J E Ž

Član
  • Content Count

    219
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About J E Ž

  • Rank
    SDI
  • Birthday 08/12/1987

Profilne informacije

  • Ime
    Petar
  • Vozilo
    Golf Mk1 1.6 GTD , Renault Kangoo 1.4i
  • Web
    http://
  1. J E Ž

    Zenec autoradio

    Hvala stari
  2. J E Ž

    Zenec autoradio

    Pozdrav ekipa Zanima me dal se neko od vas susretao sa ovom markom do sad? Meni ga frend ima u Golfu 5 ali neznan koji je tocno model samo znan da je 2din i da ima milijardu funkcija i da mu do sada stvarno radi odlicno. Ja se sve gledan da uzmen i ja nesto tako tj iman neki polovni u vidu i najvjerojatnije cu ga i uzet ali je 1din. I kako san vec i napisa zanima me vase misljenje o tome. Znaci nesto o samoj marki,tj proizvodacu. Jako malo ima toga na netu ali koliko san skuzija rade navodno i za VAG grupaciju i da nije kinez.
  3. Oglas iz usluge prijatelju Prodaju se felge SCHMIDT VN LINE 9X16 ET 15 4X100 SVE 4 JEDNAKE PO TOME - felge su ravne i u odlicnom stanju- izvana i iznutra originalna boja - imaju polirani rub - metalni ventili kratki - moguca provjera kod vulkanizera - nigdje ispucane, udarene, savijene, varene ili na bilo koji način oštećene - stanje odlično CIJENA 3000kn KONTAKT: Ivica 091 535 3437 bolje je slati SMS zbog posla ili zvati u večernjim satima
  4. J E Ž

    VWTS KA 2013. REPORT!

    hahaha,ja ga nekuzin nista
  5. J E Ž

    VWTS KA 2013. REPORT!

    Svi mi koji smo jadni i koji zbog bilo kog razloga nismo mogli ic na susret i ko ozebli sunce cekamo ikakav report sa terena
  6. Ma nebrini nista,samo vozi ! ko sto ti je Ronaldo vec napisa tek ti je sad na radnoj temperaturi motor,tj na radnoj temp je kad kazaljka dode do lampice..cim je malo prede treba bi se palit ventilator i kad on odradi svoje trebala bi past malo ispod lampice A kriticno bi bilo ako ti dode do ove trece crtice na dnu,tako negdi !
  7. J E Ž

    Kec vuce struju na sat

    Nesto cu iskemijat..hvalaa stari ) I da,nisan je kupija nego dobija
  8. J E Ž

    Kec vuce struju na sat

    To san i ja mislija ali nema logike!! Vidi meni je instrument tabla i sad spojena i sve radi na njoj i lampice i rasvjeta,sve osim sata jer san ga iskljucija..pa da je instrument tabla u banani onda bi mi i ovako vuklo struju,kuzis??
  9. J E Ž

    Kec vuce struju na sat

    E hvala to za lampice !! A ma nije nikakva frka,al ako prebacin sat iz ovog novog koji vuce struju u staroga na kojemu nesvjetle neke lampice sto san dobija?? Dobija san jos gore nego sto san ima >))
  10. J E Ž

    Kec vuce struju na sat

    Ma nekuzite me..na staroj mi nisu radili ni lampice ni sat,a na ovome radi i jedno i drugo,ali kada radi sat on mi preko noci izvuce struju tako da san sad izvuka njegov osigurac dok to nerjesim!! Bila mi je sumnjiva i baterija i cak san i mirija kapacitet baterije i on je 87% ! eee jel mi mozes pojasnit malo kako prominit zaruljice jel me je strah da nesto nepukne..tija bi prominit onu od dugih svjetala jer mi je na ovoj tabli zuta,a na onoj mi je bila plava i radila je..sad kad upalin duga izgleda ko da su mi se grijaci upalili
  11. J E Ž

    Kec vuce struju na sat

    A ma sumnjan da je tabla ko tabla u susu nego sat na tabli..neznan dal me kuzis,znaci ne kilometar sat,nego sat koji pokazuje vrime..tako da neman potrebe nazad vracat staru tablu!! I sad je ta tabla spojena samo sto san skinija isigurac preko kojega je spojen taj sat,a i preko njega su jos spojeni i rasvjeta u autu i onaj upaljac!! Ona i dalje pokazuje sve tocno i sve lampice rade samo sto sat neradi,nadam se da me kuzis!!
  12. Dakle ovako problemi su nastali prije cirka 15tak dana kad san stavija drugu instrument tablu u auto iz razloga sto mi je na staroj bila pregorila ona zelena lampica od zmigavaca i ona crvena kod cagerica od temperature,a ni sat mi nije radija! I sad nadem ja drugu tablu,spojim,radi sve ok,sve lampice,kilometar sat,obicni sat, ma sve sve..i tako je meni auto staja 2 dana bez da sam ga i pogleda i treci dan ja sidam u njega,idem na posa,ja unutra,dam kontakt,ono nista,ni mrvice,mislin se osta mi je radio upaljen..oden na posa sa auton od starog,vratin se i upalim ovog svog na kablove..drugi dan isti slucaj i automatski pomislim na bateriju koja je jos pod garancijom i odnesem je reklamirat i ovaj meni tamo tvrdi kako je baterija 100% ispravna i da mi auto negdi vuce struju! I tako ja dodem doma,stavim bateriju u auto,napravim par kilometara parkiran ga i skinen kleme sa baterije,za 2 dana ga opet idem upalit,stavin kleme,kresne od prve i tad stvarno skuzim da mi auto negdi vuce struju! Ja po ampermetar,spojim ga na bateriju i pokazuje mi 0,77A ..i zovnem starog da mi gleda u instrument dok ja skidam osigurac po osigurac,i tako ja skinem osigurac broj 3 i ono struja pala na 0.01A i tu skuzim da je do sata 100% i skuzim da mi se to i dogada otkad san ga prominija. I sad bi ja zamolija nekoga ko ima ispravan sat u jedinici ili dvojci da izmiri kolko njemu struje vuce sat dok kuca !!
  13. J E Ž

    golf 3 1.9d

    Meni je kec palija takorec na zub i po litu i po zimi a trosija je litru ulja na 700-800km Napravija polugeneralku,i dalje pali ko i prije samo sto sad potrosi litru i po ulja na 10000
  14. J E Ž

    fi 55 od turba i protocni lonac

    Decki stvarno hvala na pomoci Na placi ide to na Golfica pa kud puklo da puklo