Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Otkako sam počeo koristiti Operu stalno mi javlja ovaj pop-up:

www.vwclubcroatia.com:

Webmaster: Email sign-in box is not installed correctly. Please re-install.

....i to samo na ovome forumu. Jel netko zna uzrok toga?

Posted

hehe :) ja sam to adminima isto reko prije mjesec dana, i dobio isti odgovor.to ti je zato jer admini znaju samo maloljetnice hvatat a ne kak s forumom :D:D:D

Posted
hehe :) ja sam to adminima isto reko prije mjesec dana, i dobio isti odgovor.to ti je zato jer admini znaju samo maloljetnice hvatat a ne kak s forumom  :D  :D  :D

oprosti, al M7 nije admin :lol: nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju :rolleyes::ph34r:

nego, on topic, ocito je da opera nezna "prevest" ovaj dio k?´da stranice gdje je e-mail login blok, dakle nesavrsenost i nekompatibilnost browsera je posrijedi, po mom skromnom misljenju.

Posted

Dobro ak ti kazes da nije admin, no ja znam da se to moze popraviti no koliko je

kriv i admin toliko i microsoft jel neda dokumentaciju koda od windowsa i zato svi imamo sranje na komp....

Posted

e tako je i meni javljalo sa novom operom, pa sam se ja vratio na dobru staru operu 7.11, i nista ne javlja, samo sta nikako ne mogu naci hr jezik pa nemam hrvatska slova! :doh: :zaboli:

Posted
nego, on topic, ocito je da opera nezna "prevest" ovaj dio k?´da stranice gdje je e-mail login blok, dakle nesavrsenost i nekompatibilnost browsera je posrijedi, po mom skromnom misljenju.

...a da isključiš tu funkciju? Jel nam je toliko bitna?

Posted
oprosti, al M7 nije admin :lol: nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju :rolleyes::ph34r:

Samo da mi je znat jel ona na Skori bila maloljetnica ? :D

Posted

kazaam> moguca je i ta varijanta, al moram se konzultirat sa upravom :D

m7> 19god ako se dobro sjecam :P

Posted
oprosti, al M7 nije admin :lol: nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju  :rolleyes:  :ph34r:

OT on

pa nisam ja mislio na njega kad sam spominjao ADMINI :rolleyes:

mislim da svi znamo na kojeg ADMINA ja sad mislim :lol::lol::lol:

OT off

ne,ozbiljno sad.meni s FFom nešto nije u redu,ne pamti ni stranice ni PW ni usernamei treba mu skoro 1 minuta da optvori forum..pa ga zato ne koristim,s explorerom stalno neke šugave probleme.pa zato sam prešo na operu.

@ ecorra: stisni ALT+SHIFT pa onda 0 (nulu) pa onda imaš HR tipkovnicu,ak si to mislio.

a ak želiš vratit na engleski opet ALT+SHIFT pa onda 1.

Posted

glede FF, ja ga nedugo koristim i daleko mi brze otvara stranice nego IE i glede passworda je OK, imas pod tools>options>privacy to jako dobro regulirano

Posted

FF koristim več ukupno 2 godine,tak da i ne??to znam kak s njim.al jednostavno se blesira.probao ga par puta na fri??ko instalirat al uvjek isto

Posted

Jaoooo ljudi al ga zasraste... jadranko, tebi sam na msnu objasnio da je problem sa sign in boxom i do njegovog koda nemogu...

• Create New...