Denis_TDI

Član
  • Content Count

    1828
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Denis_TDI

  • Rank
    VR6
  • Birthday 04/04/1989

Profilne informacije

  • Ime
    Denis
  • Vozilo
    Golf 4 TDI PD, Passat 3BG PD Var., MK3 GTI TDI
  • Web
    http://
  1. Denis_TDI

    Aktuator i n75

    Pošto imaš PD 130ks onda je aktuator ko onaj prvi, i to se u pravilu stangica stela u servisu, a ne odokativnom metodom, da bi auto imao odlican odaziv i dobar tlak kroz sve rezime okretaja i opterecenja. Zašto bi uopće to mjenjao na turbini ak je narihtano tvornički? Malo drugačije radi N75 ventil, više je ovisan o opterećenju motora i pritiska na gas nego o okretajima motora, al u globalu da, N75 ventil prek PWM regulacije dozira vakuum na aktuatoru i time ga pomjera.
  2. Denis_TDI

    Aktuator i n75

    Sto se tice aktuatora koliko vidim po slikama prvi je za VNT sistem turbine, a drugi mi bolje izgleda kao aktuatora za otvaranje WG ventila. Ako je tako onda nikako nisu isti, jer bi prvi radio na vakuum, a drugi na tlak. Isto tako aktuator se mora bazdariti, tj. podesiti duljina polugice, zato bi i bilo najbolje staviti isti ko sto imas sad, da bi VNT sistem ispravno radio
  3. Denis_TDI

    Slike: Jetta Mk1/Mk2

    Jednostavnost na nivou FFF
  4. Bili smo vidli smo, bilo je puno dobrih auta, .:R32-ki je bilo na bacanje, malo je kiša pokvarila atmosferu, ali onima pravima to nije pokvarilo doživljaj, sve u svemu isplatilo se pogledati. Powered by Canon
  5. Ako si ga ubacio u ler, onda ti se diff ne vrti znaci nije do njega (ili si to probao tokom voznje?), probaj malo detaljnije pratiti zvuk, moze biti svasta, od drucklagera, lezaja spojnicke osovine. Provjeri za pocetak razinu ulja u getribi.
  6. Denis_TDI

    Program Autodata

    Pozdrav, imam Autodatu 3.38 koja ima modele do 2011 godine, iako su modeli 2011. jako siromasni s informacijama. Jel postoji mogućnost da se skinu update-i sa novijim modelima auta 2013-2014??
  7. Denis_TDI

    Ostali VAG video

    Hannover 1000KS B5 RS4: