Brmbota

Član
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brmbota

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/21/1978

Profilne informacije

  • Ime
    Boban
  • Vozilo
    Passat Variant 3C 2.0TDI Sportline
  • Web
    http://boban1.friendpages.com
  1. Brmbota

    Passat CC/B7 Premium Tacho Color

    Kao sto se vidi po obrtomjeru ovo je za Diesel, 3C8920880J
  2. Prodajem potpuno nov, 0km, Premium instrument tablu sa display-om u boji, cijena 3350kn! odgovara za sve Passat automobile od 2006-2014. g.
  3. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    pa za one koji to bas vole i nisu skloni morskoj bolesti, slazem se
  4. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    ma kakvi prenizak, ja vjerujem da bi ti njega uredio sa nekim oprugama da bude jos nizi i ljepsi
  5. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Ma kakvo svadjanje, pa nije valjda da netko dozovljava ozbiljno ove djelatnosti, malo zezancije uvijek dobro dodje da covjek odmori mozak od stvarnih problema
  6. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Da je auto ljepsi i bolji kad izgleda kao da su mu pukle opruge onda bi tvornički R36 izgledao tako, al eto ne izgleda, to je auto za voznju po cesti za ljude koji zele kompromis izmedju sportskog izgleda i kakve takve udobnosti, kao sto sam vec rekao meni razlika u performansama izmedju 3.6Fsi i 2.0TDi nije toliko bitna, naprotiv i da imam 3.6 razmisljao bi kako da mu stavim 2.0tdi motor:). Na slici broj 2 zadnji desni kraj auta izgleda malo vise podignut jer je tako auto parkiran bio na koso nagnutom terenu, ali visina auta je najniža tvornička opcija. Al ko ce vise o tome, pa to je vec stari auto, treba uzimati novi. Cekam novog Allroada da izadje, ali necu smjeti staviti sliku tu jel bi ga ovaj pilićar gore sigurno spustio sa nekim oprugama i to vjerovatno od nekog Renaulta il Citroena ))))
  7. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Nikakav mi problem nije kupiti R36 passata, ali da mi auto trosi 15-20 litara benzina samo zato sto cu ga 2 puta godisnje voziti brze nego sto moze ici TDI, i zato da me nebi pretekao neki pacenik sa friziranom dvojkom, pa sad toliki konj i nisam, zelio sam da mi auto izgleda kao najljepsa varijanta tvornickog serijskog auta, sto sam i napravio, a usto da me voznja sa tim autom nekosta kao avionom i to bez ikakve potrebe. A sad kad mi je bas do extremnih ubrzanja ljepo sjednem na svoju novu Yamahu R1 i napunim se adrenalina.
  8. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Passat se prodaje ovako komplet sa opremom, a moze i bez
  9. Brmbota

    LE diode na novijim autima

    jel ima negdje tu kod nas za uzeti te led lampice za poziciju sa kojima nece izbacivati gresku da ne zjalim po netu
  10. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    A ni meni se bas ne svidja da improviziram taj auspuh, puno bi vise volio staviti lonce od V6 4motion, vidicu jos kako cu, nije mi zurba. Navigacija mi radi ok, mada karta za HR bi mogla biti malo detaljnija, po gradu (ZG, ZD, RI.....) je skroz OK, ali ovi alternativni putevi su malo izostali, npr. cesta od Gračaca do Gospića nije ucrtana!
  11. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Oznake su od passata R36, a ako nekom treba mogu mu pokloniti 36 sto mi je ostalo, ja sam samo R iskoristio
  12. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Na autu je oznaka R, a ne R36, jedino 36 je ostalo na masci koje ce biti uklonjeno, a ako na passatu R-line koji ima samo dodane spojlere na obicne branike nije suvisno R, onda mislim da nije ni na autu koji ima komplet R body kit.
  13. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Oznake R na autu su original VW oznake kao i sto su branici, pragovi i rubovi blatobrana original od R passata, kape retrovizora sto jest jest bi bilo puno ljepse da su mat chrom nego sjajne, ali kakve takve su original dodatna oprema kupljene i montirane u VW servisu, a auto je sportline tako da ima i sportline opruge. Xenone nije imao, ali mi nije na kraj pameti bilo da idem ugradjivati neki kineski hid, nego ljepo se pomucio platio i ugradio original xenone, kad vidim passata bez originalnih xenona nije mi dobro:) Jedino sto cu izgleda morati improvizirati je auspuh, ali bi i to najradje ako je moguce stavio zadnje lonce od V6 4motion. P.S. Obratite paznju na Prekidace podizaca prozora i na salter za paljenje svjetala:) Jos imam u planu zamjeniti dekor sa onim od R36 i ako ikako uspijem Siceve od R36 upasirati, naravno sve ORIGINAL!
  14. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Moze kopija biti identicna ali kad ja znam da je kopija mene to ne interesira, kao sto nikad nebi stavio zamjenski branik na auto koji izgleda kao original. A felge isto, ja jednostavno volim auto da bude ljep ali 100% original VW!
  15. Brmbota

    Passat 3C(B6) '05- , INDIVIDUAL

    Sve na autu su VW originalni dijelovi, sve je radjeno u VW ovlastenim servisima, felge koje bi eventualno dosle u obzir su Omanyt 19, a da stavljam neoriginalne dijelove i da ga spustam netvornicki to mi je ciganski, i to ne bi radio nikad, isto kao i da stavljam neke kopije MFD-a to mi je pijacarski sve. Ako nemam novaca za originalno onda radje necu nista, jer meni je ljepsi standardan auto nego ciganski nakicen sa neoriginalnim "stylingom"