Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/06/19 in all areas

  1. 1 point
    Klizaci su dobri provjereno a sajle sam nove stavio obadvije. Koješta ne vraćaju do kraja i to bi rekao gornji dio kljesta i kad kvrcnes s nečim popuste skroz. naručio sam nova kljesta i sve što ide s njima od trw-a i plus kocione pločice nove oem. Budem promjenio preventive radi obadvoje kljesta. Kad dodje sve to što sam naručio uslilam pa objavom tu Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
  2. 1 point
    Neznam kako vlasnik moze stedit na takom necem i odbit kupce koji traze eto bar da nema gresku mot.elektronike. Nek izmjeni senzor i onda ce se vidit jel bas do njega il je to dio slagalice P.s jesi siguran za kilometre.... jer takvih nalazim sa 200 al po drugi put..
  3. 1 point
    Također,stavio novi akumulator i problem nestao...[emoji6] Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
  4. 1 point
    Crkao Banner akumulator koji je bio u njemu i kupimo Vartu Silver 77Ah 780A Zanimljivo da više nema stresanja, nego upali na "pola ključa". Pa eto da javim promjene Sad da li se time riješio problem, viđećemo.
  5. 1 point
    Hvala momci na odgovorima, izgleda da je jedna dizna mehanicki ostecena pa zato dolazi do tog zvuka.. A rezonacija je bila zbog loseg spoja na usisnoj plasticnoj cijevi.. Zvuk je nestao nakon ojacanja spoja stegom.