luka93 Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Zna li itko kako riješit problem sa žmigavcima. Dakle ne rade mi desni žmigavci. Kad upalim sva 4 onda rade. Dok je ugašeno auto i upalim žmigavce pozicija svitli. Samo ne rade kad tribaju. Proba stavit drugi prekidač sva 4, ista stvar
Audi Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Ručica na volanu. Probaj malo jače stisnut i držat ručicu u stranu u koj neće da rade. Jećer zamijenio baš to, kupio rabljeno nije skupo i ima ih.
luka93 Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 Ručica na volanu. Probaj malo jače stisnut i držat ručicu u stranu u koj neće da rade. Jećer zamijenio baš to, kupio rabljeno nije skupo i ima ih. Imam drugu ručicu sa tempomatom, davno kupljena, al sam se nekako nada da neću morat skidat volan, ne znam jel to velika komplikacija
Audi Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Nije bas komplicirano, da se to rjesit.Nadi na netu da vidis di su sarafi od obloge stupa volana.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1
<TDI> Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Mislim da je do ručice, imaš u mojoj temi kako se skida airbag, volan, oplata volana i ugrađuje tempomat ručice, cijeli tutorijal ti je pojašnjen.
luka93 Posted July 18, 2021 Author Posted July 18, 2021 [quote post=933201" timestamp="1626603534" name="" userid="359169] Mislim da je do ručice, imaš u mojoj temi kako se skida airbag, volan, oplata volana i ugrađuje tempomat ručice, cijeli tutorijal ti je pojašnjen.E baš sam sad ponovno pročita taj dio u tvojoj temi, sutra ide zamjena, nadam se uspješno
<TDI> Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Imaš sve do u detalja, mislim da ti više informacija od toga ne treba.
luka93 Posted July 19, 2021 Author Posted July 19, 2021 Evo riješeno, žmigavci rade sa novom ručicom, hvala svima. Evo detaljnih uputa ako kome zatribajuhttps://www.pelicanparts.com/techarticles/Volkswagen_Golf_GTI_Mk_IV/53-SUSPEN-Removing_Your_Steering_Wheel_and_Air_Bag/53-SUSPEN-Removing_Your_Steering_Wheel_and_Air_Bag.htmZa tempomat sam provuka žice al nisam spojia ništa jer sam radia uz bebu od 9mj pa sam to brzinski odradia
GTI-VR6-R32 Posted June 6 Posted June 6 Vrlo slična stvar i kod mene se pojavila naime rucica je ispravna,ali meni ne radi onaj prekidač za sva 4 zmigavca,kad zaključam auto odrade zmigavci sa zvukom upozorenja,ali sada samo lijeva strana radi kad zaključam(mislim na zmigavce) a desna ne?kako to da se dešava ? Golf 4
MateV Posted June 7 Posted June 7 Nema ti to na zaključavanju veze s prekidačem za sva 4. To kod zaključavanja ti ide direktno preko ccm-a, ima u njemu jedan relej koji zna otić. Isto se zna desti da žmigavac zadrži konstantno upaljenim. Jel ti rade sva 4 preko prekidača unutra? Malo ti je post nejasan. Meni je otišao relej žmigavaca, tj prekidač jer je u njemu relej. Zažmignuo bi jednom i onda se ugasi. Isto za obe strane i sva 4. Polovni prekidač s otpada i gas. Jedino mi je čudno kako se sad drugačije čuje onaj klik kod žmiganja.
GTI-VR6-R32 Posted Wednesday at 02:43 PM Posted Wednesday at 02:43 PM On 07. 06. 2025. at 23:55, MateV said: Nema ti to na zaključavanju veze s prekidačem za sva 4. To kod zaključavanja ti ide direktno preko ccm-a, ima u njemu jedan relej koji zna otić. Isto se zna desti da žmigavac zadrži konstantno upaljenim. Jel ti rade sva 4 preko prekidača unutra? Malo ti je post nejasan. Meni je otišao relej žmigavaca, tj prekidač jer je u njemu relej. Zažmignuo bi jednom i onda se ugasi. Isto za obe strane i sva 4. Polovni prekidač s otpada i gas. Jedino mi je čudno kako se sad drugačije čuje onaj klik kod žmiganja. Nisam bas dobro objasnio ovako kupio sam depo farove za golfa 4 i nakon montaže izgore mi dva osigurača jedan od ručice zmigavaca, a drugi od onog prekidača za sva četiri i nakon zamjene osigurača sve radi,ali ne radi mi komplet desna strana od zmigavaca kad zaključam auto ili otkljucam Stavio sam video ispod da to vidite
GTI-VR6-R32 Posted Wednesday at 03:24 PM Posted Wednesday at 03:24 PM (edited) 46 minutes ago, GTI-VR6-R32 said: Nisam bas dobro objasnio ovako kupio sam depo farove za golfa 4 i nakon montaže izgore mi dva osigurača jedan od ručice zmigavaca, a drugi od onog prekidača za sva četiri i nakon zamjene osigurača sve radi,ali ne radi mi komplet desna strana od zmigavaca kad zaključam auto ili otkljucam Stavio sam video ispod da to vidite Desna strana Edited Wednesday at 03:29 PM by GTI-VR6-R32
projektilski Posted Thursday at 07:00 AM Posted Thursday at 07:00 AM Mozda blesavo pitanje, a da li si provjerio žaruljicu u tom desnom faru?
GTI-VR6-R32 Posted Thursday at 08:22 AM Posted Thursday at 08:22 AM Pa radi zarulja ,kad dam zmigavac radi,samo kad zaključam auto onda ne radi ni na krilu zmigavac,a ni onaj sa stopki
MateV Posted Thursday at 08:59 AM Posted Thursday at 08:59 AM To će ti bit do relejića koji pali žmigavce u CCM-u. Jer to sa zaključavanjem ide direktno preko CCM-a na žarulju, ne preko releja žmigavaca. Možeš probat output test na VCDS-u napravit, ali mislim da ćeš mijenjat cijeli CCM ili zamijenit samo taj relej u njemu, to ti je unutra najviši, zadnji na pločici.
GTI-VR6-R32 Posted Thursday at 04:06 PM Posted Thursday at 04:06 PM Imaš sliku kako izgleda taj relej u CCM-u?
<TDI> Posted yesterday at 07:15 AM Posted yesterday at 07:15 AM (edited) Dolje sam ti stavio, inače to su fotke od Luke93 koji je popravljao CCM, pa sam ti samo proslijedio da vidiš. Inače, imaš već otvorenu temu po tom pitanju, pa baci dodatno pogled ako te zanima. • Popravka komfort modula (CCM) Golf 4 Edited yesterday at 07:18 AM by <TDI>
Recommended Posts