Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ljude koji voze nove slozene aute, koji su tebi bzvz zoves mulcima neovisno o njihovom godistu/starosti iako ocito svi moraju biti preko 18 da bi vozili u najmanju ruku.

neznam kako bi sam sebe nazivao u periodu od 18-XY godina do kad traje period nekog mulca ocito

Posted

Vas dvojica se UVIJEK uhvatite kad su u pitanju složeni stariji auti i novi.

I meni iskreno stariji modeli imaju dušu i kad su kvalitetno složeni gušt ih je vidit i vozit.

I ja imam samo stare krame a na njima ne radim sam već netko tko se kuži u to i opet me to veseli.

A nove aute gledam samo ako su preko 200ks i šest cilindara ali za svakodnevnu vožnju a ne auto u koji bi ulagao.

Ja se slažem sa Perotom jer i mene to drži.

Posted

Vidis mozda ja to ne kuzim jer ja ne lezim pod svojim autom i ne slazem ga jer se u to ne kuzim. Bit ce da sam i ja mulac sa 30 godina.

Teenager cu valjda bit sa 40 …

Posted

Pa ni ja ne ležim ali ću prije obić jedan dobro složeni Golf 1, 2 ili Corrado ili staru bubu ili t1 ili t2 nego neku šestici ili sedmicu tdi na zraku i 20" felgama.

Posted

Vas 2 se uvijek raspravljate oko gluposti. Pero je samo htio reci da su ti novi auti bez duse i nemaju istu vrijednost kao stare padele u koje je netko dao sebe da to napravi. Jer svatko sa lovom moze doci u ovlasteni i kupit novi auto, zabiti zrak gore i 22 cola, ali ne moze sloziti sam svojim rukama neku staru padelu jer je nesposoban za takvo nesto. I sad ce netko rec da ljude ne zanima slagati stari auto, pa tako ni perota ne zanima novi. Ja osobno bi iato kupio novi da imam kesu ali nemam.

a ja bi kupio golf 1,2,3 i 4

i sve ofarbao u plavo :D

Posted

Sven

Ti i pero morate na jednu uvijacu u Dali posto si prosli put jeo pizzu i rjesit svoje nesuglasice jer se uvijek raspravljate oko nekih stvari za koje ste oboje u pravu. Samo svatko gleda iz svoje perspektive.

Nitko nije rekao da se tu gleda sposobnost necija, tvoj problem je sta se osjecas prozvanim i opravdavas se. Nije stvar da li si ti sebi sam slozio motor u trojku ili satove ili neznam ni ja sta, nego je stvar da ces ti prije pogledati A3 2015 pero ce pogledati dvojku 16vt a ja cu pogledati corrada vr6. Svaki auto ima svoju publiku i svaki auto je nekome zanimljiv. Mene bi vise zainteresirao tvoj golf 3 nego neki A6 2015. Pogledao bi oba i oba su dobra ali teze je vidjeti trojku ko tvoju nego takvog audia.

I nije to ljubomora niti nista nego netko oce jebat crvenu neko crnku a neko plavu i tako i to. Svakome se nesto drugo svida.

Posted

Show must go on!

Svi smo razliciti,svatko ima svoja misljenja,a neki ljudi se ne mogu pomirit s tim.

I ja sam jedan od onih kojem je draze vidjeti mk1-2-3 nego mk7-6

Sto kaze pero,decko je vidio na fejsu ili netu di stavlhaju 20" felge pa je i on stavio.. Cisto da izađe na teljevizor

Posted

Bio jučer rano ujutro s frendom opet,išli na mk2 meet na pyramidkoglu.Dođemo u 7 i nešto u maria worth,reko stari moj ovdje žive duše nema ajmo do pyramida pa nazad za zg kaj utorak je di ce bit ljudi.Penjemo se gore i dalje nikakve naznake ćuninga,dođemo gore kad oba parkinga već puna.Upoznao nešto ekipe,meet završio oko 12,pa dalje kruženje velden-worth-michelkung-faker,tu se već stvorilo dosta ekipe.Tokom dana nije bilo gužve a opet puno solidnih i jebenih kola,primjetio bih i dosta kvalitenijih nego za vikend.Napravili tokom dana oko 150km samo kruženja.

A ove brije air ride,20" cola,pa to je sad trend,isto kao što je bio trend 9x16 na trojki pa je danas to već isfurano.Kao što su svi brisali auto jelenjom normalno,a danas ak nemaš cijeli megvajars asortiman moš se sakrit.Gore je 80% auta složeno na istu šablonu za tu marku/model.Npr. jako malo sam vidio rat style vozila,pretpostavljam da izlazi iz mode?

Murije sam vidio onak dosta,al su vecinom samo stajali i smješkali se(možda pisanju kazni nekom ko dolazi?).

Pošto me hebe skidanje slika na komp,a okino sam ih poprilično preko soma evo jedna od jutarnjeg meeta-a za početak.

11194412_813625302038997_831973602196952

Posted

Ja kad sam vidio od daria 7R,to je savrsenstvo!!

Al kad vidis keca od tihomira,bubu od onog decka s rudesa,ekipa s T kombijima..druga prica

Posted (edited)

Najnoviji trend je da ne mos razlikovat Talijana od Svabe...

Svi u bradama, kockaste suncane naocale i kape sa ravnim siltom :D

Edited by Rallye VR6
Posted (edited)

Ide iz VŽ :vozi

onda se vidimo valjda,smještaj je rezerviran,još malo.. :grrr

a one gej frizure su out? :lol2

Edited by tihca
Posted

Baš ekipa je copy paste ko da igram gta san andreas pa vidis iste likove cijelo vrijeme,žene su loše,hrvatice su missice za njih,rijetki cuclaju pivu svi neka energetska sranja.

Posted

dobro složen auto je dobro složen auto ma bio on iz 85 ili 2015

ali meni isto je nekako draže vidjeti ove mk1-2-3-4 i sl,isto ko i muzika i filmovi iz tog vremena..danas su "svi sve" pa svaka žaba ko ima novce i vidi da konje potkivaju pa i ona digne nogu ili u ovom slučaju bentley felgu 20"

Posted

Opcenito, sve ide kvragu. :D Jedino MK2 ostaje bezvremenska masina :P

Pa logično,kojem autu su digli spomenik u maria worthu :lol2

dobro složen auto je dobro složen auto ma bio on iz 85 ili 2015

ali meni isto je nekako draže vidjeti ove mk1-2-3-4 i sl,isto ko i muzika i filmovi iz tog vremena..danas su "svi sve" pa svaka žaba ko ima novce i vidi da konje potkivaju pa i ona digne nogu ili u ovom slučaju bentley felgu 20"

Meni je cepao najfiniji eurodens iz 90ih tokom vozikanja,uz obavezno pojacavanje kad bi neki stao pokraj mene s modernim sranjima :pusa

Posted

Opcenito, sve ide kvragu. :D Jedino MK2 ostaje bezvremenska masina

Zato si spremam jednu za tople ljetne veceri.

VR6

9fff4e1722279b53a3dc6af6eb90292f.jpg

• Create New...