Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

Evo jedna od mojih prvih tema i definitivno nešto što je u planu ( kad malo zatopli) pa da malo skupim informacija.

Ideja je instalirat svijetla u retrovizore na golf 7.5. Jedini problem je što za razliku od golfa 6 malo teže nalazim informacije, primarno koji konektor, pin i koja vrsta pin-a.

Ovo bi trebali biti moduli koji pašu u retrovizor golf-a 7 i 7.5

https://www.aliexpress.com/item/32961852694.html

Pa ako netko ima iskustva ili je naletio na dobar info možemo tu prokomentirati.

Posted

Zar ne dodu ugradeni u retrovizor? Dakle, moras nove retrovizore kupovati ako ih nemas vrc u retrovizorima....

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Posted

Pa nadam se da ne moram, na Golfu 6 sam ih ugradio naknadno. Bilo je malo zezancija s rastavljanjem ali u suštini u vratima je na modulu bio jedan pin dediciran za to, uštekaš, skodiraš vcds-om i radi.

• 8 months later...
Posted

Samo da dopišem odgovor. 

Ugradnja prednjih svjetala ispod retrovizora je moguća ali potrebna je pozamašna magija da se žica provuče kroz sredinu retrovizora (imam jedan set s provučenim žicama i OEM svjetlima ako je ko zainteresiran). Minus se spoji na grijač stakla (tako je i u originalu napravljeno). Naravno rupa se izbuši bušilicom, dremilom i sredi šmirglanjem. Iako nema rupe retrovizor ima mjesto za svjetlo.

Svjetla iz linka gore su dosta jača od OEM svjetala tako da se definitivno isplate. svjetla imaju 3 pina ali zapravo se dva koriste da bi svijetlo radilo. VW je stavio po tri pina na sve u retrovizoru da mogu slat struju između dijelova (grijač, motor, svijetlo, žmigavac).

Za projektore u dnu vrata štima ovaj video ali ako imate svjetla u pragovima onda treba uzeti struju s te žice (na istom je pinu kao i u videu).

• Create New...