Royal mk7 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) Pozdrav evo već nekih mjesec i pol sam ponosni vlasnik Pola 1.2 tsi higline oprema 6 brzina i 110 ps je motor odnosno 81 kw. Auto od serijske opreme ima 2 automatska sigurnosna pojasa sprijeda, podesiva po visini, sa zatezačima 2 sigurnosno optimirana naslona za glavu naprijed 3 automatska sigurnosna pojasa straga 3 naslona za glavu straga 4 vrata (električni podizači prozora straga) ABS - sustav protiv blokiranja kotača ASR - sustav protiv proklizavanja pogonskih kotača Bočni pokazivači smjera integrirani u kućišta vanjskih osvrtnih zrcala Bočni zračni jastuci u prednjim sjedalima Branici u boji vozila Brisač zadnjeg stakla s intervalnim uključivanjem Brisači s 4 stupanjskim intervalnim uključivanjem Centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem Crna prednja maska s kromiranim rubom donje lamele Dekorativni umetci "Cortina Silber" Detekcija umora vozača - upozorenje na zaslonu putnog računala Dnevna svjetla ESP - elektronski program stabilnosti El. podesiva i grijana vanjska osvrtna zrcala El. podizači prozora Elektromehanički servo upravljač, ovisan o brzini kretanja (servotronic) Elektronska blokada protiv otuđenja Grijanje i provjetravanje unutrašnjosti vozila s 4-stupanjskim ventilatorom i recirkulacijom zraka Halogena glavna svjetla i pokazivači smjera pod zajedničkim staklom Isofix priprema za dječju sjedalicu Klima uređaj Climatic Kozmetička zrcala u zaslonima za sunce, osvjetljena Kučišta vanjskih osvrtnih zrcala i kvake u boji vozila Lakometalni naplaci "Tosa" 6Jx15 s gumama 185/60R15 Mekano obložena instrument ploča Multikolizijska kočnica nakon sudara Pepeljara, upaljač Podešavanje prednjih sjedala po visini Pomoć pri kretanju uzbrdo Pretinac u instrument ploči Pretinci u prednjim vratima Putno računalo Plus Radio Composition Colour, 6 zvučnika Sportska prednja sjedala Središnji naslon za ruke naprijed Start Stop sustav, s pohranom energije kočenja (BMT - BlueMotion Tehnology) Svjetla za maglu sa statičkim svjetlom za skretanjeTekstilne podne prostirke Tyre Mobility set s 12V kompresorom i sredstvom za krpanje gume Upozorenje za ispuhanu gumu Upravljač namjestiv po visini i dubini Upravljač presvučen kožom ručice mjenjača i ručne kočnice presvučene kožomZelena termoizolacijska stakla Zračni jastuk za vozača i suvozača dodatno što sam naručio: Alarmni uređaj s nadzorom unutrašnjosti i nagiba vozila Automatski klima uređaj Climatronic Connectivity Paket MEDIA IN utičnica priprema za telefon El preklopiva i grijana vanjska osvrtna zrcala kamera za vožnju unatrag Mirror Link Navigacijski sustav Discover Media Paket Svjetlost i vidljivost Paket udobnost vožnje Priprema za telefon za Carnet Rezervni kotač smanjenih dimenzija Sport select podvozje Tempomat Višenamjenski upravljač presvučen kožom... Sljedeći tjedan moram otići po Car-Net "Guide&Inform" - 3 uključeno 3godine pretplate Jer mi to nije odmah došlo sa autom a pošto je vozilo kupljeno ove godine i imam navigaciju u istom dobio sam pravo besplatno uzeti car net. Pošto Tosa felge mi nisu bile lijepe na autu odlučio sam kupiti Original Parabolica 17 colne felge i pošto nisam dobio zatamnjena zadnja stakla odlučio sam to dati napraviti i staviti Mul-t-lock na auto.....pa evo par slika auta prije felgi i prije zatamnjivanja.Tu sam novi pa ako sam nešto zaboravio ispričavam se. Tu mogu eventualni komentari http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/85524-polo-6c-highline-12-tsi/ Edited May 24, 2015 by Royal mk7
Royal mk7 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 (edited) eventualni komentari prijedlozi primjedbe i ostalo: http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/85524-polo-6c-highline-12-tsi/ Edited May 24, 2015 by Royal mk7
Royal mk7 Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 (edited) Nakon godinu dana da stavim novosti auto ima 10 tis km odraden servis stavljena kamera u znak i stavljen gti branik sa nastavcima kod lastovcica...u planu još stavit spojler od gti-a da bude kompletiran zadnji kraj i vjerovatno kad dođe kraj kočnicama nešto veće i ljepše.... evo ako ima kakvih komentara http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/85524-polo-6c-highline-12-tsi/ Edited June 29, 2016 by Royal mk7
Royal mk7 Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Stavio sam unutarnji dio u piano black i stavio sam crni krov original od gti-a auto je druga prica unutra...jos ostala perajom zamjenit sadasnju antenu, i jos neke sitnice...sutra stavim slike od krova... Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts