Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Guest Blade
Posted

ja uplatio u 12/2006 i jos nisam nista dobio :angry::angry::angry::angry:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ljudi, uplatili ste, ali strpite se malo, po 101. put se ovo pi??e na forumu:

pričekajte da se skupi nekoliko prijava pa će se raditi iskaznice i sve obaviti, a ne za svakoga posebno, lagano imaju ljudi posla

• 5 months later...
Guest majstor79
Posted

Pozdrav!

Ja sam već uplatio i poslao prijavnicu i plaćenu uplatnicu,

poslali ste mi prijavnicu i praznu uplatnicu.

Dali treba ponovo uplatiti ili?

Hvala!

• 5 months later...
Posted

evo dobia i ja danas uplatnicu i kalendar :bravo .

nije mi jasno za??to se opet mora popunjavat oni obrazac. po meni bi tribalo samo uplatnicu poslat i to je to.

btw. vidia sam da je neko slika iskaznicu i na njoj pi??e do kad vridi. na mojoj ne pi??e do kad vridi(bit će imam do??ivotnu :palci )

Posted
Ja uplatio i poslao uplatnicu(uplaćenu) i popunjen obrzac prije 4mjeseca i jo?? ni??ta. Za??to ???

posalji miro-tu PM :palacg

Posted (edited)

obrazac popunis i posaljes svake godine nazad u karlovac , razlog - ako su se eventualno mjenjali kakvi podaci, a i Miro reko da oni stavljaju obrasce i uplatnice nazad u arhivu za svaku godine. da se jasno vidi i zna ko su uzorni clanovi kluba koji podupiru klub i uredno placaju clanarinu :palacg

Evo ja bas jucer dobio kovertu za clanarinu za 2008 g., naravno istog trena popunio obrazac, uplatio uplatnicu i kopiju uplatnice sa obrascem nazad poslo postom u karlovac. :palci

Miro Max :respekt na cijelom trudu i radu za klub :palacg

E da vidim tu malo gore moj proslogodnisnji post :D

I nakon godinu dana i dalje se s nestrpljenjem cekaju kratke Majce s Golfom 2kom!? :D

PS. E da ceka se i VW zastava Samobora takodjer :)

Edited by Tomek
Posted

evo da se i ja nadove??em, uplatio, poslao po??tom na adresu...i od tada nitko ni??ta........

rekli su mi kada se skupi nekolicina da se onda rade članske iskaznice...a od onda je pro??lo već Ho-Ho vremena :(:(

Posted (edited)
evo da se i ja nadove??em, uplatio, poslao po??tom na adresu...i od tada nitko ni??ta........

rekli su mi kada se skupi nekolicina da se onda rade članske iskaznice...a od onda je pro??lo već Ho-Ho vremena :(:(

Nisi jedini. Mora?? biti strpljiv...tako svi govore :P

A mene Miro vec valjda i mrzi zbog pm-ova al eto jos cekam... :bag:

Edited by BadBoi
Posted

jednostavno posaljes miro-tu PM i sve ce bit rijeseno...

tak sam ja...da nisam jos uvijek bi cekao :lol2

Posted (edited)

A kaj se svi bunite :P ... ja uplatio prije tjedan i pol i jučer mi došla iskaznica... :bravo:fakjea

Edited by vr-turbo
  • 2 weeks later...
Posted

ja isto ćekam već dpsta dugo

Guest gogo-bbb
Posted

sad se planiram učlanit prvi put, znaći kopiju uplatnice i upisnik po??ajem po??tom ? ??ta dobijem, iskaznicu, popust u nekim trgovinama i naljepnice kluba ? jel trebam jo?? ??ta znat ?

• 2 weeks later...
Guest gti-ck.
Posted

Ja uplatio članarinu jo?? sredinom 2. mjeseca i nikakav odgovor nisam dobio. Pro??lih godina bi barem poslali kalendar, olovku i jo?? par stvari s VW detaljima, a ove godine niti to. Da ne spominjem da ja imam jo?? staru člansku iskaznicu na kojoj pi??e da vrijedi do 01/2005. Već 100x sam pitao za??to ne dobivam novu iskaznicu i uvijek bi bio odgovor da se ??tampa i da se strpim.

Tako da... ovo mi je definitivno zadnja članarina koju sam platio... Nema ??anse da vi??e dam niti kune u VW club.... Nije mi do 100kn, niti mi je do članske iskaznice već do principa. Dodu??e, dugo mi je i trebalo da shvatim (5 godina, tj 5 članarina) koliko je sati ovdje po tom pitanju...

• 2 weeks later...
Posted

Evo i ja sam poslao uplatnicu prije dva tjedna(preporuceno) pa me zanima jel stigla do Karlovca da znam ako je nastao neki problem da se rijesi!

Posted

hehe...stigla i meni clanska...pripa san se, na omotnici pise Matko Strljic a ja Mateo...ja otvoria kuvertu a na iskaznici Mateo! Pa mi kamen sa srca, jer inace su mi npr. u HAK-u falili prezime, al eto dobro je zavrsilo! :bravo:bravo:bravo

• Create New...