Ike 84 GTI Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ovo nisam znao, ispunit ću i ja ... Šta je u planu kluba za ubuduće ?
master Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a nisam ništa mislio pitati, al ajde kad se tema dotakla. Mislim da bi pošteno bilo da ljudi koji uplate članarinu i pošalju onaj upitnik, pa nek im se na mail pošalje potvrda da je uplata zaprimljena i da je sve u redu ionako svaki put tamo mail pišemo, a to nema možda sat vremena tjedno posla ako ih se krene odjednom ispuniti za tekući tjedan jer može to biti neki tipizirani obrazac i samo se šalje pišem to zato jer reklo se da će iskaznice vrijediti svaka godinu dana od uplate članarine, e pa ja sam uplatio u 5.mjesecu članarinu i slao miri pm i nikada nikakav odgovor niti kući išta, nije mi bitna ni iskaznica ni šta jer mi je cilj pomoći klubu sa 100kuna, al ipak trebalo bi se znati neki red
srki Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 najjednostavnije je nazvati miru na mobitel i sve rjesiti... ja sam zvao i covjek je stvarno uvijek spreman pomoci i sve objasni..
ivan25 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja sam uplatio clanarinu za 2010 g. jel mi moze ko reci dali je to stiglo ili sam negdje zeznuo stvar dali se to mora cekati da se skupi nas vise ili? poslao sam upisnik i kopiju uplatnice jos nisam dobio nikakav odgovor.
ivan25 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Evo ja danas dobio clansku iskaznicu ,i ponosan sam sto sam postao clan VW CLUB CROATIA nadam se da cu dobiti barem jednu nalju da ju spucam na autek HVALA PUNO!
Guest tolicvw Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pozdravw!, Dali se moze učlanit ako nisi punoljetan ? Imam 16 god!
srki Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pozdravw!, Dali se moze učlanit ako nisi punoljetan ? Imam 16 god! godine ne igraju ulogu.. samo popuni pristupnicu i uplati clanarinu i gotovo
Troni Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Evo ja danas dobio clansku iskaznicu ,i ponosan sam sto sam postao clan VW CLUB CROATIA nadam se da cu dobiti barem jednu nalju da ju spucam na autek HVALA PUNO! nalju zaboravi... nisam ju ni ja dobio
srki Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 nalju zaboravi... nisam ju ni ja dobio nalju si sam napravis u OS..za 10-15kn..kakvu hoces.. tako je najjednostavnije
dalibor Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 nalju si sam napravis u OS..za 10-15kn..kakvu hoces.. tako je najjednostavnije srki hoces meni napravit unutarnju za corrada ???
srki Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 srki hoces meni napravit unutarnju za corrada ??? nije problem.. oces dolaziti uskoro ili ?? treba dimenzije zeljene i rjesno..i boja naravno
Penic91 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pozdravw!, Dali se moze učlanit ako nisi punoljetan ? Imam 16 god! a di da nabavim uplatnicu i svu tu papirologiju da postanem clan?
Vec Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a di da nabavim uplatnicu i svu tu papirologiju da postanem clan? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4680
Recommended Posts