Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Bulli2.jpg

ovo ja zovem autom ...

T1 sa motorom i ovjesom od porsche-a 993 Bi -Turbo

Technische Daten:

* Typ: VW T1 (Split Window) 1962

* Motor: luftgek??hlter Leichtmetall-Sechszylinder von Porsche (993 Bi -Turbo)

* Hubraum: 3.600 ccm

* Leistung: Original 408 PS sp?¤ter ca. 500 PS

* Getriebe: Mechanisches Sechsgang-Schaltgetriebe Typ 996 GT3 mit Kabelzug.

* Bremsanlage: innenbel??ftete und gelochte Scheiben, Original Porsche 993 Bi -Turbo mit ABS.

* Fahrwerk: vorn und hinten Einzelradaufh?¤ngung mit h?¶heneinstellbaren Federbeinen von Bilstein.

Einstellbare Stabilisatoren.

*

Sitze: Recaro (Pole Position)

*

Gurte: Schroth (4Punkt)

* Lenkung: Servolenkung von Porsche (993 Bi -Turbo).

* R?¤der: Dreiteilige BBS Rennsportfelgen (8.5J x 18 vorn und 10J x 18 hinten)

* Gewicht: ca. 1500 Kg.

evo i video http://www.myvideo.de/watch/350746 ...

p.s.znam znam, nekima je ovo prastaro, ali neki to nisu vidjeli i mozda im se svidi...pozz :zivio

Edited by BaGy
  • 3 weeks later...
Posted

Ima takav jedan kod Trogira na prodaju,putnički,crveno bijeli,75 godi??te,u voznom stanju,potrebna ulaganja,tra??i oko 500 eura za njega...ima li zainteresiranih,mogu nabavit broj i otić ga pogledat :rolleyes:

• 2 months later...
Posted

Bio nedavno kod frenda na vik??i, pa slučajno nai??o na ovo...

dsc00580ro5.th.jpg dsc00581gk0.th.jpg dsc00582va1.th.jpg dsc00583cm7.th.jpg dsc00584yj9.th.jpg

Neki deda je vlasnik. Veli da ih vozi od 60 i neke, kupovo ih je nove, a stare nije prodavao, pa ih je sad nakupio. Sve ih prodaje, svi imaju HR papire, uključujuči i T1...

T2 su jo?? u voznom stanju. Onaj plavi bi mi bio ok da se ostavi u rat staylu. Bully je dobar samo za papire.

Posted

Sve ok,ali ni jedan od ovih nije model T1, ovoj crveno crni i plavi su model T2a :palacg

Posted

Istina, istina.

Nemrem vjerovat kak nisam sku??io, ak ni?? bar po bočnim prozorima. Onak kak sam ga vidio u grmlju učinio mi se kao T1, pa kasnije nisam niti obračao pa??nju. Ostao sam u krivom uvjerenju.

Posted

Fakat jebeni umjetnici,a ovaj je malo skup s obzirom na stanje,onaj bijeli sa krem ide za mene za 7000 eur. popijeskaren polakiran komp skoro slo??en jedino ??to stoji vani več dvije god. a i onaj zeleno bijeli je od istog vlasnika :palacg

Posted

Kuda ode ??teta , Pritschenwagen jo?? bolji od Busa :(

Posted

Aj provijeri ako ti nije problem :P

Posted

Ima jedan kod mene na savici blizu posla stoji u dvori??t već du??e vrijeme limarija super , dve boje bjelo - zeleni sad neznam jel na prodaju :palacg

Posted

Dobar,to je stariji model kad ima ove male lampe odozada :palacg

Posted

pc080253ok5.jpg

pc080255yy7.jpg

pc080257fn3.jpg

pc080257fn3.jpg

Slikano na sajmu u Essenu pro??le godine !

Imam veliki poster u kancelariji od njega :P

pc080260rw9.jpg

Onu naj va??niju sjebem !

• Create New...