Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dbk idu veceras pa su petak gore i navecer u puksa na meet... Kolega je kolega... jos kad je klubski svakako ima prednost od austrije mada nam bas i nije blizu... ;)

Posted

Kad se krece? da se prikrpam ako nije problem posto idem prvi put pa neznam kud da idem najbolje. :vozi

Posted (edited)

Krecemo u 9 od mene. Znaci oko helene smo cca 40min kasnije. Mozes s nama nema frke.

Edited by Gođo
Posted

Krecemo u 9 od mene. Znaci oko helene smo cca 40min kasnije. Mozes s nama nema frke.

ok super! se i vracas sutra ili ostajete gore?

Posted (edited)

Kako su ruzne ove rs na ovom porsu A tablica,srca naspram rubova izgledaju kao tanjurici za kavu :S

Beli tvoj je bombon :D

Edited by king_tomo
Posted (edited)

Bili vidili...zabavio se ko nikad..

Kao ekipa imali dva vrhunska fotografa.. pa evo nekih slika koje necete vidjeti nigdje i nikad ih niste vidjeli

9db733cfa48664bd87ff4020d4f93e8f.jpg

76f607cd3bf5a813a42106b9120a0bd5.jpg

Edited by Beli
Posted

Vratio se jucer,vrh vrh,idem opet sutra jbg nije mi dosta al ovaj put bez pijanke :pusa okacit cu album sa hrpom slika

Posted

Vratio se danas, bio od četvrtka gore....

Nestvarno, nestvarno....

Pozdravio se sa ekipom iz BJ na Faak-u, vidio Belija i Riječane u prolazu, crnog Pola Cup iz KA, i jučer popili pivu sa ekipom iz VŽ na Sabotnig-u...

Posted (edited)

čekam filmić da se završi... a mogu reći da je bilo odlično... već dosta godina odlazim i nikad nije bilo ovoliko auti/ljudi.. gužva je bila velika, ali nije bilo nervoze... baš odmor :)

vidio neke hr aute...

od meni poznatih bila aircooled ekipa R32, Buby.. , Vesko sa svojim Rallyem... napokon jedan pravi hr projekt.. vidio riječkih tablica, te crveni i crni polo kup, zadradni.. Fiki... Veljko iz Beograda u crvenoj VR dvojki...Jinx.... itd.

neke dečke nepoznajem pa neka nezamjere...

ja ću samo reći da sam ja svoje baterije ove godine dobro napunio zbog gušta vožnje i cruisinga, a i osjećaja da prisustvovanju ovakvom susretu... te najboljoj kavi koju sam pio u Veldenu...

slika nemam nešto ali ovi fotografi koji su bili samnom u ekipi imaju poveću kolekciju i kad budu uplodali stavim..

imamo i filmiće.. pa kad budu složeni stavim..

uglavnom u planu mi još koji dan se zaletiti :)

Edited by Beli

• Create New...