Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E ljudi ja uplatio i poslao 8.4.2008 i naravno još ništa.Nadam se da će stići do meeta u Karlovcu

Posted

i ja platio i dobio sam iskaznicu al nist od nalje..

jel trebam nalju platit budem i to da ju dobijem..

• 3 weeks later...
Guest seba
Posted

čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 ,

Posted
čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 ,

tribas imati vise od 20 postova...tek onda salju :lol:

Posted

a uuuuuuu ja još nisam uplatia. bia siguran da jesam al evo vidim uplatnicu. moram to danas rješit

• 7 months later...
Posted

ad smo kod uplata i uplatnica

Kad cu dobiti uplatnicu za clanarinu posto sam se uclanio pocetkom prosimca 2008. dakle novi sam pa da ne ostanem duzan novom drustvu a i moj autic ceka VWCC obiljezja pa kakva god bila

Unaprijed hvala

Posted

Ja san uplatia sredinom prosinca, znan da se iskaznica i to sve čeka al kad gazda bude gleda ovaj topic nek javi jel uplata sila da se ne sekiran.. i bar otprilike ako se zna kad će se radit iskaznice.. ;)

Posted

Bio sam i na toj stranici i hocu se uclaniti i u klub a ne samo na forum

Posted

ja sam dobio prošle godine člansku iskaznicu kad sam se učlanio i platio 100kn

no na mojoj članskoj iskaznici niš ne piše do kad vrijedi samo ime i prezime i članski broj i na poleđini upute

iskaznica0th.jpg

a nisam dobio privjesak ni majicu ko neki što su dobili

a za ovu godinu nisam dobio uplatnicu????

Posted

radimo na nekim promjenama glede clanarina, clanstva, iskaznica, i dr.

vise o tome nekom drugom zgodom

• 2 weeks later...
Guest josipra
Posted

Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo?

• 1 month later...
Posted
Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo?

Ne radu iskaznice za svakoga nego kad se skupi grupa.. pogledaj malo po forumu

Posted

Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat :D

Posted
Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat :D

OPROSTI. NA DVA MJESTA SMO ISPISIVALI UPLATNICE A POSTU SALJEM GRUPNO. AKO TKO BUDE IMAO ISTIH SLUCAJNOSTI NEKA ZANEMARI DRUGU UPLANICU.

Posted

ponavljam

dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim?

Posted
ponavljam

dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim?

..ako ti se nista od podataka (od prosle godine) nije promijenilo ne trebas ispunjavati. Vrati samo uplatnicu. (ovjerenu :palacg )

• 8 months later...

• Create New...