Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/09/21 in all areas

  1. 1 point
    Ajd posalji sliku napljenice i ako moze prometne, moze i na PM da probam kod sebe. I ja sam nacuo da VIN search ne radi svima, mozda jednostavno imas peh, ali sa instalacijom dolazi taj VIN creator + baza od 2,3GB VIN-ova. Dakle ta baza + ovaj VIN file koji sami kreairamo bi trebali dosta dobro raditi.
  2. 1 point
    Uspio sam instalirat ETKU 8.3, neke cijene je povukao, update radi ali nema slika, vin search ne sortira sve. Npr. po broju šasjije ne sjenča benzince i sl. dok neke dijelove koji su za moj motor zasjenča. VIN file sam cijeli ispunio.
  3. 1 point
    Vrlo vjerojatno, tnx. Treba podic virtualku na nekom hostingu, instalirat etku i da svi imamo. To je tipa 50-60 kuna mjesecno, spaja se sa Remote Desktop Connectiona i gg. Samo da se ne iskoristava, ne brise i slicno, moglo bi funkcionirat.
  4. 1 point
    Cini se da radi kad se ispravno generira VIN file. Ja nisam znao engine number koji sam ostavio prazan, tocan production date koji sam stavio okvirno te nisam siguran da li je country code dvoznamenkast ili troznamenkast ali sam upisao DE (jer je uvoz iz njemacke) i cini se da je uspjesno izgenerirao VIN file. Vidi se u primjeru da kad ukucam VIN da mi filtrira i da su mi zasivljeni mnogi elementi koji nisu za moj auto.