Dado Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Nakon 5-6 godina G3-a 1.4 napokon stiglo nešto drugo Golf V 2.0 TDI, 2007. godina, oznaka motora BMM 203xxx km Ljetni i zimski set Od opreme: dvozonska klima, grijanje sjedala, full fis. Ništa posebnoPar slika u prilogu, biće s vremenom više. Za sad nema nikakvih planova, eventualno u budućnosti zamjeniti prednju šajbu jer je izgrebana od kamenčića i nove brisače. Komentari
Dado Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 (edited) pa se ugradilo ovo. naprijed i nazad i ovo čeka na zamjenu u međuvremenu krepao abs senzor na zadnjem desnom kotaču pa sam to promjenio. još malo pa 3000km kod mene I da, imam pitanje u vezi klime. Dakle kad ju prvi put palim uopće mi ne krene odmah hladiti nego tek negdje za nekih 4km cca. I npr. krenem za sat dva, tri opet autom, upalim klimu i onda počne hladiti nakon 200tinjak metara. Napunio sam ju kad sam preuzeo auto. A majstor koji je punio je rekao da je navodno kompresor lošiji, da radi na 70ak% kapaciteta. hm Komentari Edited May 30, 2018 by Dado
Dado Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 (edited) friško registriran. ništa se ne radi, osim što se redovno vozi. i popravlja ? malo više od 25 000km kod mene, prije par mj je riknila pumpa goriva, a imao sam ukupno 3 abs senzora (dva puta ista) i jednu glavčinu. Komentari Edited January 29, 2020 by Dado
Dado Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Registriran, stavljene nove zimske gume tako da spreman za nove kilometre. Ljetos obavljen mali servis, repariran anlaser i stavljen novi akumulator.
Recommended Posts