Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

10799799_10204178916365888_2041888537_n_

Volkswagen Xmas party 2014.

Naravno, kao svake godine tako i ove, nezaobilazni party koji se ne propusta! Zatvaranje jos jedne VW sezone u iscekivanju jos bolje naredne 2015. godine.

Ove godine VWas ocekujemo na novoj lokaciji! Jedan od najboljih pubova u Hrvatskoj! :)

- Jägermeister party
- Hostese
- Nagrade
- Osiguran parking

13.12.2014. u 20:00h pa sve do 03:00h

Sigurno se pitate zasto promjena lokacije?

Razlog je vise manje jednostavan, ne moramo se selit radi kraceg radnog vremena lokala.

A i svaka promjena dobro dodje,zar ne? :)

"Dođite na tulum koji se ne propušta, druženje s ekipom koja se ne zaboravlja, noć u kojoj nitko ne ostaje trijezan!"

www.theriverpub.hr

Vise o lokaciji i samome pub-u OVDJE!

Facebook event - KLIK!

The River Pub, Karlovac Preradovićeva 10, 47000 Karlovac ( u samome centru grada )

006a3_zpsf0d26761.jpg

021a1-1024x679_zps4c5ecbd2.jpg

• 2 weeks later...
Posted

mali update :D

Pridružite nam se u čarobno vrijeme blagdana na najboljem božičnom partiju! U subotu 13.12. očekuje nas pregršt zabave i dobrog raspoloženja! Volkswagen Christmas Party, povodom zatvaranja ove VW sezone i iščekivanja nove, još bolje 2015.! Tu je i Marlboro party, koji će Vam omogućiti kreiranje Vaše kutije Marlbora i osvajanje vrijednih nagrada, te Jäger party uz sexy Jägerete! Zabavite se s nama uz hrpu iznenađenja, odličnog DJ-a te atraktivne hostese, koje će se pobrinuti da Vam ništa ne nedostaje! Odličan provod uz fenomenalnu ekipu, dobru muziku i veselo raspoloženje! Svi ste pozvani!

10848008_751224028288594_519647861055597

10690242_779268882140811_930699801706430

Posted

Em aj blajnd or wot... samo vw pary nigdje vwcc pa ni grba ni iceg... Nova lokacija al i novo oglasavanje.. dislajk za ovo drugo :)

Posted

khm khm, jos jedan mali UPDATE ... ;)

Radno vrijeme Pub-a do 05:00h

Predvidjeno vrijeme Vaseg dolaska je u 20h, tako da ce vecera biti oko 21:30h

U Pub-u je DOZVOLJENO pusenje.

Na ulasku u Pub ce Vas cekati nase atraktivne hostese koje ce vas otpratiti do vasega mjesta. ;)

Drugi dan iliti nedjelja, u istom Pub-u cemo se druziti od 10h na kavi i dorucku. :)

Sto se tice spavanja, vecina vas ima vec dugogodisnji izbor smjestaja, ali cemo vam predlozit par smjestaja u blizini lokala, da ne bude potrebe za voznjom.

Vila Regina (vise na linku)

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-karlovac-150-m2-oglas-8878448

Vila se nalazi cca 7min pjesice od lokala.

Pozovite se na VW Club jer u dogovoru sa vlasnikom, nocenje za clanove iznosi 100kn po osobi.

Hostel na putu (vise na linku)

http://www.hostelnaputu.com/hr/home

Hostel se nalazi cca 4min pjesice od lokala.

Napomena, vise manje je hostel za vikend popunjen, ali svejedno u slucaju da bude dostupno nocenje, mozete nazvat.

Cijene su cca. 100kn, ovisi od sobe.

B&B Cindra (vise na linku)

http://karlovac-touristinfo.hr/hr/smjestaj/bb-cindra

Cijena nam nije poznata, vise info. treba nazvat.

Tokom tjedna ce bit jos update-ova sto se tice nocenja, ocekujemo punudu hotela u blizini lokala.

LP!

Posted

Riječani su rezervirali u ovom hostelu Na putu, blizu puba je i ok izgleda :)

Tako da tko god želi tamo bilo bi im dobro da što prije rezerviraju :)

Posted

ja bih dosao na pice dva da upoznam neke ljude imam i popis :D al ako ima netko da me poveze iz ZG i da isto tako ne planira ostajat do zore tamo(najebat cu od zene ako vidi ovo)

Posted

ja bih dosao na pice dva da upoznam neke ljude imam i popis :D al ako ima netko da me poveze iz ZG i da isto tako ne planira ostajat do zore tamo(najebat cu od zene ako vidi ovo)

Javim ti se ja ako odem isto kao i ti

Posted

meni se najbolje pokazalo trazenje preko turisticke zajednice Karlovac, tako da ako netko nemoze naci moze kod njih pogledati :)

Posted

meni se najbolje pokazalo trazenje preko turisticke zajednice Karlovac, tako da ako netko nemoze naci moze kod njih pogledati :)

si u istom ko od prosle god? :)

Posted

Mala pomoc oko pronalaska Pub-a...

Znaci pocinje kada izadjete sa naplatnih kucica u Karlovcu.

Screenshot_2014-12-12-05-35-522_zpsfcb64

Screenshot_2014-12-12-05-36-132_zpsf5f10

Screenshot_2014-12-12-05-36-342_zps0d852

Posted

ja sam od cijelog topica pročitao samo ovo :

kafić radi do 5:00 i da će nas hostese odpratit samo neznam kamo :) :) :)

al vwidimo se i jedva čekam da upoznam sve ljude koje svake godine upoznam jer ću opkušat doć priseban... ili možda ne aa :) :)

:vozi vwidimo se... :care

• Create New...