIPS CED-1800BT (2DIN MULTIMEDIJE) Nakon što sam isprobao i riješio stražnje zvučnike, ugradio visokotonce, doveo sve kablove do središnje konzole, krenuo sam na ugradnju 2DIN kaveza i multimedije. Mislio sam da sam obavio najteži posao i da je ovo samo "P&P", ali i ovdje sam morao nešto kemijat da bi ispalo kako treba. Stavio sam stopicu na "Parking Brake" kabel, te zatim stegnuo za kućište multimedije (GND) kako bi se mogao gledati video u vožnji. Na taj način ne trebaju nikakvi adapteri ili slično, a većina ih podržava ovaj način, tako da sam odmah i to riješio. • PHILIPS CED-1800BT - (Manual) • PHILIPS CED-1800BT - (Gdrive Manual) • PHILIPS CED-1800BT (WITH NAV) - (Specifikacije) Link na temu (kupovina) • PHILIPS CED-1800BT (WITH NAV) - 2DIN multimedija PHILIPS CED-1800BT Stavljanje nosača od 2DIN kaveza Stavljena stopica na "Parking Brake" žicu i na kućište (GND) Spremljeni kablovi od multimedije koji se ne koriste Stavljanje 2DIN kaveza u konzolu How to do an In Dash DVD GPS stereo Parking Brake Bypass Edited August 19, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 (edited) 2DIN kavez CONNECTS CT23UNO2 (110mm) Nakon što sam stavio 2DIN kavez u konzolu vidio sam da ne stoji baš najbolje, a ona donja perca koja bi trebala služiti kao distanca ne drže ama baš ništa nakon ugradnje radija, pa sam morao nešto smisliti. Od tvrde gume izrezao sam par komadića 5x4mm i stavio ih u one zareze i tako dobio distancu da mi ne propada, a nakon toga od nešto tanje ali iste gume izrezao sam podlogu da dobijem na ravnini jer visina kaveza je 5mm, pa sam podlogom riješio taj nagib. Osim toga dobio sam da nakon toga gumeni odbojnik odzada točno paše u gornju rupu od konzole i time dobio na stabilnosti cijelog uređaja. Sad kad su svi kablovi na jednom mjestu vidio sam da guranje neće biti rješenje, pa sam se ipak odlučio za skidanje dijelova od interijera da bih mogao doći do pretinca za rukavice i do onog famoznog sedmog vijka koji je sakriven u tunelu. Kada ga skinem imat ću bolji pregled ugradnje i manipulaciju sa kablovima, a usput sam sve usisao i očistio, pa mi je to bila jedina utjeha. Mogu samo reći da nije lako i da je na kraju najteže skinuti pepeljaru jer je vezana vezicom, pa ju je već u početku teško vaditi, a taj detalj odnosno vezica nije bila prikazana na videu, tako da se na neko iznenađenje uvijek naiđe. Usput sam obojao i držač za napitke Cup Holder. • 2DIN kavez CONNECTS CT23UNO2 - (110mm) • Gumene podloške za 2DIN kavez - (5 x 4mm) • Gumena podloga za donji dio 2DIN kaveza • Držač za napitke "Cup Holder" - (1J0 858 601) • Glove box latch repair • Removing Your Glove Box • Glove box door and handle • Handschuhfach-die verflixte 7.Schraube Izrada gumene podloge 2DIN kavez sa distancama i podlogom od gume Držač za napitke "Cup Holder" (1J0 858 601) Skinut "soft-touch" površinski sloj Nakon bojanja sa Dupli Color sprejem za plastiku Skidanje dijelova interijera Sedmi vijak Skinuti dijelovi VW Golf Mk4 Glove Box Compartment Removal 96-06 (Quick Easy Steps) Edited August 19, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 (edited) Ugradnja 2DIN multimedije i okvira Poslije skinutih dijelova od tunela i pretinca imao sam bolji pregled kablova, a mogao sam rukom sve odozdo i sa strane popraviti, namjestiti i provjeriti da li leži kako treba. Pošto nisam imao informaciju na kojem zarezu treba biti počeo sam sa trećim, pa ću vidjeti kako izgleda. Kada sam ga stavio vidio sam da prednji dio jako viri van, ramica je dobro sjela ali to nije bilo ono što sam htio, a već i sada je bilo knap sa prostorom iza njega, tako da bez skidanja dijelova da bih dobio na prostoru teško bi bilo složiti sve kablove iza multimedije. I ovdje sam naravno imao dodatnog posla, tako da me čekalo brušenje okvira sa 10mm na 7,5mm. Svi okviri dolaze sa startnom debljinom od 9-10mm što je kod mene bio problem, jer kada sam stavio multimediju na peti zarez, okvir je ostao vani jer je utor konzole cca. 7 mm, pa je jedino rješenje bilo skinuti taj sloj da bi se dobila željena debljina i da odgovara ovom položaju. Brusio sam na stolcu sa nalijepljenim brusnim papirom jer nisam imao onu malu brusilicu sa kojom bi išlo možda brže ali ovo mi se čini preciznije jer lovi veću površinu i imam bolji pregled ravnine. Nakon brušenja okvira i desetaka pokušaja da se dobije najbolja debljina i da sve odgovara kako treba uspio sam konačno dobiti ono što sam htio. Okvir sada odgovara, napravljeni su dodatni zarezi na kvačice jer je sada tanja, a dodatno sam stavio tanku samovulkanizirajuću traku na njih i time dobio da se ne trese pri dodiru. • 2DIN okvir za kavez CT24UV24 Universal Double DIN Trim 113mm Prva proba i nosač na trećem zarezu Nosač od 2DIN kaveza na petom zarezu - (to je to) Brušenje okvira sa 10mm na 7,5mm Vraćanje 2DIN multimedije u središnju konzolu Konačna ugradnja 2DIN kaveza i multimedije Edited August 19, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 (edited) PHILIPS CED-1800BT (u funkciji) U komentarima sam spomenuo da mi je prijam radio stanica ostao isti kao što sam imao sa OEM Alpha radiom, pa čak i nešto bolji jer primam Otvoreni u garaži koji se emitira na području zagrebačke županije na 105.60MHz, a ja ga inače slušam na 104.40MHz sa osječkog područja. Što se kvalitete zvuka tiče, e tu ima puno razlike, skoro pa neusporedivo. Zvuk je fantazija naspram ovog što sam imao, a o dodacima da ne pričam. Imam skoro sve što mi je potrebno, MP3, Bluetooth koji se povezuje sa mobitelom i mogu razgovarati u vožnji što je baš fina opcija, plus navigacija. Zadovoljan sam ugradnjom OEM adaptera za radio antenu pa se muka oko spremanja kablova i skidanje PVC dijelova ipak isplatila. Što se samog izgleda tiće moram priznati da je sjeo u G4 samo tako, inače osim MFD-a, skoro da ništa ne paše u njega ali ovaj je iznimka, a meni osobno čak i ljepši jer taman sad okvir od multimedije paše sa ramom od CLIMAtronica, pa izgleda baš lijepo. A tu je i veći ekran od 6,2" na dodir, u crvenoj podlozi i sa crvenim indikatorima od tipki, pa se baš uklopio. Znam da će puristi reći nema do MFD-a ali mislim da je ovo jedan od rijetkih izuzetaka da je aftermarket bolje sjeo i izgleda. Složili se sa mnom ili ne, kako god, ja sam prezadovoljan sa poslom. • PHILIPS CED-1800BT - (Manual) • PHILIPS CED-1800BT - (Gdrive Manual) • PHILIPS CED-1800BT (WITH NAV) - (Specifikacije) Technical Specifications Sound - Equalizer: 3-bands - Output power (RMS): 20Wx4 channels (4 ohms, 10% T.H.D.) - Sound Enhancement: FullSound, MAX Sound, Dynamic Bass Boost, Music zone - Output power (MAX): 50Wx4 channels Tuner/Reception/Transmission - Auto digital tuning: Yes - Tuner Enhancements: Auto search and store Tuner Bands: - AM - FM Stereo No. of preset stations: 18(FM), 12(AM) Audio Playback: Compression format - Dolby Digital - MP3 - WMA ID3 Tag support - Song title, artist, album - MP3 bit rates: 32-320kbps and variable bit rate Picture/Display - Aspect ratio: Widescreen - Display screen type: LCD TFT - Key illumination: Red - Diagonal screen size: 6.2" • MFD1 - (tehnički podaci) - Display: 5,5" TFT Display - 4*20W Ausgangsleistung UKW (FM) PHILIPS CED-1800BT Alpha vs Philips VW MFD i ostali aftermarketi Edited August 20, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 (edited) VARTA Silver Dynamic 77Ah 780A (01/2015) Ipak sam se odlučio za kupovinu Varta akumulatora mada ni Exide 77Ah 760A ne bi bio loš odabir jer su u istoj kategoriji, nešto slabiji ali prevagnula je Varta, ujedno ugrađivali su se kao prva ugradnja. Radi se o klasičnom akumulatoru sa kiselinom, zatvorenog tipa bez održavanja, što znači nema čepova i ne treba provjeravati razinu niti nadolijevati destiliranu vodu po potrebi. Pošto me je zanimao datum proizvodnje kontaktirao sam generalnog uvoznika za Hrvatsku Ciak.hr i ugodno iznenađen povratnom informacijom u kojoj sam dobio sve što me zanimalo oko načina održavanja i datuma proizvodnje. Kupljen u Zagrebu, Ribnjak, pristojna trgovina sa svježom robom što potvrđuje i datum proizvodnje. Što se tiće održavanja jedan sam od onih koji nije baš puno mario za akumulator i kad je pokazivao znakove slabosti išlo se na kupovinu novog, pa sam ovdje htio malo promijeniti način koji sam dosada imao i uvesti održavanje. Rečeno mi je da je najvažnije pratiti ispražnjenost, odnosno napunjenost akumulatora i da napon ne bi smio pasti ispod 12.5V, što znači staviti ga odmah na punjenje, pogotovo da se ne isprazni potpuno jer nakon toga akumulator e nepovratno oštećeni gubi svoju deklariranu snagu. Kleme sam prešpricao WD-40 što mi je potvrdio da je dobra stvar, prebrisao ih nakon toga sa malo grubljom krpom kojom sam odmah ispolirao i polove, a dobro ih je namazati vazelinom što je "Old school" metoda ili ABRO BC675 sprej za zaštitu polnih izvoda, a tu je i ABRO BC575 čistač klema. Ja sam se odlučio za WD-40 i poliranje sa krpom što je po meni sasvim dovoljno za novi akumulator. Pročitao sam dosta tema oko akumulatora, vrstama i što se treba pridržavati kod održavanja, pa sam se odlučio da ovome ipak dam ono što proizvođač savjetuje. Neki serviseri akumulatora savjetuju da se poslije kupovine i prije stavljanja u vozilo dobro napuni jer stajanjem u trgovini dolazi do samopražnjenja, pa sam primijenio tu metodu i napunio ga. Kada sam ga kupio izmjerio sam napon od 12,65V i dopunio ga, a sutradan mu je napon bio 12,8V što je normalno i smatra se da je sad akumulator napunjen. VARTA Silver Dynamic 77Ah 780A - Šifra: 577 400 078 316 2 - Kratki kod: E44 - Dimenzije: 175/190/278mm (Š/V/D) - Raspored polova: D+ - Datasheet - (Gdrive) CIAK.hr • ABRO BC675 - sprej za zaštitu polnih izvoda • ABRO BC575 - čistač klema • Vazelin - Old school metoda • WD-40 - (za poliranje polova i sprečavanje oksidacije) VARTA - (shema datuma proizvodnje) -C0C5170811928 - (5=2015 godina / 1=siječanj) 536073 *Akumulator je proizveden u 1 mjesecu 2015 godine. (Godinu označuje četvrti broj u šifri C0C “5“, a mjesec proizvodnje peti broj „1“) Datum proizvodnje akumulatora VARTA Silver Dynamic 77Ah 780A Napunjenost nakon kupovine 12,65V Punjenje akumulatora sa CTEK MXS 5.0A punjačem Edited August 22, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 (edited) Ugradnja CTEK indikatora (CTEK Comfort Indicator Eyelet M8) Ovo mi se čini kao dobar dodatak uz CTEK MXS 5.0A punjač kojeg sam kupio. Pomoću ledica koje signaliziraju vidi se trenutna napunjenost akumulatora, pa ako zatreba odmah se može staviti na punjenje. CTEK ima dosta tih dodataka što me i privuklo na kupovinu, a glasi kao jedan od vrlo kvalitetnih i pouzdanih punjača, iako je cjenovno dosta skuplji od ovih ostalih. CTEK.com • CTEK Accesories .pdf • Comfort Connect Eyelet M8 • INDICATOR Eyelet M8 - Product Sheet - (Gdrive) M8 eyelets and indicator panel to check battery status Features: An INDICATOR is the easiest way to monitor the charge in your battery. An accurate voltage reading for your battery is displayed two hours after you’ve used your vehicle. - GREEN means the battery voltage is more than 12.65 V. No need for charging. - YELLOW means the battery voltage is between 12.4 and 12.65 V. It’s time to consider charging the battery. - RED means the battery voltage is below 12.4 V. It’s definitely time to charge the battery. Priprema za ugradnju CTEK indikator na polovima Stavljanje kablova u termobužir i omotavanje sa Tesa trakom Namještanje kablova od CTEK indikatora Stavljen PVC držač za kabel CTEK Comfort Indicator Eyelet Edited August 21, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 (edited) PVC DIJELOVI OD INTERIJERA (BOJANJE) Poznato je da je to jedna od boljki Golfova i sličnih generacija koji su tretirani tim gumiranim slojem tzv. Soft-touch, a on se nakon jednog desetljeća pretvori u pravi užas, ljepljivu masu pa ako se nema za novi dio slijedi istraživanje što i na koji način to sanirati. Nakon opsežne potrage po internetu što bi najbolje bilo za tu plastiku, naišao sam na Dupli-Color i vidio da imaju veliki asortiman boja što mi se činilo odličnim za ono što trebam. Sviđa mi se što je ta boja 2 u 1, odnosno prajmer i boja u jednom, pa nema potrebe za nanosom više slojeva, a što tanje to bolje jer se kod plastike vidi i najmanja pogreška. Nešto sam bojao sa Dupli-Colorom, a nešto ostavljao oguljeno ako je PVC mat i odgovara u interijeru, uglavnom za sad prva liga i zadovoljan kako je ispalo, a omjer uloženo i dobivenog je popriličan, tako da se posao isplatio. Upute za skidanje interijera • Door card (panel) removal on a mk4 Jetta or Volkswagen Golf • Demontage der Verkleidung Und der Fahrerseite • Demontage der Verkleidung Und der Fahrerseite - (Gdrive) Proizvođač: MOTIP-DUPLI GmbH, Njemačka - Dupli-Color (Motip), Black Mat (Crna boja za plastiku), 2 u 1 - Sprej doza 400ml 3 - Artikl: 11518 DC - Cijena: 87 kn - Datasheet - (Gdrive) Postupak i priprema plastike prije bojanja: 01) Nanijeti Permetal na površinu, bolje djeluje dok je niža temperatura, 02) Ostaviti da djeluje 5 min. pa ponovno nanijeti i tako nekoliko puta, 03) Sa drvenom daščicom skinuti sloj ako ide teže ponoviti sa Permetalom, 04) Skinuti sav sloj Soft Touch sa drvenom daščicom, 05) Oprati rukohvat sa Likvijem ili Čarlijem sa malom spužvom, ne onom grubom stranom, 06) Uzeti vodobrusni P800-1000, pa na mokro cijelu površinu priječi dok se sve ne skine i postane glatko, 07) Oprati ponovno sa Likvijem ili Čarlijem za suđe, prirodno osušiti i ne brisati plastiku sa krpom jer se stvara statički elektricitet, pa navlači mucice i prašinu, 08) Ako ima kakva rupica ili je zagrebano pokitati sa običnim kitom i poravnati površinu, sve odraditi na suho, 09) Staviti na stalak i prijeći sa DC-om 3-4 ravnomjerna sloja sa 20cm udaljenosti, 10) Međusušenje slojeva cca. 3-5 min. ovisno o vanjskoj temperaturi. • Stražnja pepeljara - (1J0 857 962 H) • Stražnje pepeljara D/L poklopac - (1J0 863 359 E) • Ramica od CLIMAtronica - (1J0 907 047 E) • Poklopac prednje pepeljare - (1J1 857 351 C) • Lijevi poklopac rukohvata - (3B 186 7171E A94) • Prekidač za podizanje prozora - (1J4 959 857 D) Dupli-Color sprej za plastiku Stražnja pepeljara (1J0 857 962 H) i poklopac OBD2 porta (prije) Priprema za bojanje stražnje pepeljare i D/L poklopaca (1J0 863 359 E) Finiš Ramica od CLIMAtronica (1J0 907 047 E) Poslije oguljenog sloja Poklopac prednje pepeljare (1J1 857 351 C) prije Lijevi poklopac rukohvata (3B 186 7171E A94) Prekidač za podizanje prozora (1J4 959 857 D) Skinut gumirani sloj Priprema i bojanje Finiš VW Golf MK4 Door Panel Removal (Simple Easy Steps) Volkswagen Jetta Driver's Door Panel How To Remove 99 to 05 Edited August 22, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 (edited) ZAŠTITA PRAGOVA (DONJI RUB) Nakon što sam oprao pragove i skinuo nešto zemlje koja je bila na rubovima, vidio sam da je tekući vosak kojeg je bilo na samom falcu, vjerojatno iscurio iz pragova, počeo se ljuštiti i da se nakon njega pojavio tvornički primer. Pošto je sada čist odlučio sam da stavim zaštitu ali samo na taj unutarnji dio, sve ostalo je više nego dobro, pa nisam smatrao da ima potrebe za bilo čime dodatnim. Ujedno sam primijetio da se taj rub oštećuje kada se vozilo podiže dizalicom prilikom servisiranja, pa sam i ta oštećenja ovim putem malo sanirao. Motipov sprej mi se ovdje dobro pokazao, jednostavan za nanošenje jer je u spreju, pa se površina lijepo osuši i dobro izgleda. • MOTIP Undercoating Spray - 500ml - Art. nr. 000007 - EAN 8711347000074 - Color: black - Technical Information - (Gdrive) Motip bitumen sprej Rub praga prije Nakon pranja i stavljanje zaštite sa Motip bitumenom Finiš Edited August 22, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 (edited) ISPUŠNI SUSTAV CIJEVI SA STRAŽNJIM LONCEM (BOJANJE) Nakon što sam završio sa zaštitom unutarnjeg ruba praga, odlučio sam se i za bojanje cijevi ispušnog sustava zajedno sa stražnjim loncem. Iako se nastavci izvana ne vide, htio sam ga obojati crnom mat bojom koja mi se više sviđa nego da bude ovako u originalu, a ujedno je to i zaštita od korozije. Pošto sam već imao nekog iskustva sa bojanjem ispušnog sustava jer sam slično radio i na G2 1.6 GTD mogu reći da bilo kakva zaštita, pa čak ona nanijeta običnim sprejem drži i štiti od daljnje korozije, tako da se nadam da će ova zaštita potrajati slijedećih nekoliko godina. Ispušni sustav cijevi (kataloški) • Catalytic converter - (1J0 253 058 GX) • Intermediate Pipe - (1J0 253 201) • Exhaust Muffler - (1J6 253 609 BN) Priprema za bojanje: - skidanje korozije, - odmašćivanje površine, - nanos Antikorozin sredstva, - zaštita prije bojanja sa papirom, - nanos crne temperaturne boje u spreju Opis: Prvo sam nanio temperaturnu boju od Dupli-Color otpornu do 800°C, što je inače overkill za dizela i mene osobno nije me baš dojmila, čak mi je bila bolja ona od RenCo do 350°C, ali pošto sam ga potrošio ostao mi je ovaj. Uslijedio je nanos u dva sloja i nakon toga više ga nisam imao jer se ipak radilo o velikoj površini. Da ne ostane na dva, nanio sam još dva ali sa običnom crnom mat bojom isto u spreju preko ove temperaturne. Temperaturna boja Dupli-Color Thermo 800°C Shema ispušnog sustava Čišćenje, brušenje i odmašćivanje cijevi Premazan sredstvom protiv daljnje korozije (Antikorozin) Nanos crne mat temperaturno otporne boje Auspuh finiš Izvana Edited August 22, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 (edited) ATE POWER DISKOVI SA ATE KERAMIČKIM OBLOGAMA (PAKET) Ipak sam se odlučio za ovu kombinaciju za koju neki možda nisu pristalice ali nakon što sam vidio da za iste novce mogu dobiti ovaj set nisam se više htio zezati sa drugim puno skupljim ponudama ali lošijim kombinacijama ili OEM. Tek nakon što ih isprobam i vidim u praksi mogu dati neku ocjenu. Što se keramike tiće na YouTubeu postoji video uradak iz kojeg se može otprilike zaključiti da li je keramika dobra ili nije, a po njima keramika ipak ima svoje dobre strane. Kako god ja sam prezadovoljan sa ovim setom, a vrijeme će pokazati da li je odluka bila dobra ili ne. Hvala kolegi Anđelku iz Lagerosa koji mi je omogućio set po stvarno povoljnoj cijeni, koji ni u Njemačkoj nije puno jeftiniji jer znam koliko je bratić platio istu kombinaciju za svoju Jetta iz 2010. S tim da on nije dobio stražnje Power diskove jer se za nju ne proizvode nego obične, pa mi je još više drago zbog toga. Cijela kupovina je prošla u najboljem redu, jednom riječju za pohvalu. Ugradnja slijedi već u srijedu 01.07. 2015. kada imam dogovoren termin u ovlaštenom servisu jer imam nekih gumenih dijelova koje treba promijeniti i naravno ugradnja diskova, pa onda na registraciju. Postoji otvorenih tema oko ATE, pa ako nekoga zanima neka ih prelista. VWCC forum • Diskovi/Pakne • ATE powe disc & ATE caremic ATE.de • Bremsscheibe ATE PowerDisc • Bremsbeläge Ceramic • ATE Allgemeine Betriebserlaubnis (ABE) za diskove - ATE POWER 24.0325-0113.1 - (prednji disk) - ATE POWER 24.0309-0123.1 - (stražnji disk) Cijena kompleta: - Kočioni diskovi, prednji, 288mm, 5x100, ventilirajući, OE broj 1J0615301S: ATE POWER 24.0325-0113.1 = 450,00 kn x 2 = 900,00 kn/2komada (uvoz) - Kočione disk pločice, prednje, OE broj 1J0698151M: ATE CERAMIC 13.0470-7122.2 = 590,00 kn/set (uvoz) - Kočioni diskovi, stražnji, 232mm, 5x100, puni, OE broj 1J0615601P: ATE POWER 24.0309-0123.1 = 210,00 kn x 2 = 420,00 kn/2komada (uvoz) - Kočione disk pločice, stražnje, OE broj 1J0698451P: ATE CERAMIC 13.0470-2894.2 = 370,00 kn/set (uvoz) Ukupno: 2280,00 kn (gotovina) / 302,60€ Za on koji sumnjaju u ispravnost ove kombinacije ovdje je odgovor od samog proizvođača ATE. FAQ zu ATE Ceramic Bremsbelägen Kann ich ATE Ceramic Bremsbeläge auch mit der PowerDisc oder gelochten Bremsscheiben verwenden? Ja, dies ist technisch möglich. Die Bremsleistung bleibt bei dieser Paarung gleich hoch, wie bei einem ATE Original- oder OE-Bremsbelag. Das Zusammenspiel der beiden Bauteile kann aber zu einer erhöhten Geräuschentwicklung beim Bremsen führen. ATE Ceramic Bremsbeläge sind Beläge, die für den komfortablen Fahrer entwickelt wurden. Grundsätzlich empfehlen wir ATE Ceramic Bremsbeläge nur mit „normalen“ d.h.glatten Bremsscheiben zu kombinieren. Prijevod Mogu li koristiti ATE keramičke kočione pločice s PowerDiscom ili perforiranim kočionim diskovima? Da, to je tehnički moguće. Kočione performanse ostaju iste s ovom kombinacijom kao i s ATE originalnim ili OE kočionim pločicama. • Tablica kombinacija diskovi i kočionih obloga Tablica kombinacije diskova i kočionih obloga ATE diskovi i ATE kočione obloge (paket) ATE CERAMIC Bremsbeläge bei PROFITEILE Edited August 23, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 (edited) Ugradnja ATE Power diskova i ATE keramičkih kočionih obloga Došao je konačno i taj dan. Jutros je Golf predan u ovlašteni Štasni servis i sutra oko 12h bi trebao biti gotov. Ima dosta posla, skidanje poluosovina i stavljanja novih unutarnjih manžeta, pa i ostalih sitnica koje su na popisu, tako da se ima što za raditi ali važno mi je da se posao napravi kako treba nego na brzaka. Susjed ga radi, pa se nadam da će sve biti u redu oko zamjene dotrajalih dijelova i ugradnje novih ATE Power diskova. Mislio sam napraviti nekoliko fotki od ugradnje ali ništa od toga, pa stavljam svoje koje sam napravio ispred servisa prije same primopredaje. Popis radova: 1. Izmjena prednjih i stražnjih diskova sa kočionim oblogama, 2. Izmjena prednjeg lijevog zaštitnog lima od kočnica, 3. Izmjena kočione tekućine i stavljanje nove, 4. Izmjena lijeve i desne unutarnje manžete, 5. Izmjena lijevih i desnih krajnika, 6. Izmjena lijeve i desne kugle 7. Ostale sitnice... Štasni d.o.o., Virovitica (račun) Na parkiralištu Štasni prije predaje na servis Stari izmijenjeni dijelovi Edited August 23, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 (edited) Štasni d.o.o. Virovitica (VW ovlašteni servis) Ipak sam dobio nekoliko fotki od radova iz servisa, a usput odahnuo jer svi diskovi odgovaraju i nije bilo problema kod ugradnje. Ovi novi ATE diskovi sa ATE keramičkim kočionim oblogama izgledaju fantastično, baš su mu dobro sjeli uz ove obojane kočione čeljusti u crvenoj nijansi, prva liga kako je ispalo. Ovi multifunkcionalni žljebovi na diskovima daju neku sportsku notu, pa i to podigne kompletni izgled. Jedno veliko hvala susjedu na trudu i dobro obavljenom poslu i savjetniku Davoru koji mi ih napravio za uspomenu. Dolje sam stavio jedan vrlo interesantan video od ATE koji pokazuje kako se stavljaju diskovi, obloge i kakva je kontrola kod ugradnje istih. Dobro za one koji žele sami odradit ugradnju ili kontrolu nakon ugradnje. Nekoliko fotki od radova u servisu Dolazak po auto u servis nakon završenih radova ATE Bremsscheibe und Bremsbelag richtig wechseln – Anleitung Edited October 6, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 (edited) Agroservis STP Virovitica (tehnički pregled vozila) Nekoliko podataka od prijašnjeg OEM seta diskova i kočionih Textar obloga i sadašnjih ATE Power diskova sa keramikom. Pošto su nove treba im do 200 km uhodavanja, pa će se tek slijedeće vidjeti razlika, nadam se sa nešto boljim rezultatima. Trenutno mogu napisati da neku poveću buku kod ove kombinacije ne osjetim, dobro primaju, nema vibracija, a konkretno će se pokazati kada budu isprobane na autocesti. Nema cviljenja pri laganom kočenju kao kod prethodnog OEM seta gore spomenutog i za sada mogu napisati da sam zadovoljan sa odabirom. Ujedno su se poboljšali ostali rezultati na EKO testu u odnosu na prošlu godinu, tako da je ulog u novo ulje i zamjene svih filtra pomoglo. 18.08.2014. CVH STP "ENCO", SESVETE OEM set diskova (Textar) ........................................................Lijevo...................Desno.............. Razlika 1. Osovina-radna kočnica...............3340 N...............3210 N................4% 2. Osovina-radna kočnica...............1980 N...............1660 N................16% 3. Osovina-pomoćna kočnica..........2020 N...............1780 N...............12% 02.07.2015. AGROSERVIS STP, VIROVITICA ATE PowerDisk sa keramikom ........................................................Lijevo..................Desno...............Razlika 1. Osovina-radna kočnica...............3100 N...............3300 N................6% 2. Osovina-radna kočnica...............1700 N...............1800 N................6% 3. Osovina-pomoćna kočnica.........1600 N...............1500 N.................6% Tehnički pregled Preuzimanje registarskih pločica Edited August 23, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 (edited) SERVIS ZUPČASTOG I KLINASTOG REMENA (VELIKI SERVIS) - 07/2015 Za vrijeme tehničkog na EKO testu primijetio sam neku buku u području klinastog remena i nekako mi se činilo da su to ležajevi na generatoru, a ujedno i temperatura na njemu prilikom dodira kućišta mi se činila previsokom. Već nam se to dogodilo na G2 pa imam iskustva s time. Pošto nisam bio siguran da li su ležajevi ili možda napinjač dogovorio sam ponovno termin za servis s tim da se zamjene ležajevi na generatoru, što je i bio slučaj i kada je auto već tamo da se napravi kompletan servis zamjene zupčastog, klinastog remena, vodene pumpe, svih napinjača i servis klime u kojoj je bilo svega 205g od 750g plina R134A zajedno sa nadopunjavanjem ulja u kompresoru klime. Što se prvog i drugog servisa kod Auto kuće Štasni Virovitica ti će, mogu reći da sam prezadovoljan sa uslugom i kako se odnose prema autu. Susjed je sve korektno odradio tako da sam za sada neko vrijeme miran. Slijedi još kupovina ljetnih guma ako se nešto novaca prikupi jer su ukupni troškovi za ovaj mjesec bili podosta veliki. Kataloški brojevi: • Šesterostrani vijak M8 - (N10516702) • Vijak sa cilindričnom glavom M8 - (N90339605) • Antifriz G13 rashladno sredstvo - (G013A8JM1) • Vodena pumpa - (03L121011GX) • Dvostrani klinadsti remen - (06A260849C) • Napinjač remena - (038903315AE) • Set zupčastog remena - (038198119A) Klima • Plin za klimu R134a • Boja za klimu • Ulje za klimu - (892764025) Generator • Zamjena oba ležaja - (prednji / stražnji) Štasni Virovitica (račun od servisa) Shema Štasni Virovitica (dijelovi u skladištu prije ugradnje) Ugradnja zupčastog remena i vodene pumpe Zamjena oba ležaja na generatoru Stari dijelovi Edited August 24, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 (edited) Prvo tankiranje INA BP (Eurodizel BS Class) Ovo mi je prvo tankiranje na novoj INA BP sa Eurodizel BS Class nakon svih radova u garaži, servisiranja i registracije. Lijepo ga je nakon svega uloženog truda i vremena vidjeti u pokretu. Nakon toga sam se parkirao kod Plodina u hladu, a iza mene A5 i odmah krene spika oko auta. Edited August 24, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 (edited) Čišćenje krovnog prozora Ovo je drugi puta da sam ga čistio, prvi put je bilo dosta površno. Nakon čišćenja prebrisao sam klizače i svu plastiku sa silikonskim uljem, a pošto sam na nekim mjestima vidio bijelu mast ponovno sam ju nanio. Nakon isprobavanja višak masti sam obrisao. Žao mi je što nisam rub prozora prešao sa nekim blagim sredstvom da izvučem i onu prljavštinu između rubova ali to ću drugi puta, jer dosta je nezgodan položaj kod čišćenja. • Krovni panel - (8D0 877 071C) • Motor krovnog prozora - (4B0 959 591H) • Krovni prozor komplet - (847 856 915) Golf4.de • [ANLEITUNG]: Schiebedachabläufe vorne erneuern! Ohne VW Teile ewig haltbar Shema Krovni prozor na kip (prije) Poslije Krovni prozor uvučen Golf mk4 rear sunroof drain clearance Volkswagen Jetta Leaky Sunroof Wet Floors Edited August 24, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 (edited) Čepovi za podvozje i shema za narudžbu Došle su mi neke sitnice za ugradnju, a PVC čep i kapu stražnjeg brisača sam odmah ugradio, ostala je samo blazinica ležaja od kugle ručnog mjenjača koja uskoro slijedi. Ovaj poveći čep mi je bio dosta važan jer nisam znao da tu išta dolazi, pa sam na internetu slučajno naišao na fotku, a preko ovlaštenog naručio. Podvozje sam prao sa kantom vode, Čarijem i spužvom. Ne znam više koliko kanti sam promijenio i koliko se puta pralo, ali sve ručno, tako da onaj tko vjeruje da se može ovako i sa peračem odozdo neka i dalje sanja, nema do ručnog pranja, a masnoće samo tako, godinama se taložila. Evo nekoliko fotki kako je prije izgledalo podvozje i nakon čišćenja, dosta uredno odrađeno nakon čestitog pranja. • PVC čep podvozja........(4D0803583G) • Blazinica ležaja.............(1K0 711 699) • PVC kapa brisača..........(7M3 955 435 01C) Linkovi od podvozja na nekoliko korisnih tema: • VAG Auto • zaślepka w podłodze • Din Bil hittar inte gummipluggen jag söker Račun i PVC dijelovi Shema čepova od podvozja i kataloški za narudžbu PVC čep podvozja (4D0803583G) Zaštita ispod motora Podvozje prije čišćenja Podvozje poslije Edited August 24, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 (edited) UGRADNJA BLAZINICE OD KUGLE RUČKE MJENJAČA Pozabavio sam se sa ugradnjom nakon što sam riješio podne čepove i kapu od stražnjeg brisača. Prije ugradnje provjerio sam prazan hod i kod stare je bilo nešto minimalno. Ugradnjom nove dobio sam još manje hoda, lakše se ubacuje u brzine jer je cijeli zglob podmazan iznutra, a nakon što sam na sajlama podmazao štiftove sa bijelom masti dobio sam da je ukupni dojam ipak nešto bolji nego što je bilo prije. PVC blazinica nije skupa, nešto posla ipak ima, odviju se dva torks vijaka T20, nakon toga ručica mjenjača se podigne u zrak, stavi u lijevi položaj kao da ubacujete u prvu brzinu i polako izvadite staru stavite novu blazinicu. Ujedno treba pripaziti kod vađenja da se kratka ručica na lijevoj strani mjenjačke kutije ne ubaci u gornji položaj, kako kod ugradnje nove ne bi bilo problema ali kada se gleda uloženo/dobiveno ipak se isplati. Silikonsko teflonsku mast sam uzeo u Chipoteci u Zagrebu, odmah dvije kutijice, pa neka se nađe. • Blazinica ležaja - (1K0 711 699) - 28,90 Kn • Silikonsko teflonska mast SMAR TF - 28,00 Kn Nekoliko zanimljivih linkova na temu: • DIESELGEEK • Loose gearshifter? Easy fix! • Drivetrain Bushing/Mount Compendium Shema Skidanje Izvađena stara blazinica i usporedba Zglob Čišćenje kugle Nanošenje silikonske masti Završni radovi Stavljena obujmica na ručicu mjenjača Podmazivanje štiftova Poslije VW Shifter How-To Videos Dieselgeek Cable Saver: Diagnosing a bad cable end bushing Dieselgeek Cable Saver: Installing the front to back bushing Dieselgeek Cable Saver: Installing the side to side bushing VW 5 speed shifter adjustment for 02J and MQ250 transmissions DIY: How to replace your shifter bushings on your MK4 Golf/Jetta/GTI/GLI/R32 Dieselgeek short shifter installation and review DIY install on VW Jetta, Golf, (sportwagen similar) Edited August 25, 2025 by <TDI>
<TDI> Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 (edited) DVOSTRUKI DAVAČ TEMPERATURE Od registracije vozila zezala me kazaljka temperature koja je u vožnji znala pasti na nulu, pa se ponovno nakon nekoliko sekundi vratila na 80-85/90°C. Mislio sam da je to možda što je auto stajao ali nakon što sam prelistao po internetu vidio sam da su i drugi imali slične probleme. Kod mene je bio djelomični kvar jer se znalo desiti da mi kazaljka cijelo vrijeme u vožnji pokazuje normalnu temperaturu ali mi je dosadilo da nakon svakog paljenja barem jednom padne. Nekih vidljiv problema sa radom motora nisam imao ali se nisam više htio zezati jer dio je dosta važan za normalan rad motora. Zamjena nije komplicirana pa ako netko ima viška G13 antifriza moguće je i sam zamijeniti. Ja sam uzeo elegantniju ali zato nešto skuplju verziju i otišao u servis. • Antifirz G013A8JM1 • Spring clip:........................VW 032121142.......( 7,74 Kn) • Rubber o-ring:...................VW N90316802.....( 7,90 Kn) • Temperature sensor:.........VW 059919501A....(315,74 Kn) Nekoliko korisnih linkova na temu • 2.5TDi Coolant Temperature Sensor (G62) Replacement Guide • [TDI VP] Szalejąca temperatura, wymiana czujnika temperatury • Thermostat and coolant temperature sensor removal and replacement - mk4 VW and Audi Račun ETKA Mjesto gdje se termodavač nalazi Popis kompleta Novi zapakirani termodavač (059919501A) Stari MkIV Golf 1.9 TDi temperature sender change VW Jetta TDI 1.9T Coolant Temperature Sensor Replacement DIY by Edge Motors How to Test and Replace an Engine Coolant Temperature Sensor P0115 / P0125 • Link do komentara na temu Edited August 25, 2025 by <TDI>
Recommended Posts