R32 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ovakvih se moze nać i i kod nas... duplokabinaša je bilo više (bar na Jugu) Još ih ima po poljima....samo sam ljen ić u potragu Ljubav na prvi pogled a kunica jako malo... Ljepo si to rekao , ali treba JAKO,JAKO puno kunica da to tako izleda
Trojan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) Za ovakvog ti ne treba puno kunića, samo da puno pada kiša Edited October 4, 2009 by TROJAN
AUTOFREAK Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) Jedan bijeli u dobrom i voznom stanju sa DU područja je nedavno završia blizu mene u RG,friče friče,sidaj na bajk i traži Bio jedan bijeli , 7km od mene... dupla kabina... stari čiča ga terao... Al nema ga u zadnje vrijeme i da.. bio je regan... Ovi iz polja su u očajnom stanju (predpostavka) a otac mi (kurbin sin ) šuti i nece da reče tko je sve prije imao takve kombije (on ih je održavao) pa da im uđem u trag.... Tražeči T1 naišao sam na odličan 1600 Varijant al to nije tema ovog topica Edited October 5, 2009 by AUTOFREAK
oglascado Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bio jedan bijeli , 7km od mene... dupla kabina... stari čiča ga terao... Al nema ga u zadnje vrijeme i da.. bio je regan... To je taj....auto je u super stanju za svoje godine sad čiča tera mercedesa
spoky Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Evo jedan projekt s oldschool foruma evo "novog" vozila prvi radovi su krenuli skinuli smo kotace u svrhu popravka kocnica te inventure trapova i ovjesa. sponzori, donatori i limari dobre volje su uvijek dobrodosli malo lima za poslasticu... i malo egzotike... ovo je jako rijedak bus koji se isplati radit i u kojega se isplati ulozit vrijeme i ostale faktore. ovo je vozilo iz '54, a popularno ga zovu barndoor. na balkanu ih ima 3 komada od kojih je ovaj najkompletniji. proizvodili su se od '49 do '55....+ sto je ovaj jos rijedji od najrjedih jer ima one male ventilacijeske otvore u zadnjem gornjem dijelu kabine(tri rebra). p.s. ima naznaka da postoji jos dva komada u dalmaciji. jedan nema prednjeg kraja tj. kabine, a drugi je izvadjen iz kandji onoga stroja za guzvanje vozila tako da ima samo prednji i zadnji dio. Unutrašnjost proslo je nekoliko neprospavanih noci od nabavke novog obiteljskog vozila. po netu se nadje mnostvo restauracija ovih ljepotana pa sam kilobajte i kilobajte slika konzumirao u svrhu pronalazaka raznih limarskih rjesenja. ... a danas sam isao u malu inventuru. nekakav diferencijal ventilacija pipa nevjerojatan osjecaj je stajati pred ovim prizorom...jos sam zaljubljeniji u ovu gomilu mahovine i rdje popout-i koje sam sanjao na bubi sad ih imam u izobilju. mislim da necu puno zgrijesiti ako mjesto svih prozora stavim popout-e necu stavljati gomilu slika u ovom postu jer sve stoje sakrivene iza klika na bilo koju od slika tetanusa, zasad samo obilazim i pravim inventuru, ali zima se blizi i bit ce ubijanja dosade u obliku igranja sa reprodukcijom limova i lickanja djelova. u potrazi za djelovima naletio sam na ovaj pri(o)zor dekodiranje koda boje zguza sneba prijatelj mu iz garaze i dalje zicam gume 16-ice i trazim stop svjetla evo malo PS-a i jedne od mojih seek ideja za vanjski setup dakle, ostavio bih traga hrdji i vremenom nanosenin slojevima boje sto bi bio kao nekakav vremenski presjek i prozor koji bi kazivao o vremenu koje je proslo od tvornice do danas. ...plus natpis na boku u istom stilu
Baljulji Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Aporpo onog T1 sa Oldschool foruma... ...j3bate, a ja sam mislio da je moj kec trul!!! :o
oglascado Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 p.s. ima naznaka da postoji jos dva komada u dalmaciji. ....... izvadjen iz kandji onoga stroja za guzvanje vozila tako da ima samo prednji i zadnji dio. Imam feeling da znam di je ovaj izvađen iz prese Ma ima u dalmaciji svega.....samo triba kopat
dvojka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 u potrazi za djelovima naletio sam na ovaj pri(o)zor .... hehehehe i ja sam u potrazi za t1 naletio na ovu kucu kod jednog ovdje rijetkog na forumu prozori podruma iznenadili me vrli poznavaoci VW-a, roko, jady...modovi pa sta je to, vi medju glavnima pucate slike od T2 u ovom topicu o T1 vjerovali ili ne, ovo su slike iz jedne garaze u hr. ja sam saznao koje je to sire podrucje hr, i idem traziti to, mozda je na prodaju, iako sumnjam
dvojka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) nadam se da necu trebati helikopter da nadjem taj brlog al da cu ga naci hocu, treba mi 100litri benzina da obidjem radijus od 60km, svaki cosak, svaka ulicica, svako mjesto Edited January 9, 2010 by dvojka
oglascado Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 iznenadili me vrli poznavaoci VW-a, roko, jady...modovi pa sta je to, vi medju glavnima pucate slike od T2 u ovom topicu o T1 Di piše da sam ja vrli poznavaoc vw-a?? Jesi montira volan sveznalico
dvojka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Di piše da sam ja vrli poznavaoc vw-a?? Jesi montira volan sveznalico ccccc...karat cu te zbog neznanja ! volan, hmmm...bude hmmmmmmmmmmm... znas koju su mi papriku nabili nocas na vw kombiji: ja bumpam oglas o potraznji a pazi lika (toxic- njegov ti je ovaj t1 zarastao u kupine sta je spoky postavio) on mi nocas ovo napise u oglasu : "sutra, kad budemo isli po "ono" ...ubit ce nas kad vidi sta smo mu pokupili ispred nosa Zadnja izmjena od ToXic (Danas 00:23)" i ko bi nocas spavo, ja od muke nisam Edited January 9, 2010 by dvojka
Guest toXic Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ohoooo, vidim da me se proziva ovdje. nemoj da mi se muvate po dvoristima, inace.......
dvojka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 (edited) ohoooo, vidim da me se proziva ovdje. nemoj da mi se muvate po dvoristima, inace....... jel se zezas? ja od muke i dan danas spavam krace po5 minuta jer ne znam sta si mi ispred nosa pokupio, stalno se tjesim da nije T1 iz mog kraja Edited April 13, 2010 by dvojka
MarinoL Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ohoooo, vidim da me se proziva ovdje. nemoj da mi se muvate po dvoristima, inace....... Ma tko tebe Kjuno ima toliko straha
oglascado Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 E da je samo na T-eu porš......poršes all around
R32 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Pa bit če da je ovaj jedan još ima i YU -tablice !
Car GTI Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mislim da je covjek iz srbije nista nije za dijelove sve se slaze
Recommended Posts