predatorGTIvr6

Member
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by predatorGTIvr6

 1. predatorGTIvr6

  Gume

  Pozdrav! Evo zanima me koje gume imate na svojim metalnim ljubimcima i kak ste zadovoljni njim (performanse)
 2. predatorGTIvr6

  GTI mk5 2.0 TFSI

  Bok svima Evo imam jedan jako veliki problem....kod punog ubrzanja kod šaltanja iz druge u treču ubavio sam u prvu...motor se zavrtio preko 8 000 rpm i sam mi se čuju čudni zvukovi...radi ko dizel i kod vožnje se osječaju vibracije na mjenjaču. Šta bi to moglo biti...dali je to imao sličnih iskustava hvala
 3. Pozdrav svima. Kupujem forge ili revo intake za 2.0 TFSI motore. Ponude molim na PM. Lp.
 4. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Na vilici sam pomakul 2mm naprijed, nije tolko kotač bil zamaknuti koloko je mene "majstor" uvjeril da je pomaknuti, evo danas sam ponovno sve premjeril i sve je u savrsenom stanju razmaki i diagonale se sve identicne na obadvije strane. Evo hvala jos jednom svima na ovoj raspravi.
 5. Pozdrav svvwima, Imam pitanje u vezi zautra prednjeg kotača na GTI-u petici. Naime udaril sam u rubnik s prednjom desnom stranuom i sad sam ja zamijenil prednu desnu vilicu, jer je "na oko" samo ona bila savinuta danas sam bil na špuru i otkril sam da mi kotač nije u centru blatobrana, tj. povučeni je malo unatrag, prema vratima, radi se o 7mm (gruba procjnea) e sad me zanima što još utječe na zatur kotača, kak da ga dobijem u centar. Da li je samo stvar u rukavcu ili još negdje. Siguran sam da je amortizer ravan 100%. ostalo ništa nije bilo oštećeno ni spona, ni ostale balans štange itd. I sad nakon špura auto mi vuče u lijevo. Molil bi vas pomoč oko tog. Hvala. Lp.
 6. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Kotač sam ppomaknul na vilici, jedno 2-3mm, ali sam nakon tog svejedno išel na špur. Kak ne znači da je dobro, pa vidiš da sam napisal da auto ide ravno kad se pusti volan ne vuče nikam, iako imam loše gume. Neznam po čemu zaključuješ da sad ovo ne znači da je sad dobro ?
 7. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Evo napokon riješen problem ))))) Hvala Bogu i Vulkalu. Ovjes na cijelom autu je bez greske, nista nije savinuto,problem je u "Majstoru" u Gummimpexu u Varaždinu, danas sam bil kod Vukala o na njihovoj optiki špur koji su napravili u vž-u nema veze z vezu, sad auto ide ravno ko strijela i jos mi je majstor rekel kad zamjenim gume, pošto su mi ove loše da ak bu kojim slucajem vukel na stranu,da dojdem i da mi bu složil besplatno. E to se zove usluga, svaka cast, k tome su jos 40% jeftiniji. Preporucam Vulkal svima!
 8. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Hvala svima na odgovorima, evo sutra budem to sve premjeril i poštelal, pa onda opet na optiku da vidim rezultate. Hvala još jednom svima
 9. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  može neko objasniti to štelanje mosta,neka slika bila bi poželjna,pregledal sam cijeli net inema nikakvo objasnjenje.
 10. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Kugla i vilica su nove, tak da su sigurno na mjestu, ali ipak, javim navečer rezultate mjerenja.
 11. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Hvala, budem provjeril Još mi je čudnije da je veča razlika kad su kotači u zraku, onda se baš na oko vidi da je desni bolje natrag pomaknuti, a dok je auto spušten ne vidi se tolko, baš dobro treba pogledati da bi se vidjelo da je pomaknuti unazad, i da, nakon špura mi vuče u lijevo, a nagibi i sve ostalo je 100% na mjestu.
 12. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Kak znam, znam po tome jer sam bil na špuru i lijevu stranu uopče nije trebalo dirati. Budem pogledal most, pošto kažete da se da štelati,pa onda javim,ali sumjam u most, prije je glavčina u pitanju ili rukavac Hvala za san na informacijama
 13. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Pa po svim zakonima fizike,nemre samo jedna strana mosta biiti zamaknuta,da je otisel natrag s lijeve strane unazd otisel s desne unazad,otisel bi s desne naprijed. I sad ti znaj, nisi mi dal neki konkretni odgovor,nazalost.
 14. predatorGTIvr6

  Golf V GTI - optika/špur

  Nije most,most je na mjestu, nema vidljivih znakova da se zamaknul,a i da se zamaknul onda spur i na lijevoj strani nebi štimal. špur na lijevoj strani je 100% na mjestu
 15. Bok svwima. Zanima me da li je moguće kupiti samo gornji dio armature za Golfa 5 GTI-a, da se ne kupuje cijela kompletna hvala unaprijed.
 16. predatorGTIvr6

  Golf V -armatre pitanje

  Da, to zanam, razlike u boji. Svi daju odgovore, ali nitko ništa konkretno...da li postoji onda taj "dash cover" posebno za naručiti ili?
 17. predatorGTIvr6

  Golf V -armatre pitanje

  Da, to se i meni desilo, baš zbog suvozačevog airbaga trebam drugi "dash cover" A može možda netko pogledati, u ETKI da li postoji mogućnost da se taj gornji dio posebno naruči?
 18. predatorGTIvr6

  CAN-bus

  Kupljen je u dućanu i veli ovaj da nisu imali nikakvih problema s tim modelom do sad, u što sam i uvjeren jer mi javlja samo grešku za desno svjetlo, tj. ono gdje mi je i izgorio stari balast
 19. predatorGTIvr6

  CAN-bus

  Bok. Da ne otvaram novu temu. sorry na offtoficu... Radi se isto o cabusu - o ovom slučaju xenon. Golf mk5 GTI - izgorio mi jedan balast, nakon što sam kupio novi xenon set (suprecanbus) i dalje mi javlja grešku da desno svjetlo ne radi, tj. da je pregorjela žarulja - a žarulje normalno svjetle. U čemu je caka?
 20. predatorGTIvr6

  Kod boje

  Bok, Zanima me da li netko zna kod boje ovih Audijevih felga sa slike?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
 21. predatorGTIvr6

  Xenon

  Da se svi drže tih propisa, mislim da 50% auta nebi prolazilo tehnički, a isto tako znamo da ima miljun rupa u tim zakonima, a to što moje žarulje svijetle plavkasto nikome neće naškoditi, pošto je snop svijetla odličan (imam leću, nije sad da je direktača xenon u običan far) Nek dan sam vidio nekog jaguara novog, xenoni mu svijetle ljubičasto serijski, i di je tu logika - snop svijetla mu je odličan kao što je slučaj i kod mene...i zašto bi bil toliki problem s time, pošto ne radim štetu drugim sudionicima u prometu,ne?
 22. predatorGTIvr6

  Xenon

  Ok hvala ti. Sad sam provjeril, nakon 3godine izgorel mi je balast, a žarulje normalno rade. Da li netko može preporučiti koji bi najbolji xenon kit za H7 bilo kupiti. Znam da mi je kolega kupil nekog kineza i da je dosta dugo trebalo da se žaruje zagriju,a i nikak nisu svijetlile, a ove moje se u 3-5 sec zagriju i svijetle punom snagom.
 23. predatorGTIvr6

  Xenon

  Imam aftermarket xenon i svijtli bez greške, svjetlost je jaka intezivna, i nikome ne smeta, još mi nitko nije ni zablical. Znači od Osram i Philps nemaju H1 xenon žarulje u ponudi?
 24. predatorGTIvr6

  Xenon

  Vidim da se raspravlja od xenonima, pa me zanima di je moguče kupit kvalitetne H7 xenonke (OSRAM/PHILIPS) 8000 ili 10 000 K te po kojoj cijeni?
 25. predatorGTIvr6

  Golf V - sonra

  Hvala ti