Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pa i nije bas 600%, imas jos par dana akciju u Revo, cijena je stvarno korektna...

Ja sredio Pola kod njih i prezadovoljan sam :)

Posted

Pozdrav kolega, za tebe imamo stage 1 snaga ide na 145ks/ 310nm i cijena do kraja idućeg tjedna u akciji -.25% je 225 eura ili ti ga 1687 kn :)

Javi se u inbox za detalje :)

Posted

Kada idemo ha stage 2?

Haaha

Haahah Evo pon i uto sam u Ri pa se čujemo :)

Pozdrav kolega, za tebe imamo stage 1 snaga ide na 145ks/ 310nm i cijena do kraja idućeg tjedna u akciji -.25% je 225 eura ili ti ga 1687 kn :)

pozdrav interesira me koliko je zdrava ova varijanta tuninga nasao sam na njuskalu za sitnu lovu

http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/tuning-performance-chip-1.9-tdi-90-ili-110ks-oglas-18908573

i koje stvari su jos potrebne uz to da se naprave

Posted

razmisljao sam konopeku odvest auto ....skupio sam neku lovu i razmisljam si ili felge ili remap nekako bi mi vise pasalo da auto bolje ide,Kakva iskustva imate s konopekom iz broda

Posted

Ja znam par auta iz Vinkovaca koje je on radio i ljudi su prezadovoljni. Vozio sam se u Tiguanu kojeg je on chipo sa 140 na cca 170ks i stvarno se osjeti da auto puno bolje vuce, a vlasnik mi kaze da mu je i potrosnja pala za par deci.

I ja sam pricao s Dariom i covjek se cini stvarno ok. Koliko znam kod njega su mape iste kao kod SM-a. Ako grijesim neka me neko ispravi.

Posted

razmisljao sam konopeku odvest auto ....skupio sam neku lovu i razmisljam si ili felge ili remap nekako bi mi vise pasalo da auto bolje ide,Kakva iskustva imate s konopekom iz broda

To je isto kao da pitas kakva iskustva imate sa SM-om, radi njihove gotove mape, ako mozes finansijski ispratiti, sve preporuke .
Posted

Ja sad vec godinu dana imam sm mapu koju je on stavio. 200€ bila cifra. Ide auto ok, ko i svaki drugi 130ks + chip.

Jedino meni potrosnja nije pala kak svi pricaju, nego cak malo i porasla.

Imam navodno 165ks i nekih 390nm, ali nisam bio na valjcima pa zato kazem navodno.

I sad mi vec to postalo slabo pa si nesto razmisljam stage 2 neki dodati...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ko mi može dati savjet htio bi golfa 7 2,0 TDI 110 KW MAPIRAT gdje napravit koliko mogu snage dobit za koju lovu

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk

• 6 months later...
Posted

Stiga novi updaze za kess. Od nekidan ide i 1.2 tdi tuning, egroff, dpfoff i svakava cuda

Sent from my K10000 using Tapatalk

• Create New...