Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/02/19 in all areas

  1. 5 points
    Korisni linkovi: Upute za registraciju Pravila oglašavanja Neka osnovna pravila VW Cub Croatia foruma: - Registracija vam nece biti odobrena od strane administratora dok ne ispunite profil (ime, lokacija i godiste su obavezni!) i dok se ne predstavite prikladno (dakle, ne samo sa "bok, doso ja!", nego recite malo vise o sebi-otkuda ste, kako i zasto ste dosli ovdje, itd.). Obratite pozornost na pravila vezana za avatar i potpis (signature), odnosno sliku u potpisu. Svi clanovi moraju imati popunjeno ime, lokaciju i godiste, te pravilima sukladan avatar i potpis. - Na avataru smije biti jedino slika VASEG VLASTITOG vozila, a ne nekog auta s neta, neka karikatura niti ista slicno. Na avataru smije biti samo slika Vaseg vozila i to CIJELOG a ne jednog dijela (stop svijetlo, prednje svjetlo, motorni prostor, ili ostali sitniji detalji vozila.), slika mora biti jasna (da nije slikano u mraku ili sl.). Korisnik koji ne posjeduje vozilo ili nema sliku vozila neka avatar ostavi prazan (bez slike). Za primjer uzmite avatare moderatora i administratora. - Ako koristite sliku za potpis (signature), pazite da slika nebude šira od 500px; viša od 150px, te veća od 50kB. - "Nick" sadržava neki normalni naziv ili vama po volji, ali ništa vulgarno, za druge uvredljivo...itd. - Od clanova foruma se ocekuje aktivno sudjelovanje u diskusijama, ali se zahtijeva i razumno koristenje foruma. Zato se mole clanovi da ne odgovaraju na svaki post nepotrebnim odgovorima, da ne pisu "off-topic" postove (ne vezane uz aktivnu temu) - Ako imate za reci nesto, a vidite da tema u kojoj ste to planirali nije prigodna za to (pretpostavka je da ste RAZMISLILI dali je ta tema prigodna), otvorite novu temu. - Kod otvaranja novih tema korisno je prvo provjeriti pretrazivanjem foruma postoji li vec otvorena takva tema. Isto tako, pazite da temu otvarate na prikladnom mjestu, tj. u prikladnom podforumu. - Pisite otvoreno, argumentiramo, i svrsishodno. Ne koristite pogrdne i proste rijeci ili one koje bi nekog mogle uvrijediti. - Ne prepucavajte se s drugim clanovima putem foruma. Ako imate nekome nesto osobno za reci, postoje ostali privatni oblici komunikacije (PM, e-mail, MSN, ICQ, ...) - Vrijeđanje drugih članova strogo je zabranjeno, kao i vrijedjanje na vjerskoj, rasnoj, spolnoj, politickoj, nacionalnoj osnovi, pa i na osnovi automobila koji vozi. NEMOJTE da auti budu predmet svadja!!! Audi, Alfa Romeo, Citroen, Opel ili VW - sve su to auti-nemorate ih sve volit, ali ih postujte do te mjere da ne vrijedjate ostale ako voze nesto drugo! - Ako netko "popije" kaznu od moderatora ili administratora jer je prekršio jedno od pravila foruma - svađanje i rasprava zašto se to dogodilo preko foruma je zabranjena. Ako imate kakva pitanja u vezi vaše kazne šaljite pm adminu ili moderatoru /poželjno onome tko je warn i stavio/ - Razina upozorenja (warn level) je vidljiva ispod vaseg avatara. Neka vas crvene kockice ne plase ako pise "0%"-tada nemate nijednu opomenu. Kad kliknete na broj (postotak) razine upozorenja, bit ce vam vidljivo kad, od koga i zasto ste dobili upozorenje (WARN). - Preprodaja ilegalnog softvera je zabranjena - Zabranjen je i bilo kakav pornografski sadržaj. Slike tipa "sexy car wash" moraju biti u granicama nekog ukusa. - U oglasima na forumu jednom u dva tjedna je dozvoljen bump up - U oglasima je strogo zabranjen off topic, provokativno komentiranje i sl. Ovakve stvari ce se odma kaznjavati, pa se radije suzdrzite ili uputite to sto imate za rec ciljanoj osobi na PM. - U oglasima je obavezna cijena. - U oglasima nije dozvoljeno stavljanje oglasa iz usluge, linkova na oglase i slicne nepotpune oglase, vec za takve u svakoj kategoriji oglasa postoji po jedan thread, i u njega postajte takve oglase. - Ne predstavljajte vozila koja nisu u VAG koncernu (VW, Audi, Škoda, Seat, Porsche) jer ce biti obrisana. Takodjer, ne vrijedjajte vlasnike takvih vozila jer ce tema ionako biti obrisana a vi cete dobiti kaznu nizasto. - U podforumu "Vasi auti i projekti" nije dozvoljeno komentiranje, vec za to eventualno postoji prikladna tema u podforumu "Komentari". Komentar (reply) tamo gdje nije dozvoljen (Auti i projekti) se briše instantno i kažnjava warn-om. Vise o ovome procitajte ovdje i ovdje. - Konacno: Pisite, pisite, pisite, forum jest zbog toga, ali RAZMISLITE prije nego sto pisete. Ako ono sto mislite napisati nije ni korisno, ni prikladno, ima cilj nekoga uvrijediti - onda radije "stisnite zube i sutite"!!! - Registracijom na ovom portalu i forumu, prihvaćate pravila istih, te se obvezujete poštivati ih. UPOZORENJE: Ne pridrzavanje pravila povlaci sankcije koje vrijede za SVE članove: upozorenja na forumu (warn), privremeno ili stalno iskljucenje s foruma (ban), terminiranje clanskih prava.
  2. 4 points
    Ne kupuje se dizel za samo 3.5 km voznje dnevno i onda pili filter cadje jer se precesto vrti regeneracija.. kakva seljacka drzava moj boze.. Pa zato izmedju ostalog imamo zagadjene gradove a industriju nemamo. Nego bajo bitno da je dizel makar samo do trafike pa kad se postopa dpf pili bajo to govno sta ce ti to.. Covjek je napravio 700000 km sa 2.0 tdi otvorena voznja u 7 godina, cr, euro 5. Nikad nikakav problem nije imao sa dpf i egr. Nisu krivi motori ni dpf nego kupujete dizele za voznju po gradskim guzvama. Kakva sramotna seljacija. Ko bosna.
  3. 3 points
    Batalite se traktora za čipovanje, uzmi benzinca i uživaj. Dizel što se mene lično tiče nikad više. Benzinac zakon. Mada su i ove nove benzince zakomplikovali maksimalno. A ovi što im auta dime i što sve živo skidaju zbog "zvuka" na dizelu, ne znam. U zatvor ih treba strpat [emoji1787] Ja tek sad uviđam koliko sam pogriješio što uzeh PD TDI, umjesto da sam gledao 1.8T.
  4. 3 points
    pricekaj koji mj nove godine... Navodno ce bit strozi pregled...
  5. 3 points
    Evo da nakon nekog vremena sam sebi odgovorim na ovaj problem, istrazivao sam po internetu dosta vremena i za to vrijeme narucio vcds od sklad66, vcds radi bez problema te je dosao kroz malo vise od tjedan dana...uglavnom ako neko ima problema da mu grijace ne pali i na 6-7 stupnjeva kao meni i zbog tog auto pljune malo vise bijelog dima kod startanja i to ga zivcira onda moze namjestit da se grijaci pale i na malo vecoj temperaturi. Znaci da bi se produzilo vrijeme predgrijanja potrebno je otici na engine i napraviti promjenu na adaptation change u grupi 12, tvornicki broj je 32768 a ja sam ga promjenio u 32600 te na 14 stupnjeva dobio oko 3-4 sekunde predgrijanja sto se smanjenjem temperature produzuje, ovo treba raditi na hladnom motoru inace necete vidjeti tocno vrijeme predgrijanja. Stavljam i link stranice gdje sam nasao sve potrebno i detaljno opisano pa ako nekome treba nadam se da ce mu bit od pomoci http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=123304
  6. 3 points
    Ne kuzim sve ove koji se sprdaju s ljudima koji ce napravit tuzbu.. Znaci u Americi su vracali aute i to znamo u kakvom stanju i dobivali lovu za njih. Kak to da je Americi takav auto za vracanje a kod nas nije? I kog boli kita koji si vlasnik, pa nije vlasnik izvan norme nego auto, dakle sadašnji vlasnik se ima pravo bunit jer je kod njega roba koja nije u skladu s normama odnosno u ovom slucaju, radi se o prevari. To uostalom i pokazuje cinjenica sto je napisano, da za tuzbu ne mora bit prvi vlasnik. Sto se tice odradjene mjere, ljude se plašilo da nece moci proci tehnicki zbog toga i neki su to odradili, dakle opet nema veze s prevarom, auto je izasao iz tvornice takav, nafriziran i to se tuzi a to sto si ti odradio mjeru jer ti se prijetilo padom na tehničkom, opet, kakve veze ima s prvobitnom cinjenicom da te tvornica sjebala?
  7. 3 points
    Ne propada forum radi njega i takvih Samo ti je normalno odgovorio i pokusa pomoc a ti skocis na njega i vrijeđaš jer je napisa da auto ima razvodnu kapu I da mozda i nije mehanicar i nema pojma nije razlog za to A i ti vec kad znas kao sta navodis osnove tog motora onda kreni sam u otklanjanje kvara ne trazi odgovore na forumu ili je ovo ili je ono i to poprilicno glupasto i laički postavljena pitanja tipa trosi toliko i toliko ulja dal su karike? A x razloga zasto ulje nestaje osim prstenja Oprat motor vidit dal gdje curi,najjednostavnija metoda Otic mehanicaru da pokusa on,kaze svoje misljenje,a ne klapat po tipkovnici prvenstveno Nikome forum telepatski nije popravio auto,valjda svi imamo mehanicare ili neki vec sami jesu. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. 2 points
    Nisam cuo nista lose o THP-u, imas nekakav novi info? A ovdje na forumu smo jako puno citali o Revo i sto su sve radili. Cini se da ne postoji savrsen tuner
  9. 2 points
    pa dizel zimi na kratke relacije trosi vise od benzinca jer mu treba 4x duze da se zagrije, ali jebiga ne mozes ti to objasnit covjeku. njemu je bitno da kad ide na more potrosi 200 kn goriva umjesto 300, a to kaj zimi potrosi duplo nego benzinac to nije bitno
  10. 2 points
    To je istina...ljudi kupuju dizele ko da su vezani pupcanom vrpcom za njih..a ono rade 5-10000km godisnje i dizela uzme. Strava. To nije svrha toga auta a zgrijat se ne moze po 10-15km. Zato za te km na godišnjoj razini je benzin zakon.
  11. 2 points
    EFB je konstrukcijski slican AGMu. 2 godine i drzi bolje mi voltazu od tvornickog AGM koji je doso sa autom
  12. 2 points
    To puno ljudi ne kuži, tipa daju popust od cca 20% ako vratis stari aku, a i dalje skuplji od ostalih, općenito govorim za bilo koju trgovinu..... Čisti ''lažni'' marketing, na koji puno ljudi nasjedne...... Koji klinac mi znači i popust od 50% ak si skuplji od susjedne trgovine, ono wtf. prodavanje ''muda pod bubrege''.
  13. 2 points
    Samo da javim da je ipak bilo do prekidača, naručen novi u ovlaštenom dobio i simboličan popust a bila je i garancija na 2. godina ali pobježe mi sa nekoliko mjeseci, tako da sam ipak morao platiti ali eto, ugradio, isprobao, odradio auto-Scan sa VCDS-om 19.6.2, ne signalizira, ne tuli više i sve pet.
  14. 2 points
    Nisam stigao ali ajde budem odradio ako mislis da ce to pomoci nekome
  15. 2 points
    Sad dal na žalost ili sreću ne ( kako kome ), nemaju znanja, aparature, a bome ni ovlaštenja od VW da na taj način ''prčkaju'' po softveru. Tamo su nažalost dečki( možda ne svi, pa da ne uvrijedim nekog ) jako slabo educirani već po pitanju nekih jednostavnih kodiranja, a kamoli da zatražiš nešto više..... Ako se ne varam kod THP je custom mapa za ''bilo'' koju marku vozila, dok kod npr. revo je ograničen isključivo na VAG ili se varam? Muha koliko znam radi sve marke, a ujedno jedan od rijetkih uz THP koji ima valjke.
  16. 2 points
    AVF je 131 konj, mozda je netko mjenjao poklopac motora A ovo drugo, nemamo magičnu kuglu da ti riješimo
  17. 2 points
    A kolika je razlika u udobnosti? Zasto da covjek uzme 18" i onda pazi na svaku rupu, neravninu, itd. Uzme covjek 16" ili 17" i miran je... Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
  18. 2 points
    Super odgovor, nisi mu nista pomogao, a spustio si mu bezveze. Covjek je samo htio misljenje. I da, benzinac je dobra opcija za malo kilometara i kratke relacije. Sent from my TA-1012 using Tapatalk
  19. 2 points
    Auto je tu na forumu ako koga nesto zanima a evo i link sa njuskala! Kontakt je 099-509-6394 Josip https://www.njuskalo.hr/auti/vw-polo-1.6-tdi-oglas-28391866 Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
  20. 2 points
    Da..nekad ..nekad pred gasthausom to su bili dani drago mi je da sam bio dio ekipe tada.RESPECT TO ALL
  21. 2 points
    ajmo ovako Ja imam taj motor u autu, ja plaćam gorivo smještaj i hranu,dođi skidat ćemo bregastu,ako nađeš ležajeve ja pečem janje, plaćam krstarenje mediteranom, vodim te na kurve i šta got poželiš Ako ne nađemo kod mene ležajeve onda idemo 2 kuće od mene, ima majstor, motora rastavljenih, pokvarenih, svakakvih od gofa 2 pa do golfa 6 pa ćemo onda viditi da ima i još motora di nema ležajeva Kod nas kažu ako nešto ne znaš bolje ćuti, pametinije izgledaš Povela se rasprava oko ničega,al zašto sam napisa da nema ležaje? moga sam i preskočiti topic iz razloga šta su sad svi gugl majstori i dok sam radija u vw onda dođu ljudi tražiti nešto za neki auto, ko sad naprimjer ležaje(koji ne postoje za konkretni motor) i onda mu kažem da to nema,ne postoji i onda se mi razuvjeravamo pola sata amo, tamo, livo, desno, gori doli jer je on pročita na vw forumu da idu ležaji i sad ih ja ja njemu moram stvoriti a on ne zna da je forum pun "stručnjaka", ira di tih mi se ne da pisati po forumu, jer se pojave sa nekom banalnom stvari, a onda za 2 dana uskaču u svaku temu daju savjete 100% je to, a na taj način samo zbunjuju ljude tako isto za šarafe po PS- bi tribalo il po ELsi bi tribalo pola šarafa prominiti npr. i od nosača motora, pa kad se minja zupčasti niko ih ne minja pa ne pucaju i ne ispadaju motori pisa sam već da znam za desteke tdi motora sa starim šarafima i da nije bilo problema, kod benzinca je već drugačije il npr. kod Fiata se nebi usudija staviti stare,dok neko ko radi sa Fiatima vjerojatno zna da može itd. isto tako neki vražaju glavu bez ravnanja pa bude bez problema...
  22. 2 points
    Učinio si nam svima uslugu... Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
  23. 2 points
    Onda sve znas, jer očito se voliš voziti sa ''glavom u torbi'', jer ove što si nabrojio nisu ni za stavit na građevinska kolica u ''normalnim'' dimenzijama, a kamoli u 19'' na auto Ja ću sad uzimat u 18'', ali ispod Dunlopa neću ni gledat, rađe ako nemam para dovoljno za kupit kvalitetne ću ostavit felge neka stoji još sezonu..... Ali da ne ''pametujem'' previše, tvoja lova, tvoj auto, tvoja ''glava''
  24. 2 points
    Hvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk
  25. 2 points
    Rijetko šta ste rekli ispravno, ja sam se jedno vrijeme prije gdinu dana igrao sa svojim DPF-om pa sam ga podobro upoznao, kako i šta... Treba biti precizan, šta podrazumjevate pod "čišćenjem DPF-a?" Naime, DPF skuplja čađ, i kad bude zasićen preko 18g on pokreće automatski paljenje (čišćenje) te čađi, svaki put kad sagori čađ ostane pepel koji se taloži u filteru, i svaki filter ima svoj maksimum koliko može biti napunjen sa tim pepelom, e kad se taj pepel napuni tad se radi ili izmjena ili čišćenje filtera ali ne sa nikakvim kemikalijama, mora se otvarati... Konkretno, na 2.0 TDI CR prve generacije kapacitet pepela je 185mg (kod mene za pređenih 100 000km nakupilo se 69mg pepela, ispada da će se napuniti nešto prije 300 000 km) Dalje, ako načinom vožnje ne dozvoljavaš motoru da sam završi regeneraciju (paljenje čađi) i količina zasićenosti filtera čađom pređe 24g pali se lampica na tabli za DPF, to znači da postupiš onako kako su ti u uputama opisali, kod mene piše 4 i li 5 brzina između 1800-2500 okretaja motora... Ako zasićenst pređe 40g onda regeneracija u stajanju više nije moguća, jedino u vožnji, tjekom regeneracije treba biti više od pola rezervoara goriva u autu... E sad ako zasićenost čađe pređe 45g regeneracija DPF filtera više nije moguća u automobilu zbog opasnosti od požara, mora se raditi regeneracija tj čišćenje van vozila, ili tim kemikalijama što ste spominjali ili sa originalnom metodom što sam vidio kod poznanika koji je izvadio filter i stavio ga u termo peć kod kovača i užario ga i tako držao desetak minuta, čađ izgorila i kasnije ga vratio u auto.... Evo prokaza... Inače treba imati na umu, automatska regeneracija se ne pokreće dok auto nije na radnoj temp 90C, ako je upaljena rezerva goriva, i ako ima iti jedna greška u procesoru motora, Zbog ovog zadnjeg sam ja imao problem, nisam tad to znao i zasitio mi se filter 46%, otkazao bio senzor vakuma turbine i javljalo gešku, a zbog igre okolnosti nisam mogao odmah do servisa nego tek nakon 3000km pređenih sa tom greškom...znači čim koja greška na motoru bude odmah to riješavati,dovest će do većeg kvara, taj podatak u ovlaštenom servisu u Splitu gdje sam se tad zatekao su mi prešutili, još sam pitao može li šta da se desi, rekli u najgorem slučaju auto će se prebaciti u safe mode...a ono prc