Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Aloha,

Gdje mogu naci torx t20 sarafe za vw? Naime T25 ima, i vidim da ima je kataloski N90775001 ali T20 koji su u kabini nemrem nigdje naci...

Posted (edited)

Daj reci koliko komada trebas?

Pogledas u Etki bilo koji dio armature i mora ti bit vijak i kataloski broj

Edited by Laky
Posted

To i ja govorim... gdje je dio tu su i oni i vidis kataloski... Narucis u ovl i miran. 25ica i 20tka cesto imaju isti navoj sto se tice takvih namjena

Posted (edited)

Daj reci koliko komada trebas?

Pogledas u Etki bilo koji dio armature i mora ti bit vijak i kataloski broj

Mislim da sam probal i tako i nista, sto me bas iznenadilo. Ajde, mozda po tko zna koji puta nisam dobro napravio domacu zadacu. Ako nadjem koji je kataloski, javim.

Evo ga, cini se da je: N90698606

Edited by projektilski
Posted

Bum pogledal i u baumaxu ako ima kakav komplet razlicitih a da m pase. No ovlasteni mi se cini najbolji za to i cim zmjerim te u kabini one za branike, narucit cu si x komada.

Posted

Mislim da ti je bolje u servisu narucit ako ih nemaju. Nije neka velika cijena

Posted

to je spec.alat kojeg placas ko suho zlato i nemogu ga za daljnu prodaju niti naruciti

Posted

to je spec.alat kojeg placas ko suho zlato i nemogu ga za daljnu prodaju niti naruciti

:))

Ne rugati se, nema nista lose u tome da sam htio saznati koji je to kataloski broj

Posted

Na koji alat mislis?

Posted

Mislim da se malo zekao sa nama, kao radim dramu oko obicnih sarafa - sto je zapravo djelomicno i istina. Prokleta kisa, nis ne mogu raditi na autu...

Posted

kod mene ista stvar, plus sto mi curi voda jer nisam stigao vrata slozit :angry:

Posted

Na koji alat mislis?

na torx sa štiftom u sredini....

moji dečki ga duže kao spec.alat...

Posted

pricas o sarafu ili kljucu za sarafe sa stiftom?

takav torx kljuc za te sarafe sa stiftom u sredini mozes kupit u ducanu alata

ja mislim na najobicnije sarafe koji drze radio, masku oko table itd

• 3 years later...
Posted

Podizem temu iz mrtvih... gdje se moze povoljno naci torx set sa 5 zvjezdica i rupom u sredini, to su kao sigurnosni neki. Gledao sam po ebay i slicno dosta skupi a takvi ne trebaju bas za svakodnevnu upotrebu pa i ne trebaju biti profi.

• Create New...