Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav

Naime sinoc mi se desilo da prvo desna strane samo hladi a lijeva grije a kasnije da uopce nitijedna ne grije osim kad stavim na HI cim slustim npr na 26 odma hladi...isto je kad je upljena klima i kad je izgasena...a ledi odlicno znaci nije do plina. Nadam se samo da nije klapna i dali je iko radio koliko ga je izaslo

Posted

Pisao sam neki dan, imao sam isti slucaj, skroz lijevo toplo, u sredini lijeva rupa mlaka, desna hladna a skroz desno ledeno. Isto sa i bez klime.

Otisao je bio mali kiler, 2800kn sa zamjenom u ovlastenom.

Posted

Mozes mi rec koji dio tocno da trazim jer mi je preskupo o ovlastenog trazit.Mehanicar za klime mi je danas "bacio oko " i kaze da nemora uopce skidat armaturu da se moze doc to tog nekog motorica i kad se skinu plastike.al sad pitanje je jeli to taj motoric

Posted

Budem potražio račun pa cu ti ga zaljepit ovdje

meni su prvo provjeravali klapne i motorice, to se sve vidi bez raskapanja i to je sve radilo. Ali kazem, identicnu situaciju sam imao s tim puhanjem i apsolutno nista nisam uspio doznat googlanjem o tom problemu.

• 6 years later...
Posted

Ekipa pomoc

lijeva strana puse toplo a desna hladi

kako da testiram sta je otislo?

da li je klapna ili kiler?

golf 6 u pitanju

molim vas detalje

hvala

Posted

Dijagnostikom testirati klapne. Mozes i probati kalibraciju klapni odnosno climatronica napraviti. Stsnes par tipki istovremeno i cekas da odradi - gugl ce ti pomoci, jer se ja ne mogu sada sjetiti.

Posted
12 hours ago, projektilski said:

Dijagnostikom testirati klapne. Mozes i probati kalibraciju klapni odnosno climatronica napraviti. Stsnes par tipki istovremeno i cekas da odradi - gugl ce ti pomoci, jer se ja ne mogu sada sjetiti.

Probao kalibraciju i nista

nista budem rastavio da dodem do tog motorica pa cu pogledat

hvala

Posted
Probao kalibraciju i nista
nista budem rastavio da dodem do tog motorica pa cu pogledat
hvala
prvo dijagnostiku i testirati klapne, da ne rastavljas bez veze

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Posted
8 hours ago, projektilski said:

Budem

hvala

• 2 weeks later...
Posted
On 20. 11. 2023. at 12:04, projektilski said:

Spojio na vcds i nema zabiljezene greske na central electric

to znaci da je mali kiler?

zna neko kako se tocno testiraju klapne vcdsom?

• Create New...