master Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ljudi, uplatili ste, ali strpite se malo, po 101. put se ovo pi??e na forumu: pričekajte da se skupi nekoliko prijava pa će se raditi iskaznice i sve obaviti, a ne za svakoga posebno, lagano imaju ljudi posla
Guest majstor79 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Pozdrav! Ja sam već uplatio i poslao prijavnicu i plaćenu uplatnicu, poslali ste mi prijavnicu i praznu uplatnicu. Dali treba ponovo uplatiti ili? Hvala!
kreza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 evo dobia i ja danas uplatnicu i kalendar . nije mi jasno za??to se opet mora popunjavat oni obrazac. po meni bi tribalo samo uplatnicu poslat i to je to. btw. vidia sam da je neko slika iskaznicu i na njoj pi??e do kad vridi. na mojoj ne pi??e do kad vridi(bit će imam do??ivotnu )
Marco Polo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja uplatio i poslao uplatnicu(uplaćenu) i popunjen obrzac prije 4mjeseca i jo?? ni??ta. Za??to ???
Vec Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja uplatio i poslao uplatnicu(uplaćenu) i popunjen obrzac prije 4mjeseca i jo?? ni??ta. Za??to ??? posalji miro-tu PM
kreza Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 meni samo nije jasno za??to svake godine mora?? ponovno popunjavat obrazac
Tomek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 (edited) obrazac popunis i posaljes svake godine nazad u karlovac , razlog - ako su se eventualno mjenjali kakvi podaci, a i Miro reko da oni stavljaju obrasce i uplatnice nazad u arhivu za svaku godine. da se jasno vidi i zna ko su uzorni clanovi kluba koji podupiru klub i uredno placaju clanarinu Evo ja bas jucer dobio kovertu za clanarinu za 2008 g., naravno istog trena popunio obrazac, uplatio uplatnicu i kopiju uplatnice sa obrascem nazad poslo postom u karlovac. Miro Max na cijelom trudu i radu za klub E da vidim tu malo gore moj proslogodnisnji post I nakon godinu dana i dalje se s nestrpljenjem cekaju kratke Majce s Golfom 2kom!? PS. E da ceka se i VW zastava Samobora takodjer Edited February 20, 2008 by Tomek
Paic-Bj Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Danas uplacena clanarina za 2008god.!! Izorno 2godinu za redom
ventovr6 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 evo da se i ja nadove??em, uplatio, poslao po??tom na adresu...i od tada nitko ni??ta........ rekli su mi kada se skupi nekolicina da se onda rade članske iskaznice...a od onda je pro??lo već Ho-Ho vremena
BadBoi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 (edited) evo da se i ja nadove??em, uplatio, poslao po??tom na adresu...i od tada nitko ni??ta........ rekli su mi kada se skupi nekolicina da se onda rade članske iskaznice...a od onda je pro??lo već Ho-Ho vremena Nisi jedini. Mora?? biti strpljiv...tako svi govore A mene Miro vec valjda i mrzi zbog pm-ova al eto jos cekam... Edited February 21, 2008 by BadBoi
Vec Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 evo da se i ja nadove??em, uplatio, poslao po??tom na adresu...i od tada nitko ni??ta........ rekli su mi kada se skupi nekolicina da se onda rade članske iskaznice...a od onda je pro??lo već Ho-Ho vremena jednostavno posaljes miro-tu PM i sve ce bit rijeseno... tak sam ja...da nisam jos uvijek bi cekao
vr-turbo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 (edited) A kaj se svi bunite ... ja uplatio prije tjedan i pol i jučer mi došla iskaznica... Edited February 22, 2008 by vr-turbo
crogolfmk3 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 jel se mogu ja uclaniti i dobiti sve potrebno u rimu? jel postoji ta mogucnost?
Vec Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 jel se mogu ja uclaniti i dobiti sve potrebno u rimu? jel postoji ta mogucnost? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4680
Guest gogo-bbb Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 sad se planiram učlanit prvi put, znaći kopiju uplatnice i upisnik po??ajem po??tom ? ??ta dobijem, iskaznicu, popust u nekim trgovinama i naljepnice kluba ? jel trebam jo?? ??ta znat ?
Guest gti-ck. Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja uplatio članarinu jo?? sredinom 2. mjeseca i nikakav odgovor nisam dobio. Pro??lih godina bi barem poslali kalendar, olovku i jo?? par stvari s VW detaljima, a ove godine niti to. Da ne spominjem da ja imam jo?? staru člansku iskaznicu na kojoj pi??e da vrijedi do 01/2005. Već 100x sam pitao za??to ne dobivam novu iskaznicu i uvijek bi bio odgovor da se ??tampa i da se strpim. Tako da... ovo mi je definitivno zadnja članarina koju sam platio... Nema ??anse da vi??e dam niti kune u VW club.... Nije mi do 100kn, niti mi je do članske iskaznice već do principa. Dodu??e, dugo mi je i trebalo da shvatim (5 godina, tj 5 članarina) koliko je sati ovdje po tom pitanju...
david010 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Evo i ja sam poslao uplatnicu prije dva tjedna(preporuceno) pa me zanima jel stigla do Karlovca da znam ako je nastao neki problem da se rijesi!
mateo.split Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 hehe...stigla i meni clanska...pripa san se, na omotnici pise Matko Strljic a ja Mateo...ja otvoria kuvertu a na iskaznici Mateo! Pa mi kamen sa srca, jer inace su mi npr. u HAK-u falili prezime, al eto dobro je zavrsilo!
schenker Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ja sam uplatio i poslao prije 4 mj. i jo?? uvik ni??ta!!!!!!!!!! di je zapelo??????????
Recommended Posts