Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/28/21 in all areas

  1. 1 point
    Dobar je kandidat, sa 240ks ide skoro na 300ks, gdje ćeš bolje... ono što je mene odbilo je što je stvarno sve prekomplicirano, i ako eventalno nešto ode, skuplji je popravak nego kod običnog TDI... Meni i ovaj sa 190KS ide baš dobro!
  2. 1 point
    Da, ne zele da se radi ovo sada sto ja zelim : ) Treba provjerit u terms of use, pa ako to nema navedeno, trazit njihov support da vrati izvjesca. Isto sto sada ne skidaju kredit ako u rezultatu nema apsolutno nista - a prije si morao molit support za to. Iako, sada imaju puno veci doseg nego prije. Kada sam provjeravao svog vw-a prije 6 mjeseci, nisam nasao nista, a prije koji tjedan mi je izbacilo sve servise odradjene u ovlastenom kao sto imam i u servisnoj koja mi je dosla uz njega.
  3. 1 point
    Bas odlican video. Malo tko tako u detalje objasni. @Marko1234 Ma ne ide nesto posebno, moj 2.0 150 je tu negdje Passat B8 Bitdi 240 0-200 with LC - YouTube
  4. 1 point
    Ekipa, sta mislite o ideji da napravimo nas mali repozitorij tipa u Gugl sheetsima o svim autima koja su bila provjerena (od nas na forumu bar). Tako da ako netko moze prvo pokusat provjerit tu i pronadje rezultat, ne mora placat. Ja imam tipa 14 auta pregledanih dosad, i par na autoDNA koji mi se pokazao cak i bolji od car verticala bar sto se osiguravajucih kuca tice. Dajte neki feedback tko je za, pa nam slozim to i podijelim.