Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/02/20 in all areas

  1. 1 point
    Opet sam vozio nekih 15-20km danas. Auto stvarno se drugačije ponaša, povlači dobro. Vozio sam ga trećom i četvrtom koliko je mogao. Baš ono penje elastično, bez kašnjenja na gasu. I dalje nisam 100% siguran da li je placebo ili ne, ali eto čisto da javim. Pratim još koji dan pa javljam. N75 ću novi svakako da ugradim.
  2. 1 point
    Samo cu se onako padobranski ubacit. Ne mogu vjerovat da neki i dalje misle da sarafi idu isti. Pogotovo sto ima dosta takvih nazovi majstora po rijecima @hariismne Mi smo na tatinoj cetvorki mijenjali podloske diznama i zavrnuli sve, da bismo odmah nakon toga vidjeli da treba i kablove njihove zamijenit. I nakon ta neka 2 kilometra voznje, covjek uzeo nove sarafe i stavio ih bez obzira sto je dan prije zavrnuo opet isto tako nove. Radio u ovlastenom VW servisu otkad znam za njega, a sada otisao u ovlasteni u Njemacku. Isto tako pretpostavljam da takvi majstori samo "ubodu" dizne i zavrnu na osjecaj. I onda se ljudi cude kako neka auta rade glasnije, a neka tiše. Dodji poslusaj rad u leru moje cetvorke axr 74kw i usporedi s kojim hoces autom kojem je neprofesinalno radjena glava pa usporedi razliku. Steta, zao mi je vasih auta kojima su vracani stari sarafi.
  3. 1 point
    Ja bih rekao da nije dobro ugasen dpf u mapi. Na ovakvim temperaturama na normalnoj voznji 1.6 nema sanse da se toliko ugrije da mora palit ventilator.
  4. 1 point
    Da li si išao na dotezanje glave?