srki Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 evo jedan prijedlog (neznam jesam ga stavio na dobro mjesto ili ne,ako nisam neka ga moer ili admin obrisu ili premjeste) moj prijedlog je da se kod svakog clana VWCC (znaci oni sa iskaznicom) stavi neki prepoznatljivi znak VWCC-a da se razlikuju od nas koji nemamo iskaznicu,ako neznate na sta mislim skoknite na opel CC forum i pogledajte kak su oni oznacili svoje clanove sa iskaznicom! to bi bio moj prijedlog! uzivajte
Andy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 odlicna ideja bas bi mogli to napraviti da se vidi tko je clan a tko nije
Shen Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Moglo bi se sredit recimo ovo di pise "Group: Član" da se onima koji imaju iskaznicu promjeni u nesto drugo... "Group: VWCC Član"... il nemam pojma.
Andy Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ispod imena i auta dodat polje di bi pisalo VWCC clan
GogiR32 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 da, a cemu to? Pa valjda da se zna ko daje pare a ko ne Meni to recimo nije dobra ideja.. jer se na taj nacin nekako "dijelimo" ... Bit ce sigurno ono... "a vidi ovaj nice clan VWCC"... mislim ja razmisljam kako bi vecina reagirala a ne pojedinci... Al opet s druge strane.. mozda bi i neke natjerali da plate clanarinu.. pa bi klub imao vise para... mozda za neke meetove i organizacije... Neznam.. suzdrzan sam nekako...
master Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ideja nije lo??a, a meni svejedno kako ćete učiniti, hoće li pisati ili ne, ionako sam član, a remx je dao konkretne razloge za??to da i za??to ne
tonac Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 kako je i Remx napisao..... To je po meni "dijeljenje" forumaša.... To će učiniti manje vrijednim one forumaše koji nisu članovi VWCC-a.... mislim da to nije potrebno.... oni koji imaju iskaznice znaju da su platili i šta koga briga ako netko ne želi ili nije platio članarinu u klub.....
Trojan Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pa valjda da se zna ko daje pare a ko ne Meni to recimo nije dobra ideja.. jer se na taj nacin nekako "dijelimo" ... Bit ce sigurno ono... "a vidi ovaj nice clan VWCC"... mislim ja razmisljam kako bi vecina reagirala a ne pojedinci... Al opet s druge strane.. mozda bi i neke natjerali da plate clanarinu.. pa bi klub imao vise para... mozda za neke meetove i organizacije... Neznam.. suzdrzan sam nekako... Ja se sla??em sa Remx-om.....
pikzibner Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Po meni bezveze ideja. ? ta ima veze ko ima iskaznicu a ko nema. Bitno je da se svi dru??imo. Po meni je dovoljna naljepnica (koja mi stoji doma - nikako da zaljepim). :D
Speedline Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Po meni bezveze ideja. ? ta ima veze ko ima iskaznicu a ko nema. Bitno je da se svi dru??imo. Po meni je dovoljna naljepnica (koja mi stoji doma - nikako da zaljepim). :D to se zove ljenost
srki Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 ok,nisam ja mislio da ovo bude nekakva podjela clanova,nego eto jednostavno da znam ko je clan ko nije,ali ako ne bude nema veze
GogiR32 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ma znam ja da si ti s najboljom namjerom to napisao... al kad malo razmislis... znas i sam kakvi su ljudi kad je mnozina...
srki Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 a znam,uvijek ima onih pakosnih i ljubomornih,ali nema veze,neka sefovi odlucce
TheFog Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 mislim da se je auditorij slozio kako je tako nesto nepotrebno
Guest redbull Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 moje mi??ljenje o tome: totalna glupost. trebao bi bit sretan ak vidi?? nekog da ima vwcc nalju. (ja u međ. vidio samo 3, od kojih sam ja treči ) svi mi ne??to ??elimo. ....a pitati ni??ta ne ko??ta
Tomek Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Meni nekako svejedno, tj mislim da skodit nemoze,moze samo pridonjet kavliteti foruma ,clanova,i naravno stanju bankovnog racuna kluba. Uz auto koji vozi,lokaciju,ime,broj postova,bilo bi ok da se vidi jel osoba samo registriran kao clan na forum ili je i VWCC clan tj ima iskaznicu kluba i platio je clanarinu i tako pomogo klub tj nasu malu skladnu zajednicu... pod group: se osim RANKova admina,moderatora i clana (foruma) doda status VWCC clan za clanove koji su platili clanarinu. ( stavit clana u VWCCclan status je lako,samo se pogleda u banci ko je za ovu godinu po izvodu platio clanarinu i klikne im se taj status,i to je to...
denis mk3 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Po meni bezveze ideja. ? ta ima veze ko ima iskaznicu a ko nema. Bitno je da se svi dru??imo. Po meni je dovoljna naljepnica (koja mi stoji doma - nikako da zaljepim). :D
TROJKA Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Po meni bezveze ideja. ? ta ima veze ko ima iskaznicu a ko nema. Bitno je da se svi dru??imo. potpuno se slazem s pikom.....bitmno je druzenje i upoznavanje
mrki Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 cemu dizanje teme iz 2007? Novi je pa vjerojatno zabunom,nije ni prvi ni zadnji kojem se to desilo,necemo ga sad streljat kaj ne ...
Recommended Posts