Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zar u veldenu nisu cjene malo vece neg npr tamo blizu fakersee-a? Velden je malo haj klas grad... mozda gdje u okolici 10ak km...

Posted

Na booking.com nema mjesta nigdje da je blizu.

Ja sam rezervirao u Veldenu.

Vjerojatno se moze naci smjestaj kad dodjes tamo, ali je 1. maj pa ne bude tako lako.

Posted

Mi smo na bookingu jednu od zadnjih soba rezervirali u veldenu hahah, otprilike je 500kn noc po osobi u hotelima tamo....

Posted

Da se naci u krugu jezera smjestaj, cijena je cca kako je Marin napisao. Uglavnom 01.-03.05. ne izbacuje previse slobodnih smjestaja, ovo sto je udaljenije da se pronaci....

Posted (edited)

Ja juce rezerviro dva apartmana svaki za 2 osobe, sa doruckom, 970kn oba dva u centru Veldena, 2 i 3.05...

Sub i ned, jedna noc, znaci 260kn sa boravisnom taksom po osobi...

Edited by spoky
  • 2 weeks later...
Posted

ekipa ima li ko kakvo iskustvo za podilit sta se tice granice i opcenito austrijskih policajaca i problema s visinom auta :D

ima li neka bolja i losija ruta da idemo boljim cestama

ako mi jos nesto padne napamet dopisen :D

fala

Posted

prelaziš granicu hr/slo a gore više nema ničega,samo napuštene zgrade pošto je EU,a da izbjegneš A vinjetu i tunel karavanke izadji na Tržič i na Ljubelj preko planine,tu su ti zavoji ali je cesta jako dobra

Posted

Evo kao i prošle godine idem 30.04-03.05,,,,nisam našao slobodno mjesto po hotelima a nisam ni toliko puno tražio pa ću spavati u kampu(šator),,,:)

Ali isplati se i spavati na cesti samo da se ode gore,,,

Posted

Tržić ljubelj je cesta ko nacrtana, to je druga stvar kojoj se nejvise veselim kad idem gore, i kad idem doma ???

Posted

mi vozimo svoje apartmane sa sobom uvijek ;)

Posted

Zaletio se jucer do jezera na jedan dan, ekipa se sakuplja i bilo ih je dosta, sljedeći vikend će biti ludnica definitivno i ako budem imao vremena ponovno cu se zaletiti

5b94a0ea4187934ae69b0a0e11948475.jpg

7dc2c6d507c1b9fd80ccadad1cdce9ab.jpg

ac87c4bc565d23123ebc63f9880015af.jpg

903bda9e8422af94fd67b604fe13d731.jpg

9bb09410bc79472b54061bbde1ca0f92.jpg

Posted

i kaj po tom pitanju sad napravit? kupit dvojku s kojom su koze prevozili po njivama za 500 kuna i gas gore?

Posted

Budite realni...sad se vise rade shranja s autima neg na dane susreta... Policija je to skontala i logicno da je do ovog moralo doc jer dosta auta je showcase i stiglo na slepama i jebg odu na cestu a ovi ih jame

Posted

Zakon je tu da se poštuje.Tko ga ne poštuje za to će odgovarati prije ili kasnije.Bio sam par godina i uvjek se normalno ponašao u vožnji(nisam imao konja za divljaluk) i sve je bilo uredno.Prošle godine me je policajac zaustavio u prijateljevoj trici koja je imala hella twinlight sa xenon.om unutra,popričali se fino oko toga..i sve 5. 17" nisu ni bile upisane(to nije skontao).

Ove godine mi se skupilo milion stvari i obaveza,neznam da li idem ili ne,znat cu prije nego sto podjem u ponedjeljak vecer :)

• Create New...