acovw Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ovak dns mi je pocela rast temp kad npr stisnem auto 3,4 ili po gradu, dode do 110 i onda se lagano smanji na 90 kad vozim lagano, znaci ovak gornje crijevo je skroz vruce a donje hladno hladno... Sad termostat ili vodena pumpa? Isto sam uocio da malo crijevo za povrat u posudu kad ga iscupam voda skroz slabo ide prakticki kaplje ako i to...
AUTOFREAK Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Kad je hladan skini crjevo i nek.motor.radi... daj malo gasa cca do 2300 i vidi dal ide mlaz vode kroz njega... naravno razina u posudi na max.. Ako ima fini mlaz onda pumpa radi... Termostat je na bloku (vrhu ) motora ispod plasticne racve... a sve to jenu blizini alternatora. Racva / cjevcica je prisarafljena s 2 sarafa imbus 5 il gedor 10 s vanjske sttane sarafa... a cjevcica ima na sebi plasticne pipke za.koje se zakacii termostat s brtvom zbog lakse ugradnje.. cesto oni.puknu.kad se skida pipica...
acovw Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Termostat sam mjenjao prije kojih 2 godine, jer se sa starim nije htio ugrijat, tj padala je temp. Uzeo sam originalnog u zubaku, budem probao ovo dok se malo ohladi, ili sam mislio skinut termostat i probat bez njega vozit.
AUTOFREAK Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 S orginalima se nesjecam da je bilo problema Sto hladniji to bolje jer voda kako se vise grije vise se siri pa nekad zna i prevarit jer izlazi vani al ne zbog pumpe vec zbog temperature.
acovw Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Probao sam mlaz kad dodam gasa krene voda, dalje kuham termostat i otvori se znaci i ovaj koji je bio na autu, sad cu probat drugi stavit i vidjet kak ce bit u vožnji,
acovw Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Zabb sam napomenut da ima dosta kamenca cini mi se u sistemu, kod termostata kad sam prst u blok gurnuo doslovno se trga lagano prstom sitni komadići,a prije godinu i pol dvije su mi cistili kiler od ventilacije jer je bio zastopan pun smeca
acovw Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Evo s drugim termostatom i crijevo ispod isto toplo,vruce i nije se digla temp. Jedino su crijeva malo napuhana...
AUTOFREAK Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Znaci nepregrijava se? Treba mu.dosta da otvori termostat.. a temp moguce da laze davac na racvi...
acovw Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Sad ne, sad se spusti milimetar ispod 90 i do 90 dode i to je to tak varira kad se zagrije izmedu 87 i 90, termostat otvara na 87 tak da je to to vjerovatno
AUTOFREAK Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Mozes vidit marku tog kojeg si skinuo... wahler?
acovw Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 BTT/BTO made in germany s gornje strane, a s donje c2 87° 1.186.87 i to je sve sta se vidi... Ovaj kojeg sam stavio sad pise thomson mislim imao sam doma novi pa rekoh da probam i s njim je ok sad...
AUTOFREAK Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 A ima li vag zig... trebalo bi bit ako je orginal...
acovw Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 Vw audi znak Nema, decko koji je radio u zubaku mi ga je bio donio ima vec 2 god vjerovatno otkad je stavljen
Recommended Posts