175/70 R13

Member
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 175/70 R13

 • Rank
  SDI
 • Birthday 03/10/1990

Profile info

 • Name
  Marko
 • Phone number
  092 24 34 375
 • Vehicle
  Golf II 1.6D
 • Location
  Zagreb
 • Web
  http://

Recent Profile Visitors

3,406 profile views
 1. Dakle, prekidač za svjetla sa potenicometrom, 10 "pinova". Ponude sa brojem moba molim na PM.
 2. 175/70 R13

  Akumulator 12V 74Ah

  Kupujem akumulator 12V 74Ah; malo rabljen još pod garancijom na području Zga. Ponude u inbox.
 3. Ne treba skidati cijelu armaturu već police ispred vozača i suvozača pa kad to skineš centralnu konzolu. Ja sam nalijepo jedan sloj i drži već jedno 3-4 god (dulje od očekivanog vijeka trajanja auta tada ). Kolko dobro radi? Pa grije; po zimi može biti vruće u autu... Meni koji nisam zimogrozan; mislim da ti ne može tolko slabo grijati da će ti biti hladno. Jedino ak temperature padnu na -50 onda ne znam.
 4. Ako ti se temperatura motora normalno podiže onda je sa termostatom sve u redu. Ova tvoja priča zvuči kao i hiljadu ostalih (tako i moja); otišle su ti spužvice na klapnama u ventilaciji. Zbog starosti istrunu, najočitiji znak toga ti je da stalno izbacuje kroz otvore trulu spužvu... Uglavnom; SEARCH; imaš DIY o tome, mislim da je autor Mota boy. Trebaš izvaditi dolje kompletnu ventilaciju i reparirati klapne. Edit: Mota me prestigao za 10.1sec
 5. 175/70 R13

  K: AGP grafičku, 512MB

  Sve piše u naslovu, po mogućnosti na području Zga. Ponude sa cijenom i modelom molim u inbox.
 6. I kad su amortizeri rasterećeni (auto je na dizalici) opruga treba biti bar malo napeta, ti si ovo opsiao kao da opruga ima puno "lufta". Ako je tako možda su ti istrunule čašice na federima pa se opruga miče neovisno o amortizeru, nisu vezani jedno s drugim. Ili ih majstori nisu stavili, što se nadam da nije slučaj, to bi zbilja bio malo veći fuš.
 7. 175/70 R13

  Rastavljanje 020 getribe & stuff

  Kolko ide ulja u 4S getribu?
 8. 175/70 R13

  Kvačilo ne odvaja

  Našpano sam sajlu, sad lovi više nego što je bilo, možda je mrvicu bolje ali u principu ista stvar - ne odvaja, fali malo. Valjda je štangica?
 9. Dakle trebam konektor sa par cm žice, moj gubi kontakt pa da ga odrežem i stavim drugi, na području Zga.
 10. 175/70 R13

  kracenje hoda mjenjaca

  Kad skratiš hod ići će teže, osnovni inženjerski princip- jedno nauštrp drugoga, koliko ne znam jer nisam radio. A prema tome otežane su zato da imaju veću inerciju pa će zbog toga ići nešto lakše iako je skraćen hod.
 11. Kad je nizak a gumice od asupuha su loše auspuh lupa po mostu.
 12. 175/70 R13

  Kvačilo ne odvaja

  Potisnu ploču sam mijenjao, bila je u setu kvačila, neće se valjda probiti nakon 30000km. Štangicu nisam dirao. Budem probao našpanati pa ću vidjeti.
 13. Prije godinu i pol dana sam promijenio set kvačila, potisni ležaj, prebrtvio getribu. U zadnje vrijeme, recimo par mjeseci mi se čini da kvačilo ne odvaja do kraja, kao da mu malo fali. U vožnji se ne osjeti to toliko, mogu mijenjati ali se osjeti zub a pogotovo kad je hladno ulje. Najviše to osjetim kod jutarnjeg paljenja; parkiralište mi ima blagi nagib, ja ga ostavim u 1. i ujutro kad ga idem paliti stisnem kvačilo ali on ne klizi i ne mogu ga izbaciti normalno iz brzine već na silu. Ak ga idem paliti bez da ga na silu izbacim iz brzine kad ga zaverglam čuje se zvuk, kao zastruže i u tom trenu počne kliziti, ko da se "odljepi". Sajla je obična, imam oko 2cm praznog hoda na papučici, dakle na polugi na getribi jako malo pa ju ne mogu napinjati a i nema mi smisla ak je bilo dobro do nedavno. Zašto mi ne odvaja? Dal mi se možda sajla malo rastegne, dal se možda potisna štanga malo poderala, druk ležaj opet pri kraju?
 14. 175/70 R13

  Gumice mjenjača mkII

  I ovdje je cifra slična sam drugčija valuta . Našao sam na nemačkom i beju: http://www.ebay.de/sch/Auto-Motorrad-Teile...|Schaltgetriebe E sad, kak ja ne znam nemački, ovdje piše da je set iako je slika sam jedne poluge i cijena je mala: http://www.ebay.de/itm/REPARATURSATZ-REP-S...=item564d57b7c3 a ovdje je slika cijelog seta i cijena je 3 put veća: http://www.ebay.de/itm/Schaltung-Rep-Satz-...=item27c6c3ad70 Ja mislim da kad bi išao kupovati da bi uzeo ovo di je slika cijelog seta? Nisam nikad uzimao sa i beja pa ne znam koliko su vjerodostojni i to. A ima i ovo: http://www.ebay.de/itm/Schaltgetriebe-Rep-...=item5ae42d1f89 Gdje ne piše jel za 4 ili 5 brzina a sadržaj se razlikuje i od ostalih setova i 4 i 5 brzina.
 15. 175/70 R13

  Gumice mjenjača mkII

  Jel bi to bilo ovo?: http://www.ebay.com/sch/Car-Truck-Parts-/6...=p2050890.m1602 Meni ne izgleda baš ali piše tak nešto.....