Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Od Bergmana neče ga prodat dovezo ga je negdije iz Dalmacije 2001 u ZGB :palacg

Posted
Od Bergmana neče ga prodat dovezo ga je negdije iz Dalmacije 2001 u ZGB :palacg

Znam, do??ao s njim iz Splita bez problema!Ja ga pitao za kupnju, ka??e ni čut! :angry:

Posted

Sere dovezli su ga na prikolici jedno jutro davne 2001 ( tad sam radio u AUTO SETU ) i kad sam ga vidio poludio sam i tako je u Ba??tijanovoj 2 propadao i natovarili su sve i sva??ta u njega a on je sad neki ljubitelj da je mogao je izgledat pribli??no kao ovaj rozi a ne ovako jedino ako ne voli Rat look

Posted
Sere dovezli su ga na prikolici jedno jutro davne 2001 ( tad sam radio u AUTO SETU ) i kad sam ga vidio poludio sam i tako je u Ba??tijanovoj 2 propadao i natovarili su sve i sva??ta u njega a on je sad neki ljubitelj da je mogao je izgledat pribli??no kao ovaj rozi a ne ovako jedino ako ne voli Rat look

Meni je rekao da je do??ao iz ST 2006., a vjerujem da ne??to sere i sla??em se da čovjek kao Bergman uni??tava taj auto, jer ima para i mo??e ga slo??it, a auto samo stoji vani i trune i dalje + trpaju na njega ??to god stignu! :plac :plac :plac

Posted

Napisao sam ti istinu tog T1 samo sam ti zaboravijo jo?? reč da je prije nego ??to je do??ao njemu u ruke slu??io u nekom diskontu za dostavu pića :(

Posted
Napisao sam ti istinu tog T1 samo sam ti zaboravijo jo?? reč da je prije nego ??to je do??ao njemu u ruke slu??io u nekom diskontu za dostavu pića :(

Ima jedan takav oko Trilja, nikako da stanem i raspitam se o njemu :ne , ali zato bi ja ovakvog za ??ivot :wub::wub::wub:

dcl7083.jpg

Posted

vwrlbusgo1.jpg

scentairvwmicrobusrg0.jpg

slammed3oe2.jpg

Evo par strojeva , jedan čak ide i po pruzi !

Posted

U nedjelju dok smo bili na ručku (ekipa s ? I susreta) pro??ao je jedan bully na ??lepi... nadam se da će u dobre ruke a ne u pressu... :da

Ba?? mi Vojo maloprije pričao na kavi da ima jedan u ? ibeniku,otvoreni... jo?? uvjek se vozi :da

Posted

zo se sve da srediti i molim te nemoj se rugati sa mojim autima

Posted

Moj je zavr??io u pre??i jer sam bio MULČINA I TO TE??A ! :(

• 3 weeks later...
Posted

jucer negdje u ovo doba prijatelj i ja na kavi u slunju kad ono staje kombi sa ovom zvjeri na prikolici-nisam omogao vjerovati i odmah otrcao ga poslikati mobitelom :da

ocito netko se sprema na jedan projekat POSEBAN po mom misljenju...

http://img507.imageshack.us/img507/8279/photo0198uf9.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/3848/photo0199bx6.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/6990/photo0200bz7.jpg

http://img164.imageshack.us/img164/8924/photo0201ki0.jpg

Posted
jucer negdje u ovo doba prijatelj i ja na kavi u slunju kad ono staje kombi sa ovom zvjeri na prikolici-nisam omogao vjerovati i odmah otrcao ga poslikati mobitelom :da

ocito netko se sprema na jedan projekat POSEBAN po mom misljenju...

nemoj me zezat ja ih susreo oko Trilja jučer zamalo nisam razbio koliko sam se okrenuo za njima...

Posted
Bio nedavno kod frenda na vik??i, pa slučajno nai??o na ovo...

dsc00580ro5.th.jpg dsc00581gk0.th.jpg dsc00582va1.th.jpg dsc00583cm7.th.jpg dsc00584yj9.th.jpg

Neki deda je vlasnik. Veli da ih vozi od 60 i neke, kupovo ih je nove, a stare nije prodavao, pa ih je sad nakupio. Sve ih prodaje, svi imaju HR papire, uključujuči i T1...

T2 su jo?? u voznom stanju. Onaj plavi bi mi bio ok da se ostavi u rat staylu. Bully je dobar samo za papire.

isao do tamo u par navrata, svi kombiji su prodani osim jednog loseg T3 i ovog crvenog T2 koji je doslovno u zemlju propao. :( ja nemogu naci ni posten T2, kamoli T1

• 2 weeks later...
Posted

Evo jedan TOT WAGEN !

totwagenlm3.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Evo neka kineska izdrkotina , ovo sigurno na?? Fogić ima prste u tome kad je on glavni zastupnik za uvoz dijelova od tamo !

idiotarijair8.png

• Create New...