Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdrav ajd da i ja predstavim mog svabu.

Uglavnom radi se o golfu iz 2002 sa 1.9 TDI motorom 96kw i rucnim mjenjacom 6 brzina.

Uvezen iz njemacke ove godine. Ja radim van hrvatske tako da kad dodem na godisnji iznajmljivo sam aute, al reko sam dosta je bacanja novaca u vjetar i tako da sam uzeo njega.

Htio sam sa sto jacim TDI motorom i sto jacom opremom i naiso sam na taj zapeo mi je za oko kao prvo boja, oprema i motor od solidnih 130ks koji cu vjerovatno u skoroj buducnosti mapirati na jos koji konjic vise.. :) Ja ga u biti nisam ni vidio nego samo preko slike.. Telefon odma u ruke i zovem kolegu u hr on ima pajdu u svabiji i tako preko jednog do drugog dovezli auto. :)

Naci ima koznu unutrasnjost, grijane kozne siceve, ESP, krovni stakleni siber, putni kompjuter sa ekranom, daljinsko centralno zakljucavanje, org. aluminijski detalji u unutrasnjosti.. Uglavnom ono sta sam trazio sve ima. jedino mi je krivo sta nema climatronik..

Jucer uzeo 17" felge gti detroit stare 3 mjeseca kao nove.. htio sam uzet 18 tomason tn1 al naiso sam na ove na oglasu sa rasponom rupa 5x100 naravno prvo je bilo telefon u ruke i zovem kolegu da sutra ide za karlovac po te felge. Stavit cu i od njih slike sad su uglavnom spremljene i pokrivene dekom cekaju proljece i mene da dodem na godisnji.. pa tako i sportske H&R opruge koje su isto uskladistene i distance 20mm i 15mm.

To bi bilo to za sada u planu jos imam par stvari npr. prednji originalni farovi sa xenon, veci desni vanjski retrovizor kojeg vec imam samo ga moram ponest sa sobom kad idem u hr..

x3b85l.jpg

10dbj3c.jpg

sxiq08.jpg

2jbjmyr.jpg

2s60t42.jpg

302nfpc.jpg

Komentari i pitanja na temu ovdje na link ispod.

http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/82846-golf-iv-19-tdi-96kw-130ks/

Edited by Robii
Posted (edited)

Evo da stavim koju sliku od nekih sitnica koje cekaju na ugradnju.

Skinuto sa auto otpada ovdje kod mene.

Veci vanjski desni retrovizor

ff1gl3.jpg

I unutrasnji ventilacijski otvori od vw bore kod mene je to jetta, neko voli rec od golfa r32 al takve ventilacijske otvore ima svaka bora

2r3gpqd.jpg

Zadnje distance sa duzim sarafima sa rupama 5x100 i 5x112 jos mi trebaju stic dvije distance i za prednju stranu.

2ex4wp0.jpg

33f9pxs.jpg

Jucer sam bio bas na otpadu i naidem na ove zadnje farove mislio sam ih skidat, ali bunker je bio zakljucan nije mi se dalo iznutra skidat tapecirung i otvarat vrata bunkera mozda i bi da unutra nema milion dlaka od psa bivseg vlasnika tako da bi bio pun dlaka.. :)

Farovi su original HELLA.

2eft505.jpg

2jg9oiv.jpg

KOMENTARI NA LINK DOLE

http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/82846-golf-iv-19-tdi-96kw-130ks/

Edited by Robii
  • 6 months later...
Posted (edited)

Evo da malo obnovim, dosao sam u HR neki dan, pa sam okinuo koju sliku s felgama i stavio iza distance 15mm

Ovo je sad prvi puta da vozim ovaj auto jer mi ga je kolega dovezo iz njemacke kad sam jos bio izvan HR i mogu rec da auto "jede malu djecu" :D neznam jel je cipiran ili mapiran prije, ali Golf 5 GTI 200ks nemoze pobjeci ni u startu ni u krajnoj brzini i slicni njemu.. :)

2w7fswy.jpg

r0w2fn.jpg

KOMENTARI NA LINK DOLE..

Edited by Robii
  • Create New...