Xman Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) G7 GTD, 2013 godina, rucni mjenjac, 184 ks, Co2 109g (s dsg-om 119g) Za GTD su u seriji bi xenon sa LED dnevnim svjetlima + LED maglenke, XDS elektronska špera, LED naprijed i nazad + unutrašnjost, senzor za auto mod svjetla i brisaca, el. parkirna sa auto hold-om, ladice ispod prednjih sjedala + ladica za naocale, zracni jastuci svi zivi itd.. Dodatna oprema: - DCC elektronsko podesavanje postavki ovjesa (comfort, normal, sport, eco modovi + individualno) - Sport & sound paket (crveno pofarbane čeljusti + akutator s kojim se mjenja zvuk rada motora) - Light assist (automatsko paljenje/gasenje dugog svjetla) - Media In (priključci za usb/ipod/iphone) - parking senzori naprijed/nazad + spustanje desnog retrovizora za rikverc - tempomat - zimski paket (grijanje sjedala + grijane mlaznice + indikator razine tekucine za pranje) Auto je spusten s H&R oprugama, jasno DCC compatible, trenutno na Conti 850P zimskim gumama U planu je jos cipanje i vjerojatno rotorice na proljece. Komentari dobrodosli http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/88179-golf-7-gtd-komentari/ I kako izgleda akutator odozdo A ovo je razlika u zvuku, prvo normal pa sport mode. Mislim da cete skuzit I za kraj, ralica mode Komentiranje http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/88179-golf-7-gtd-komentari/ Edited January 13, 2016 by Xman Quote
Xman Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Isao sam danas po Revo mapu u Ljubljanu. Objektivni, mjerljivi dio je da auto trosi oko litru manje u identicnom rezimu voznje, konstantno 150 na tempomatu (145/6 po navigaciji) i tamo i natrag. Do tamo skoro bez ubrzavanja jer nije bilo guzve, natrag sam imao vise stiskanja zbog guzve i vise bržih autiju. Prema LJ 7.0, natrag 6.1 (slikano tik prije granice). Prije cipa skoro ni mrdnut preko 230 po cajgeru, sad 250+. Odradim valjke pa cu napisat dobitak. Obzirom kako auto vuce, ja sam zadovoljan. Revo btw kaze da je mapa za 230ks/510nm. Quote
Xman Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Mali update teme, ljetni set 19" Rotorice. Sad uskoro planiram i distance cca 15mm. Quote
Xman Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 (edited) Za vikend sam bio na BiŽ, uvjeti su bili kakvi jesu i nisam se nesto navozio a ni izmjerio auto bas Jucer sam bio kod Hica u TH Performance-u na valjcima, koji su stvarno cudo. Ove KW i NM brojke su snaga na kotacima a na donjoj tablici je brojka koju valjci procjenjuju, ispada oko 226ks sto je odlican rezultat ali navodno to jos ide 20-30 ks gore, tuningom na valjcima, pa cemo i to napraviti kroz par dana Pokude i pohvale i dalje na istom mjestu http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/88179-golf-7-gtd-komentari/ Edited June 7, 2016 by Xman Quote
Xman Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Nisam vec neko vrijeme postao u temu pa nek' bude par slika, felge sam kupio od kolege s foruma, OEM Audi, 8.5x19, ET 43. Duze ih vec planiram uzet i eto ih, meni se jako svidjaju. Slikano u sumrak pa nisu bas naj slike. Quote
Xman Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Par novih slika, redovito ispoliran, i dalje skupljamo sretne kilometre I jedna s malo PS zezancije Quote
Recommended Posts