mrki

Član
  • Content Count

    2718
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mrki

  • Rank
    R32
  • Birthday 12/16/1977

Profilne informacije

  • Ime
    Marko
  • Vozilo
    2002.-Bora 1.9 TDI/ALH+
  • Interests
    MILF

Recent Profile Visitors

8186 profile views
  1. Uspoređuju se zvukovi pod full šusom i u leru,pitanje za 77 Kw diesela koji ni u ludilu kapacitetom nema turbo sposoban za surge se objašnjava s videom od 1.8T,jedan sije leptir gasa drugi ne osim ASV ventila da mirnije crkne zbog omjera kompresije,na dieselu BOV nema kurca smisla,2 miliona postova o "sovi" nitko nije pročitao niti se potrudio razumijeti,nalet usisa na varijablu koja se ne vraća dovoljno brzo... Jel trolate ili,gdje je video/audio zapis OP-a?
  2. Ukoliko me ništa ne sjebe po običaju,idem... 1.Knedla031 2.type-r 3.osbadboy.os 4. Srki 5.mrki
  3. mrki

    VW Rally za Vukovwar

    Kao uvijek i za sve nemam pojma jel idem ili neidem skoro do tog dana,malo neobičan datum.
  4. Prodajem ili mijenjam za ne znam ni sam što (boost cager,ARL usisna,umjetna vagina bla bla),,gume su starije (DOT 2008),ravnomjerno potrošene,nisu tresle prije skidanja,nikad bušene ni krpane. Cijena za sve 4 je 400 Kn,nije ni fiksno ni hitno,sve kombinacije moguće,ovdje nisam više često no svaki eventualni dogovor može u inbox pa ako ne odgovaram trzajte na 0918973173. Lokacija Osijek.
  5. Sjebo sam sve pare ali stara dobija penziju 10-og pa će pogurat svoje milo djete do plaje 1. Mladen 2.Srki 3.Ivan 4.RAZZOR 5.Knedla 6. Šop 90% 7.Mrki 8.
  6. Kad naletiš javi se,slabo se sastajemo ali uglavnom smo u navedeno vrijeme na navedenoj lokaciji gdje buljimo konobarici u dupe i sanjamo o tuningu Btw upravo su zato javni forumi podjeljeni u podforume i nose naslove topica da bi se članovi s individualnim nickovima snalazili i nalazili u svemu tome
  7. Upravo zbog toga što si naveo,bahat sam s manjkom kućnog odgoja i još pride sam dobrano popio sinoć pa eto ispričavam ti se sad jer je bilo pretjerano i bez razloga... Ali me i dalje zanima gdje i kako si se prepoznao u temi "slavonija meets" ili u bilo čemu dosad napisanom s moje strane da bi se petljao u internu zajebanciju koja nema veze s tobom?
  8. Ne kontaš,ajd bog,nema veze s tobom,ovo prvo,furaj,,,
  9. Vjerovatno ne kužiš,ili napiši što ti smeta ili na koji način misliš da je povezano s tobom...
  10. Jako u pičku mater,da nije Majinog šubaronea lizali bi paštetu negdje na obilaznici i pričali kako je Ride or Die smisao života!
  11. Trebalo bi biti isto,ja svoju nikad nisam vraćao jer sve radi kao i prije nego je ispala. http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=392305
  12. Pa Srki nas je i okupio ovdje prije 226 strana... Pisite,radite sta hocete,ja sam samo rekao svoje misljenje da me smara "ajmo na Maju,pardon,kavu",eventualno se spomene ko je zajebao pa nije dosao,pa opet tajac tjedan dana pa opet isto. A vidit cemo,mozda se raspistoljimo do Karlovca pa nas ode vise od "2 & pol muskarca"
  13. Ekipa koja je izašla iz okvira vwcc-a jer se vidimo,kontaktiramo,po potrebi i pomažemo iako neki ni nisu na forumu,pa nek si definira ko šta hoće jer moje vrijede samo meni
  14. Zato i kazem,ako ovako nastavimo ispast cemo espresso ekipa koja eto slucika dolazi s necim iz VAG grupacije