Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozz dakle kad idem c/p npr link s yt il neki text s neta... jednostavno kopiram i kliknem zaljepi al se nista nedogodi. Moze kakav helpić jer pomalo iritira kad ides nekom nesto pomoc a text ki kobasica dug...

Posted

Ako ima tko Teamwiewer pa nek precekira jer svugdje radi sem na ovom forumu... :/

Win7 a IE je preglednik...

Posted

Ivo ko koristi IE , to je ti je direkt CRVENI karton hahaha :D cim se formatira komp ide instalacija il chrome ili firefox

Posted

... evo lisičina sejm shit... Znaci do postavki tipkovnice je valjda....

Imam TW pa eto mozemo sutra iza 20h.... ;)

• 1 month later...
Posted

Ajd, mozemo se cuti sutra popodne telefonski, pa da se spojim i pogledam preko teamviewer-a a dotad, skini malwarebytes i snjim napravi full scan i pobrisi sve kaj nadje da budemo sigurni da nije neka napast zakacila ta dva browsera.

Posted

kad pejstaš , moraš strelicu ''nasloniti'' baš na ovu okomitu crticu koja ''žmiga''

onda desni klik pa zalijepi (paste)

Posted

Napravih gore preporucen scan... pa cemo veceras vidit... Inace pise paste i nista se nekopira... drugi pokusaj uopce nedaje paste opciju...

Vrrs iza 21:3 bumo vidili

Posted (edited)

evo skidam program... pa cu scan... Na kompu sam tek iza 21:30..nekad i nesto kaasnije....

Onda javi rezultat jer moguce je da imas neki trojanac ili virus.

I da, ja sam na putu do nedjelje navecer, slijedeci tjedan sam ok.

Edited by projektilski
Posted

sejm šit.... A dogodilo se eto u Yahoo-u da nemogu puknut @ a u drugom mail servisu mogu... ki i odi... Antivirus nista nenalazi ki i ovaj gore program...

• Create New...