MATAVR6 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dobar dan Nesto mi pade na pamet, da li je moguce organizirati natjecanje u glasnoci ispusnog sustava automobila? Nesto nalik ovome sa videa.... A gledatelji glasuju ko je pobjednik, po principu koje auto ce vise pljeska zaraditi nakon bucenja
zihaGT Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 streetsound se obično ve??e uz streetstyle. na 402 je pravilo da ako si prijavljen na stylu, mo??e??, i nemora??, sudjelovat u streetsound natjecanju. mjeri se ili na filteru zraka ili na auspuhu, prema tvom izboru. ovo prema gledateljima... mo??da je vi??e guba al nije objektivno...
srki Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ovo mi se cini kao super ideja, posebno ovo glasanje po pljesku,znaci moras imati dobar zvuk iz auspuha i nesmije te mrziti publika odlicna ideja
oglascado Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ...i onda neka pripadnica lje??eg spola,bez obzira na glasnoću ispu??nog sustava,pobere najveći pljesak od vwovaca ...??ala mala,ideja je ok,za??to ne
zihaGT Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a daj ziha bas bi mogli.... pa mogli bi, al ja neću sigurno sudjelovat pro??li su dani kad je moj motor rokao preko 160 dB... ti ajd, a ja ću vikat kolko god mogu!! (p.s. učiteljica, znači jako jako)
Recommended Posts