Kazaam Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Otkako sam počeo koristiti Operu stalno mi javlja ovaj pop-up: www.vwclubcroatia.com: Webmaster: Email sign-in box is not installed correctly. Please re-install. ....i to samo na ovome forumu. Jel netko zna uzrok toga?
Guest Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 hehe ja sam to adminima isto reko prije mjesec dana, i dobio isti odgovor.to ti je zato jer admini znaju samo maloljetnice hvatat a ne kak s forumom
Guest Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 hehe ja sam to adminima isto reko prije mjesec dana, i dobio isti odgovor.to ti je zato jer admini znaju samo maloljetnice hvatat a ne kak s forumom oprosti, al M7 nije admin nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju nego, on topic, ocito je da opera nezna "prevest" ovaj dio k?´da stranice gdje je e-mail login blok, dakle nesavrsenost i nekompatibilnost browsera je posrijedi, po mom skromnom misljenju.
Guest Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dobro ak ti kazes da nije admin, no ja znam da se to moze popraviti no koliko je kriv i admin toliko i microsoft jel neda dokumentaciju koda od windowsa i zato svi imamo sranje na komp....
Jura Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 e tako je i meni javljalo sa novom operom, pa sam se ja vratio na dobru staru operu 7.11, i nista ne javlja, samo sta nikako ne mogu naci hr jezik pa nemam hrvatska slova! :doh: :
Kazaam Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 nego, on topic, ocito je da opera nezna "prevest" ovaj dio k?´da stranice gdje je e-mail login blok, dakle nesavrsenost i nekompatibilnost browsera je posrijedi, po mom skromnom misljenju. ...a da isključiš tu funkciju? Jel nam je toliko bitna?
Vuxa Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 oprosti, al M7 nije admin nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju Samo da mi je znat jel ona na Skori bila maloljetnica ?
Guest Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 kazaam> moguca je i ta varijanta, al moram se konzultirat sa upravom m7> 19god ako se dobro sjecam
Guest Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 oprosti, al M7 nije admin nema ti medju adminima takvih da maloljetne ganjaju OT on pa nisam ja mislio na njega kad sam spominjao ADMINI mislim da svi znamo na kojeg ADMINA ja sad mislim OT off ne,ozbiljno sad.meni s FFom nešto nije u redu,ne pamti ni stranice ni PW ni usernamei treba mu skoro 1 minuta da optvori forum..pa ga zato ne koristim,s explorerom stalno neke šugave probleme.pa zato sam prešo na operu. @ ecorra: stisni ALT+SHIFT pa onda 0 (nulu) pa onda imaš HR tipkovnicu,ak si to mislio. a ak želiš vratit na engleski opet ALT+SHIFT pa onda 1.
Guest Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 glede FF, ja ga nedugo koristim i daleko mi brze otvara stranice nego IE i glede passworda je OK, imas pod tools>options>privacy to jako dobro regulirano
Guest Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 FF koristim več ukupno 2 godine,tak da i ne??to znam kak s njim.al jednostavno se blesira.probao ga par puta na fri??ko instalirat al uvjek isto
Bagi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 j... te ??ta ovi napriča??e, odoh ja na neki drugi topic
Guest Skeeco Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Jaoooo ljudi al ga zasraste... jadranko, tebi sam na msnu objasnio da je problem sa sign in boxom i do njegovog koda nemogu...
Recommended Posts