nebojsaGtd Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Pozdrav drugari, odavno pratim ovaj forum, par puta sam vec pocinjao s bivsim autima da se predstavim ali svaki put mi je nesto iskrslo. Zovem se Nebojsa iz Bijeljine sam Republika Srpska ili BiH svejedno. Prvi autic mi je bio Dvica gti 8v digifant, nakon nje dosla je na red Seat Cordoba Coupe Cupra 1.9 tdi AFN, nakon nje na red dolazi VW Corrado( bio na ovom forumu od drugara Fahre iz Cazina) da da onaj sa 1.6td motorom ali nazalost kupljen od lika koji ga je kupio od Fahre i ubio sve u njemu. Tu je krenuo proces spasavanja (ubacio 2.8 vr6, gewinde klimu tralalala) i na kraju ga prodao skoro dovrsenog drugaru..... Nakon svih tih auta dolazi na red Audi a3 8l 1.8t Aum popriclino go, ali kao prazan list papira poceo sam da pisem svoju pricu. Pa da pocnemo. Послато са SM-A505F помоћу Тапатока Nakon toga odmah su uzete Kw v1 gewinde sa v6 balans stanglom, cupra lip i s3 spojler gepeka i neke felge 18 kopije audijevih.Послато са SM-A505F помоћу ТапатокаIdemo dalje, posle toga odlucujem se da ofarbam felge u neku perla ljubicastu boju(u nju sam pre toga farbao motorni prostor na corradu) stavljene gewinde spusten i dolazimo do ovogaПослато са SM-A505F помоћу ТапатокаI to je bilo to za tu sezonu i to je uradjeno sve za manje od 2. MjesecaПослато са SM-A505F помоћу Тапатока
nebojsaGtd Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 Sledecu sezonu napadam malo jace, trazeci po Tuttiju naletim na s3 udarenog. Tu nekako na fb nalazim coveka koji ga rastavlja i dogovrim se za zadnji branik od s3 i recaro od s3. Nakon toga nalazim i prednji branik i auto pocinje da lici na Fake S3 Posle toga na nekom raspadnutom a3 u mom gradu nailazim na jos jedan set branika s kojih skidam masku i mrezicu maglenke.Послато са SM-A505F помоћу ТапатокаE sad posto je trebalo ofarbati branike, vrata do pola jer su pocele ispod lajsni da izbijaju a i stranicu je neko u Svici omasio nijansu odlucujem se da ga ofarbam komplet. Lajsne farovi felge lip su ofarbani u piano black (prosle godine) i ove godine sam se oducio da ofarbam felge ponovo ali i iznutra. Felge su uzete druge Tomason tn4 19 8.5j tu sezonu sam vozio na 215 i 235 gumama. Ovu sam uzeo 215 i 225 nove gume.Послато са SM-A505F помоћу ТапатокаKad je ofarban i sastavljen to je izgledalo ovako Послато са SM-A505F помоћу Тапатока
nebojsaGtd Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 Tako je vozen citavu sezonu i sad je manje vise isti. Pre neki dan sam enterijeru posvetio paznje. Nebo stubove suncobrane prekidace krovne sam odradio u crno Послато са SM-A505F помоћу ТапатокаNabavljen s3 sat i s3/tt foot rest i papucice Sto se motora tice Uradio sam sai egr n211 n249 offStavljene crvene bobine, izduv fi60,Launch controlPopcornNo lift shiftI neka stage 1 mapaПослато са SM-A505F помоћу ТапатокаI za sad finalni proizvodPS ima i leva maglenka ali nikako da je stavim Послато са SM-A505F помоћу Тапатока
Recommended Posts