Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inace se vozi s otvorenim gepekom pa svi vide :lol: sad ste bas poceli srat gluposti bezveze ,jel kanister radi ? radi

Posted

WMI smo dobili bez tanka za gemist pa smo se snasli na ovaj nacin dok alu tank nebude gotov i radi/funkcionira sto nam je bilo bitno i ostvarili ciljani rezultat. ?

Posted

WMI smo dobili bez tanka za gemist pa smo se snasli na ovaj nacin dok alu tank nebude gotov i radi/funkcionira sto nam je bilo bitno i ostvarili ciljani rezultat. ?

Svaka cast, funkcija je bitna. Nego koliko se dobije sa wmi?
Posted

Auto ide nenormalno i to je jedino bitno, na vlasniku je da odabere što će i kako montirat a na Elminu je da slozi da auto sa (poljoprivrednim kanisterom) maže aute od 100 000 evra i 450hp + :D

Posted

because race car!

Ma sve ok ali smjesno to izgleda....

Trebalo je naglasit da je privremeno....

Jer ovak stvarno sklepano izgleda.....

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Posted

Auto ide nenormalno i to je jedino bitno, na vlasniku je da odabere to će i kako montirat a na Elminu je da slozi da auto sa (poljoprivrednim kanisterom) maže aute od 100 000 evra i 450hp + :D

Mene npr zanimaju uz te brojke o snazi i Komponente koje su zamjenjene, tj sta je konkretno radjeno... Ne bi bilo lose da se tako neki spisak napravi za svako auto

Posted

Auto je prije bio 359ks i 470Nm. Sada je 390ks ks i 540Nm. Sa wmi smo dobili 30ks i sa sitnim modifikacijama jos 70Nm. Na autu je K04,IC,Usis,80 Decat DP i 70 do kraja,WMI.

Posted

Ma sve ok, ocito ne smijes vise kritiku ni jednu dat, samo pohvale. Pa kao da je potrebno busit sic zbog privremenog rjesenja, slozis odmah i bude posao kako treba, a ne ovako. Nebitno, vi ste samo mapu stavili, a ja sam samo komentirao da je tehnicko rjesenje lose. Uostalo nije moj pa me bas briga...

Posted

inace se vozi s otvorenim gepekom pa svi vide :lol: sad ste bas poceli srat gluposti bezveze ,jel kanister radi ? radi

Javila se najveca picajzla ????

Kad u tebe vidim nesto ovako "slozeno" onda cu rec: "bitno da radi". ?

da se ovo jako lipo slozit samo triba se malo potrudit

Posted (edited)

Taj auto neće izdržat , kao onaj od 100k € i 450ks, i ima x faktora u različitosti ta dva automobila, tako da je usporedba totalno bezvezna.

Jer vidjeli smo neki dan da auto par tisuća € ( još sam previše rekao ) tuče onaj od 50k €......

Edited by kostolomac_cro
Posted (edited)

Ma sve ok, ocito ne smijes vise kritiku ni jednu dat, samo pohvale. Pa kao da je potrebno busit sic zbog privremenog rjesenja, slozis odmah i bude posao kako treba, a ne ovako. Nebitno, vi ste samo mapu stavili, a ja sam samo komentirao da je tehnicko rjesenje lose. Uostalo nije moj pa me bas briga...

Slazem se sa tobom i kritike su uvijek dobrodosle za napredak a i kritiku treba znat prihvatit. Takoder nemozemo odluciti umjesto vlasnika, mozemo dati prijedlog i smjernicu a ako vlasnik kaze stavi na krov ide na krov..?

Edited by RVORSP
Posted

Slazem se sa tobom i kritike su uvijek dobrodosle za napredak a i kritiku treba znat prihvatit. Takoder nemozemo odluciti umjesto vlasnika, mozemo dati prijedlog i smjernicu a ako vlasnik kaze stavi na krov ide na krov..?

Ma sve 5, jos ako je gti :P
Posted

Misa se sa vodom... nzn tocno koji omjer al sam neide nikako xD

Yep mijesa se sa vodom. U slucaju ovoga 6 GTI isli smo sa omjerom 80/20 80% meth 20% voda..

Posted (edited)

Moze li obicna voda ili treba destilirana?

Kontam za ove stare kante moze i obicna a za novi auto ipak destilirana bolje..

Edited by G-Unit

• Create New...