kruger_vk

Član
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kruger_vk

  • Rank
    SDI
  • Birthday 03/29/1980

Profilne informacije

  • Ime
    Krunoslav Kregar
  • Vozilo
    VW Polo 2001 6n2
  • Web
    http://
  1. kruger_vk

    Pumpa centralnog - molim pomoc

    Kataloski broj pumpe sa golfa je 1ho 962 257 Dakle bez "B" na kraju. Jesu kompatibilne?
  2. kruger_vk

    Pumpa centralnog - molim pomoc

    Vjerojtno kroz zadnji far, mozda kada perem auto i usmjerim mlaz pod kutem pa voda pod pritiskom ude nekako do pumpe!? Ne znam ni ja.
  3. kruger_vk

    Pumpa centralnog - molim pomoc

    Znaci, trebalo bi raditi? Ma nista, uzeti cu onda pumpu od trojke, pa sta bude:) Vec sam imao problema sa pumpom, uslo je vode u nju, smocila se plocica i onda je stekalo zakljucavanje dok se nije osusila voda. Probao sam zastititi pumpu ali voda se valjda kondenzirala ili stagod, opet mi je nekako usla u pumpu i radi mi probleme. Hvala tomica88
  4. kruger_vk

    Pumpa centralnog - molim pomoc

    ovo je broj moje i slika moje pumpe. broj pumpe od golfa ne znam.
  5. Ne mogu nigdje naci vakuum pumpu za 6n2 polo. Ovo je serijski: 1HO 962 257 B Nasao sam pumpu od golfa trojke i zanima me da li pase na mog pola bez puno kemijanja? Je li netko stavio pumpu od golfa na polo? Ovo je moja pumpa: Molim vas savjet, komentar...
  6. Kupujem vakuum pumpu za centralno zakljucavanje. Broj moje pumpe je: 1HO 962 257 B
  7. Rastavio sam ovu moju pumpu, usla je voda nekako unutra, pretpostavljam da je usla negdje oko straznjeg svjetla. sad opet radi ok, nema kise:). Morati cu nesta smisliti da je zastitim od vode. Ima li netko ideju????
  8. Mogu li staviti pumpu centralnog zakljucavanja na polo 6n2 sa passata b3 i 4 (ista je na b3 i 4)? Ovako izgleda pumpa na polu: Prikljucak ima 12 pinova. Molim za pomoc ako znate nesta o ovome. Ne radi mi centralno, a nasao sam od kolege sa foruma pumpu od passata.
  9. Trazim vakuumsku pumpu za centralno zakljucavanje. Onu sto stoji desno u prtljazniku ispod stop svjetala i izgleda ovako: Za mog pola 6n2 1.4 16v. Ponude na PM. Hvala.
  10. Imam pola 6n2, 1.4 16v, 2001 godina. Uzeo bi alu felge azev 7jx15" ET25 4x100. Hoce li viriti izvan blatobrana? Zanima me da me ne bi zezali na tehnickom. Thx,
  11. Kupujem alu felge 15'' i razmakom 4x100. Sa sarafima za montatzu. Gume nisu neophodne. Ponude na PM.
  12. Uspio, ima neki "klik klak" otvor koji sluzi upravo za ovu svrhu. Tesko dohvatljiv, ali da se pronaci, tocno iznad vozacevih nogu . Istina ja sam ga pronasao tek kad sam vidjeo da je autoelektricar tuda provukao kablove za alarm:) Lock!
  13. Nasao, da ne reklamiram, autoelektricar na izlazu grada prema Nustru. Cijena 300 kn (alarm+daljinsko) i garancija na ugradnju 1 godina. Lock!
  14. Imam univerzalni alarm sa daljinskim zakljucavanjem koji bi ugradio u pola 6n2 (vec ima centralno). Ima li na forumu auto elektricar iz Vinkovaca koji je zainteresiran za ugradnju? Ja nisam uspio do sada naci nikoga, mozete mi i preporuciti nekoga u okolici.
  15. Moj polo 6n2 nema termometar pa sam uzeo lcd termometar i lijepo se uklopio u unutrasnjost, plava boja kao i brzinomjer. Izvadio sam tri gumbica (kraj grijanja straznjih stakala) koja ionak nicemu ne sluze, stavio termometar i pase kao da je original:) Sada cita temperaturu unutrasnjosti kabine, ali ima i sonda koja bi trebala biti negdje van kabine. Kako i gdje da ju stavim? Citao sam da bi trebala biti kraj maglenki, ali kako da dodem kablom do tamo?