Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Tihooooo, Mirooo, je li idu te uplatnice,ja jo?? ni??ta nemam.....................................

:bye2:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesi predao Miroslavu sve podatke, posalji mu na pm adresu jos jednom za svaki slucaj

Posted

neznam onda gdje je zapelo, kazem posalji mu jos jednom podatke za svaki slucaj ;) ima covjek (miro) i drugog posla pa ne treba zamjerit ako tu i tamo zaboravi nesto :)

Posted

Ja sam jednom uplatio clanarinu pred jedno dvije godine, dobio majcu, nalje & stuff, ali tada nisam dobio iskaznicu, a bome ni uplatinicu za dalje... :ph34r:

Posted

Miro, valjda ti je Fogonja dao moje podatke...

:)

Ako nije... :ph34r::lol:

Posted

dobio je miro podatke i narudzbu za majcu, ne brini ;)

Posted

I bolje ti je!Inače ti od??arafim K-jetronic z auta!!!

:lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

A evo konačno, sti??e meni koverta sa uplatnicom i nekakovim papirićem jo??...neka, neka... u je..te evo i plava kovertica od prekr??ajnog...ode moja uvjetna...??mrc!

Posted
A evo konačno, sti??e meni koverta sa uplatnicom i nekakovim papirićem jo??...neka, neka... u je..te evo i plava kovertica od prekr??ajnog...ode moja uvjetna...??mrc!

lol, jel to cestitka od one skode superb s autoputa? :D

Posted

Ti maglenka, čekam svoju članarinu, majicu, onaj G-lader kaj si obećal, onaj R32 i tak dalje... :lol:

Guest RIEGER_TUNING
Posted

ja bi se isto uclanio u club

zanima me procedura i sta trebam napraviti

molim da mi netko objasni

bio sam tamo i uclanio se i sta sada??

pomoc

Guest vr6girl
Posted

@rieger:slijedi vatreno kr??tenje :)

Posted

lol, jel to cestitka od one skode superb s autoputa? :D

:wub: ma, nije nego nekakva nezgoda od prije 2 god.

ali moglo bi biti puno toga... Dr??avni proračun je sretan ??to me ima.

Danas su me ganjali specijalci u civilnom autu...

• 3 months later...
Posted

Evo po??to sam novi pa me zanima sve vezano za članstvo, koliko, kome i koje su pogodnosti osim lijepog osjećaja..?? :)

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

miro gdje je moja uplatnica za članarinu. sad će godina proči

Guest overboost
Posted
:vozi ....jel se uplaćuje za svaku godinu ili za godinu dana od dana kad je uplaćeno??? :vozi

• Create New...