srki Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dakle pregledavao sam malo ona kola nagradna igre i nisam neke stvari shvatio! 1.kada se otvaraju novi krugovi?? 2..kako se otvara onaj dubbmoder?
TheFog Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jos uvijek traje ljetna pauza zbog godisnjih odmora uskoro ce jos 2 kola nagradne igre dubmodder se otvara u web pregledniku lp
Speedy-RI Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 (edited) Samo fog cini mi se da ne mozes vise prckati po dubmodderu slagati aute bez da se regas, a za reganje moras i platiti kolko sam ja skuzio, jedino mozes slagati ove aute koje smo vec imali u nagradnoj igri, i na njima isto pola toga vise ne mozes raditi Edited October 21, 2007 by Speedy-RI
srki Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 nista onda obrada auta prelazi u photoshop!
TheFog Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Samo fog cini mi se da ne mozes vise prckati po dubmodderu slagati aute bez da se regas, a za reganje moras i platiti kolko sam ja skuzio, jedino mozes slagati ove aute koje smo vec imali u nagradnoj igri, i na njima isto pola toga vise ne mozes raditi ovo mi je prvi glas...a nista, smislit cemo nesto novo onda. evo taman ima neki prijedlog
Recommended Posts