Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Jucer sam s prijateljem se nasao i usporedjivali malo nase autice..

Moj Golfic koji je uvoz iz Italije i ovaj sadasnji iz Njemacke ali vec su oba 15g.u Dalmaciji su zdravi, podovi, pragovi, mulde sve..

Dok on ima Golfa kojeg kupia iz Krapine prije 3g.pod je je vec procvjeta i jedna mulda mu dobro pocela gnjilit.. Po onom sastavu namazanom na spoju mulde sa sasijom vec se odvaja ta smjesa i ljusti se boja, nabubrila dobro..

Druga je ka cekin..

Pitanje dali se to moze sredit dok nije trap vec riknija i dali se to napravi ok?

Ako netko radio zna li cifru koliko dodje i mozda nekoga za preporuku u St.zupaniji?

Hvala.

Posted

Da se rijesit sam moras pogodit majstora. Npr. meni je na passatu radio limar koji mi je sredivao cijeli auto. Ja sam mu donio drugu zdravu kapu mulde I ovaj je to skasapio I sfusario da sad prije zime moram nakon 3 god to dobro zastitit jer vidim da hrda u blatobranu. Druga strana je propala pol godine nakon lakiranja jer ovaj prvi ju nije ni pogledo. Onda sam promjenio majstora. 800 kn sredivanje mulde I promjena pantova na vozacevim vratima (onaj prvi ni to nije uspio). Dan danas tu muldu ne treba dirat, s motorne strane se ni ne kuzi da je radena.

• Create New...