Jump to content
VW Club Croatia

car of the month  

136 members have voted

1. 1. da li podrzavate ovu ideju

• ZA
      97
    • PROTIV
      14

Recommended Posts

Posted

admini sta sad dalje, mislim da je anketa odlucila da ce se ova ideja ostvariti ,jos samo o vama ovisi!

:palci

Posted

u onom drugom topicu je pisalo da ne bi trebalo biti nagrada nego da bi taj izabrani auto trebao imati svoju sliku u desnom kutu foruma , u gornjem kutu u ravnini onog natpisa vw club croatia i biti link na temu gdje je taj auto

Posted

imam dosta prijatelja u ovom klubu koji se trude i svaku sekundu slobodnog vremena i novaca potroše na svoj auto, i bilo bi mi glupo birati između njih, jer svaki od njih je poseban na svoj način i glupo mi je reć da mi je neki bolji od drugog...

zato moj glas ide za PROTIV :palacg

Posted (edited)
imam dosta prijatelja u ovom klubu koji se trude i svaku sekundu slobodnog vremena i novaca potroše na svoj auto, i bilo bi mi glupo birati između njih, jer svaki od njih je poseban na svoj način i glupo mi je reć da mi je neki bolji od drugog...

Jao Jura, razmišljamo kao da smo jedno, svaka čast ;-)

Znači PROTIV. :)

Nekako mi se ne sviđa ideja da se natječemo pa makar i radi fore....svašta bi moglo od tog ispast :huh:

Edited by TROJAN
Posted
imam dosta prijatelja u ovom klubu koji se trude i svaku sekundu slobodnog vremena i novaca potro??e na svoj auto, i bilo bi mi glupo birati između njih, jer svaki od njih je poseban na svoj način i glupo mi je reć da mi je neki bolji od drugog...

upravo tako!!!

Posted

Moram pitat mamu :D

Pa ja sam za, jer smatram da na ovom forumu ima stvarno puno "normalnih" ljudi s mozgom i malo djece koja ce se prepucavati da je neciji auto ljepsi...

Posted

Nisam glasao, ali sam protiv. Nema to nekog smisla prevelikog..jer svi se mi vise manje trudimo oko svojih autica i sve to izgleda super i svi mi u mjesec dana stavimo par slikica manje/vise zanimljivih tako da kako ces asd odabrati onog pravog.

A i moram se sloziti s onim sta je Pik rekao isto..

• Create New...