shofer Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) Pozz. Bilo meni dosadno pa rekoh idem predstaviti svoj auto. Golfa sam kupio pred pola godine. Ima 1.9 TDI motor 77kW (BXE), 2007 godina.Oprema: svašta nešto :3 Bitnije - Climatic, tempomat, MF volan, Full FIS, ESP, mali milijun air-bagova, itd itdOvako je izgledao dok je "dopeljan"Odmah sam kodirao neke sitnice sa VCDS- om (CH/LH, US standlicht)Kupljen je za moje potrebe dok sam radio u Češkoj pa smo tu doživjeli zimu, veelike minuse i bez problema se kotrljali Tamo gore su bile kupljene i Eibach Sportline opruge (i pivo ofc) Kupljen i grudnjak (zgužvan u pm) :$Kad sam došao u RH, spušten sa oprugamaPa ondaaa kupljene alu điđe miđe za svjetla i prozore te retrovizore ii radio Pioneer 2 din najviše zbog toga što sam bio lijen mijenjati gateway hahahOnda me puklo u glavu uzeti od starog felge sa Octavie 2 Sportstyle pa je to izgledalo ovakoAaaaa onda sam rekao sam sebi: "Nebud' đubre, vrati mu felge", a sebi sam uzeo 18" replike od Audi RS4Presvučen volan jer je bio izlizan i nekakav ogreban + ručica mjenjača te kožica okoloPuklo me da uzmem Deplhi RCD510 iako bi mi vukao aku, kad ono - NIJE! Ja sretan do neba i preko. Jedna slika mojih privjesaka Vratio znak u krom i pofarbao masku u crno + maknut zadnji lonac te stavljeni neki kao nastavci I za sada zadnja stvar je RGB osvjetljenje prednjeg prostora noguTo je za sada sve. Sa autom sam osobno napravio 14 tkm i ni jednom me nije iznevjerio. Pozz raja. EDIT: Link za komentare - http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/93715-vw-golf-5-low-budget/ Edited August 5, 2017 by shofer
shofer Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 Mali update. Kupljena replika ED30 lipa za običan branik. Taj lip i zadnja crna plastika će ići u srebrnu boju, nadam se što prije.
shofer Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Idemo dalje.. Malo smo se naslikavali. Dodali: turbo cukicu (spojili struju, jos spojiti na turbo), naljepili veeliku nalju na prednju sajbu, montirali OEM shark antenu i stavili (po meni) ljepsu rucicu mjenjaca. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk I zaboravio sam dodati, ugradio sam jace amortizere na 5. vrata i Scirocco odskocnike tako da i trunk pop opciju imam. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Napokon otpeljao plastike na farbanje. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted September 12, 2017 Author Posted September 12, 2017 Evo kako to izgleda.. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Posjetili smo Našice. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Slike kažu sve.. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Bili smo u Zg na 2. CTC skupu. Auto je lagano remapan (nekih 125 ks bi ja rekao), ali ici ce vise i promjenjen je zamajac. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
shofer Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Iiii čeličane su goree.. Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
Recommended Posts