Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

folc idemo na reloaded u 9. mj ;-)

i ja bi da je još niže,moram nekej iskombinirat

Širi blatobrane.

• 3 months later...
Posted

Ljudi, dal ide ko na ovaj Wörthersee Reloaded 2015 ? Kad je ovo tacno koji datum? I molim vas imate li neki rpeglod za smejstaj?

Nisam bio na oficijalni skup pa bih sad malo da podjem na ovaj worth 2...

dal je ko bio na Reloaded, i dal ima vajde ici ?

Hvala puno na info

Posted

Slijedeći vikend....

Itekako vrijedi ići....

Posted

12023088_10206473318063625_1989822061_n.

evo prvi korak ka odlasku u austriju je ucinjen, nakon godinu i nesto dana ga otkovali iz mjesta, sad jos rijesit da može ubacit u brzinu, jer je ulje u mjenjacu steklo ocito, i onda kod jope u garažu na ostalo

Posted

bas se vratio

auta ko salate

i drago mi je vidjeti sa se neki auti voze godinama.

jedan motorni prostor koji mi je extra

9540e2c4b07398f310536d7f8a76d226.jpg

Posted

Vratio se,murije je bilo ko govana ali stajali smo kraj njih i gledali gotovo nikog ne zaustavljaju,dobro jedino osim mene koji se vozi po pjesackoj stazici na faakeru,kazna 25eu i ništ drugo me nije pitao ni auto nit provjeravao dokumente.Jedino mi je žao što je Reifnitz bio prazan skroz,sva akcija je bila na fakeru i shellu....

Posted

bas se vratio

auta ko salate

i drago mi je vidjeti sa se neki auti voze godinama.

jedan motorni prostor koji mi je extra

9540e2c4b07398f310536d7f8a76d226.jpg

jesi ti bio sa crveni 9n2?

Posted (edited)

Evo i ja se vratio, bilo ko i uvijek extra extra...

Ja bio ovaj drugi crveni, i netko sa AU tablicama crvena petica pozdravio u 2 ili 3 navrata, netko s foruma?

Vidio Peru u prolazu na Sabotnig-u, "ampak" ekipu sa Faak-a, bijelu peticu gti Zd tablice i neka dva momka u A8 ak se ne varam...

Edited by vr32
Posted (edited)

vidio sam pola kod mischkulniga dok sam malo okolo setao.

ja sam bio sa crnom 5icom i bentley felgama i a-tablicama.

Znam da ti ima crnu, zato mi nije bilo jasno.

Tebe vidio jučer na Faak-u oko 15 sati ak se ne varam...

Edited by vr32
Posted

Vidio sam te vr32 okrenuo si se kod casina u Veldenu ja pio par stolova dalje kavicu, i jos dista ekipe nase bilo gore, u svskom slucaju meni bolje nego 5 mjesec, tek sad kad je manje auta, shvatis koliko je bilo auta u 5 mjesecu!

Dobio sam i ja kaznu

Posted

Za sto?Hebote meni se noge odrezale kad mi je poceo cvaj zvancig funf ovo ono a moj njemački nikakav,reko ode 250eu u vjetar samo tako,reko jos da krene gledat auto

Posted

Zato jer se cure nisu vezale iza, kaze on 70€, kazen ja njemu ti si ludsreca pa ne kuzi hr, spustio na 35 i ok sto ces, sreca nije gledao auto!

Posted

ampak tupak prihajajo! Bilo nam opet lijepa pijanka, isto štrikanje zbog murije na Sabotniku itd a izgleda da su samo zaustavljali da pitaju kolko je sati. Čudi me Faaker, u subotu navečer nakon 10 sati ekipa palila gume za nas 6 koji smo jedini bili spavali u kampu i ostali na lošem viskiju i skupoj pivi u diskaču. U nedjelju najbolja mamurna kafa na Mischelkunigu uz fino društvo i još finije aute. Pozdrav svima koje smo sreli od Karlovčana, Riječana, purgera i ostalih. Fini završetak sezone, čekamo sljedeću i sad bar znamo sve lokacije i nismo više "stranci" gore :D

Posted

Edo da se i ja malo kurcim

Po prvi put sam bio na See-u

Bilo je fenomenalno

Dosta ekipe sam sreo i bilo je zanimljivo

Mene su onako pogledali al nisu me zaustavili hvala Bogu ;)

Lp svwima i vidimo se nadam se iduce godine ;)

• Create New...