Guest kramer Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Da razbijemo tremu na forumu imam par pitanja za vlasnike VW-a Pasata napose Dakle prije par dana kupio malog iz Belgije 2000g, motor 90 ks TDI 120kkm (ha ha ha ) oprema: Basis, man klima opce stanje odlicno, boja met. siva Prvi dojmovi: da bi covjek rijec rekao ! Sad: -Manual je na flamanskom ?!? Ne mozes skuziti ni rijec nije da ne znam kako ga natociti ali dobro bi bilo znati serv intervale za neke dijelove Gdje nabaviti to na engleskom ili hrv. ? -Zupcasti i disk pl. treba zamijeniti Gdje kupiti i koji proizvodac? -Davno sam shvatio da ne treba kupovati jeftine tepihe Gdje nabaviti kvalitetne tepihe po normalnoj cijeni, pace orginal? -Gdje kupiti sitnice kao one kapke na farovima ili cak zadnji spojler? -Dali je kljuc kodiran? Nema daljinski niti je na sklapanje, djeluje sasvim obicno? Hvala na odgovorima
Vuxa Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 pozdrav stari... -aj da krenemo od kljuca... samo ime opreme ti govori, najosnovnija oprema koja valjda nije ukljucivala daljinski i kodiran kljuc... a sta ces -orginal tepihe - ja ih u Passatu imam, za Peugeota narucio orginal i ispalo me 250kn (gumeni ) -ako te zanimaju spojleri i te stvarcice preporucujem da dodes u Ivanic, ima tri dobrih plasticara i naci ce se nesto nadam se da je malo pomoglo... sretno sa autom
denka Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 kad je vec kramer i m_7 pricaju oko spojlera i vidim da kod vas toga ima kod nas ovde nista nema pa bi upito koliko kosta jedan prednji spojler ravni onaj.kolike se cijene krecu? unaprijed hvala
Vuxa Posted July 29, 2004 Posted July 29, 2004 oko 500 kn a racunaj da cijeli set (prednji, zadnji, i pragove) dobis za 1500 kn
Peki Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 jesi uz njega dobio ono sranje, onaj kod lijevo od volana? moj stari je, i jo?? nekoliko poznanika, to je 1999/2000 bila serijska oprema, kao i klima, barem sam tako cuo!!
RS G60 Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 ja sam imao passata 3b tdi 110ks ('99 model 2000 highline) gdje je vw-motorsport preradio controller na 150ks i 390nm(!!!). trebas par slika? nemojte samo spoilere na passata stavljati, ne pase na taj auto. napravite ga decentno: malo kroma, 18", ca. 60/50 nize, rubove blatobrana malo preraditi, japan lajsna na prednji branik, samo ne pretjerivati...
Guest Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 2 corrado salji slike na vlatko@vwclubcroatia.com, mene zanima
RS G60 Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 probao sam vec par puta vam slika poslati, ali mi se uvijek vrati. paket ima 5mb i poslao sam na slike@vwclubcroatia.com. napravite malo mijesta...
Recommended Posts